ΚΑΛΗΜΕΡΑ!ΕΧΩ ΑΠΟΡΙΑ,ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΕΡΑΣΑ ΚΕΠΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΕΞΩΙΔΡΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΗ ΑΝΑΠΗΡΙΚΗ.Ο ΕΙΣΗΓΗΤΙΚΟΣ ΕΓΡΑΦΕ ΓΙΑ ΣΠΑΣΤΙΚΗ ΤΕΤΡΑΠΑΡΕΣΗ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΟΥΡΗΣΗ.Ο ΦΑΚΕΛΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΑΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΕ ΕΞΕΤΑΣΗ 5 ΛΕΠΤΩΝ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΠΟΥ ΣΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ?ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΜΩΣ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΜΕ ΕΞΕΤΑΣΕ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΚΑΠΩΣ ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ.ΣΑΣ ΖΑΛΙΣΑ ΑΛΛΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΜΟΥ..ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ ΤΟΝ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝΕ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΚΟΙΤΑΝΕ?
evaggelia012 έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ!ΕΧΩ ΑΠΟΡΙΑ,ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΕΡΑΣΑ ΚΕΠΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΕΞΩΙΔΡΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΗ ΑΝΑΠΗΡΙΚΗ.Ο ΕΙΣΗΓΗΤΙΚΟΣ ΕΓΡΑΦΕ ΓΙΑ ΣΠΑΣΤΙΚΗ ΤΕΤΡΑΠΑΡΕΣΗ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΟΥΡΗΣΗ.Ο ΦΑΚΕΛΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΑΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΕ ΕΞΕΤΑΣΗ 5 ΛΕΠΤΩΝ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΠΟΥ ΣΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ?ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΜΩΣ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΜΕ ΕΞΕΤΑΣΕ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΚΑΠΩΣ ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ.ΣΑΣ ΖΑΛΙΣΑ ΑΛΛΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΜΟΥ..ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ ΤΟΝ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝΕ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΚΟΙΤΑΝΕ?
O γιατρός σου σου έβαλε για την τετραπάρεση, οπότε και θ'ανέφερε, κι ότι οι μαγνητικές κάλυπταν 100% τη διάγνωση αυτήν. Τώρα τι θ'αποφασίσουν στα ΚΕΠΑ είναι άλλο θέμα. Φυσικά και ριχνουν και μια ματιά στις μαγνητικές, σ'εμένα τουλάχιστον το έκαναν, αλλά με είχαν πάρει τηλ. κάποιο καιρό πριν να τους πάω τις τελευταίες μαγνητικές. Δεν τις κράτησαν όμως. Το πως εννοείς το "περίεργος" είναι κι αυτό ένα θέμα που δε μπορεί κανείς να εκτιμήσει παρά εκ των υστέρων, δυστυχώς![]()