• ΕΙΣΗΓΗΤΙΚΟΣ ΦΑΚΕΛΟΣ

• Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
 #103889  από evaggelia012
 Παρ Ιουν 20, 2014 11:41 am
ΚΑΛΗΜΕΡΑ!ΕΧΩ ΑΠΟΡΙΑ,ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΕΡΑΣΑ ΚΕΠΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΕΞΩΙΔΡΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΗ ΑΝΑΠΗΡΙΚΗ.Ο ΕΙΣΗΓΗΤΙΚΟΣ ΕΓΡΑΦΕ ΓΙΑ ΣΠΑΣΤΙΚΗ ΤΕΤΡΑΠΑΡΕΣΗ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΟΥΡΗΣΗ.Ο ΦΑΚΕΛΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΑΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΕ ΕΞΕΤΑΣΗ 5 ΛΕΠΤΩΝ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΠΟΥ ΣΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ?ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΜΩΣ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΜΕ ΕΞΕΤΑΣΕ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΚΑΠΩΣ ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ.ΣΑΣ ΖΑΛΙΣΑ ΑΛΛΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΜΟΥ..ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ ΤΟΝ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝΕ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΚΟΙΤΑΝΕ?
 #103890  από LL--MM
 Παρ Ιουν 20, 2014 12:25 pm
evaggelia012 έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ!ΕΧΩ ΑΠΟΡΙΑ,ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΕΡΑΣΑ ΚΕΠΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΕΞΩΙΔΡΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΗ ΑΝΑΠΗΡΙΚΗ.Ο ΕΙΣΗΓΗΤΙΚΟΣ ΕΓΡΑΦΕ ΓΙΑ ΣΠΑΣΤΙΚΗ ΤΕΤΡΑΠΑΡΕΣΗ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΟΥΡΗΣΗ.Ο ΦΑΚΕΛΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΑΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΕ ΕΞΕΤΑΣΗ 5 ΛΕΠΤΩΝ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΠΟΥ ΣΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ?ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΜΩΣ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΜΕ ΕΞΕΤΑΣΕ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΚΑΠΩΣ ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ.ΣΑΣ ΖΑΛΙΣΑ ΑΛΛΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΜΟΥ..ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ ΤΟΝ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝΕ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΚΟΙΤΑΝΕ?
O γιατρός σου σου έβαλε για την τετραπάρεση, οπότε και θ'ανέφερε, κι ότι οι μαγνητικές κάλυπταν 100% τη διάγνωση αυτήν. Τώρα τι θ'αποφασίσουν στα ΚΕΠΑ είναι άλλο θέμα. Φυσικά και ριχνουν και μια ματιά στις μαγνητικές, σ'εμένα τουλάχιστον το έκαναν, αλλά με είχαν πάρει τηλ. κάποιο καιρό πριν να τους πάω τις τελευταίες μαγνητικές. Δεν τις κράτησαν όμως. Το πως εννοείς το "περίεργος" είναι κι αυτό ένα θέμα που δε μπορεί κανείς να εκτιμήσει παρά εκ των υστέρων, δυστυχώς :smile-worried:
 #103895  από tinajazz
 Παρ Ιουν 20, 2014 2:11 pm
.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tinajazz την Τετ Σεπ 10, 2014 11:47 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #103896  από LL--MM
 Παρ Ιουν 20, 2014 5:35 pm
tinajazz έγραψε:καλησπερα... εγω που περασα τον γιο μου προσφατα, κοιταξαν τον εισηγητικο φακελλο, εριξαν μια ματια στις εξετασεις, και το παιδι ουτε σηκωσαν το κεφαλι να το κοιταξουνε!!!
Συγχωρέστε μου μια "μικρή" διευκρινηση ορολογίας: :smile-wait: Αλλά εμένα μου φαίνεται χρήσιμη, να μη σας την πω;;; :oops:

δεν βγαζουν αυτοι πορισμα μεσα σε δυο λεπτα προς Θεου!!!
ΚΑΙ ΟΜΩΣ, η επιτροπή ειναι η ΑΡΜΟΔΙΑ να βγάλει "ΠΟΡΙΣΜΑ" ως δημόσια αρχή: μα δεν είναι καν οι γιατροί μόνοι τους :smile-worried:

το πορισμα το βγαζει ο γιατρος μας, και γενικα ολες οι εξετασεις που ειχαμε...
ΟΧΙ: Ο γιατρός "μας", ακόμα και ως διευθυντής δημόσιου νοσοκομείου ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΛΟΣ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΑΥΤΗΣ, οπότε δε θεσμοθετείται να βγάλει πόρισμα.

Είναι όμως μέλλος του ΝΠΔΔ που είναι το δημόσιο νοσοκομείο, και ώς τέτοιος, θεσμοθετείται να εκδώσει τη ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΗ που βρίσκεται στον εισηγητικο φάκελο, να διατάξει τις εξετάσεις που αναγράφονται, και να εισηγηθεί τη χρησιμότητα τους με τ'αποτελέσματα, ώστε να παρουσιάσει τα απαραίτητα αποδεικτικά υλικά στην επιτροπή αυτήν.

σε εμας προσωπικα οπως σας ειπα δεν κοιταξαν καν το παιδι... οπως μπηκαμε μεσα, βγηκαμε...
Η επιτροπή που, κατά κανόνα, βασίζεται στην ιατρική γνωμάτευση, δεν υποχρεούται, εξ αυτού, να ακολουθήσει την εισήγηση του γιατρού για να βγάλει το πόρισμά της.
Στη δική σας περίπτωση, όμως, δεν είναι καν αυτό που σας έβλαψε, αφού "σας έδωσαν" 80% και άνω: προφανώς θεώρησαν πως μια "αυτοψία" δε θα τους προσέφερε περισσότερα στοιχεία ώς προς την κατάσταση του παιδιού.
Με τους νόμους είναι που τα μπερδέψαν, όχι οι γιατροί, μα οι διοικητικοί, και την πληρώνετε σείς :smile-headbang:

Εκεί όμως που τα χαλάμε, είναι:
α. Είναι παράλογο, όταν ο νόμος θέτει μια ασθένεια στον κατάλογο των μη επανεξεταζόμενων, (κι αυτή ν'αναγνωρίζεται στοιχειοθετημένα από γιατρούς του ΚΕΠΑ) το ΠΟΡΙΣΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ακολουθεί τη νομική επιταγή... :roll:

β. στην παρ. 2 του Αρθρου 24 του Νόμου 3402 του 2005: (Εδώ αναφέρεται στη σκπ, αλλά η κατάσταση έχει γενικευθεί): Δεν ειναι καν οι γιατροί του ΚΕΠΑ μόνοι τους που βγάζουν το πόρισμα ούτε αυτό βγαίνει με μόνο στοιχείο την απόφασή τους ως προς την κατάστασή μας: Σας αφήνω να δείτε το περιεχόμενο του νόμου viewtopic.php?f=24&t=148

γ. με τις γνωματεύσεις σκπ: οι γιατροί της 1οβάθμιας φροντίδας, οι "γιατροί μας" :doh: :naughty: , περιορίζουν εσκεμμένα τις από παλαιόθεν εμπεριστατωμένες γνωματεύσεις τους :snooty: κατά τέτοιο τρόπο, ώστε οι γιατροί ΚΕΠΑ να μην έχουν στοιχεία να σταθούν, ακόμα και να τα δουν οι ίδιοι στην αυτοψία: :shifty: :confusion-shrug:
Κι αποφασίζουν oι "δικοί μας" ότι "μπορούμε" να γίνουμε καλά επειδή ΘΑ πάρουμε τα φάρμακα που μας ετοιμάζουν.

δ. Και το χειρότερο, είναι πως εμείς οι ίδιοι "μή θέλοντας να χάσουμε τις "καλές μας σχέσεις" μαζί τους", δεν τολμάμε να σηκώσουμε κεφάλι, αφού βολευτούμε προσωπικά, βέβαια. :smile-puke:

και πηραμε απαντηση σε εναν μηνα ακριβως με το ποσοστο που εγραφε το χαρτι...
Ειπαμε, ποσοστά αναπηρίας δε δίνουν οι πρωτοβάθμιοι νοσοκομειακοί (αυτοί δεν έχουν καν δικαίωμα να προτείνουν ποσοστά) έχουν όμως την ευθύνη του ύψους των ποσοστών, όταν δεν καταθέτουν ολα τα στοιχεία...

Η γιαγιά η Κασσάνδρα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος LL--MM την Κυρ Ιουν 22, 2014 11:29 pm, έχει επεξεργασθεί 4 φορές συνολικά.
 #103914  από ΑΝΝΑ59
 Σάβ Ιουν 21, 2014 7:32 am
evaggelia012 έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ!ΕΧΩ ΑΠΟΡΙΑ,ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΕΡΑΣΑ ΚΕΠΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΕΞΩΙΔΡΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΗ ΑΝΑΠΗΡΙΚΗ.Ο ΕΙΣΗΓΗΤΙΚΟΣ ΕΓΡΑΦΕ ΓΙΑ ΣΠΑΣΤΙΚΗ ΤΕΤΡΑΠΑΡΕΣΗ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΟΥΡΗΣΗ.Ο ΦΑΚΕΛΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΑΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΕ ΕΞΕΤΑΣΗ 5 ΛΕΠΤΩΝ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΠΟΥ ΣΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ?ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΜΩΣ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΜΕ ΕΞΕΤΑΣΕ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΚΑΠΩΣ ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ.ΣΑΣ ΖΑΛΙΣΑ ΑΛΛΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΜΟΥ..ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ ΤΟΝ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝΕ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΚΟΙΤΑΝΕ?
Καλημερα ! Το εχω ξαναπει !!!! Ειμαι , πλεον, ΑΠΟΛΥΤΑ σιγουρη . Το αποτελεσμα της εξετασης απο την υγειονομικη επιτροπη των ΚΕΠΑ , εξαρταται απο το ........ΠΟΥ ΘΑ ''ΠΕΣΕΙΣ''. Αν τα μελη της επιτροπης , ειναι ΣΩΣΤΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ και ΑΝΘΡΩΠΟΙ , τοτε διαβαζουν την γνωματευση και τις εξετασεις , ρωτουν λεπτομερειες και κανουν μια συντομη αλλά ουσιαστικη , εξεταση του ασθενους . Στην αντιθετη περιπτωση.......ο Θεος να μας φυλαει ....Μπορει να ...φαμε και ξυλο .....!!!Αυτα ειναι τα ΔΙΚΑ μου συμπερασματα , απο την εμπειρια μου , προ και μετα ΚΕΠΑ . Και κατι άλλο ....Η εξεταση απο την υγειονομικη επιτροπη , ειναι ενα ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ ΒΗΜΑ προς την...κατακτηση του πολυποθητου ποσοστου αναπηριας . Η τελικη αποφαση , εξαρταται απο ενα σωρο άλλους , μη γιατρους , οι οποιοι αποφασιζουν , ερημην του ενδιαφερομενου . Συγκεκριμενα , η γνωματευση της επιτροπης, παιρνει την τελικη εγκριση , απο τον διευθυντη του τοπικου ΚΕΠΑ . Αυτος , εχει το δικαιωμα να ζητησει επανελεγχο , συνηθως χωρις να αιτιολογησει την αποφαση του . Επισης , στην περιπτωση που ζηταμε επιδομα , την τελικη αποφαση παιρνει ο διευθυντης του ταμειου .....Αυταααααααα........ΗΘΙΚΟΝ ΔΙΔΑΓΜΑ ??? Να ''προσευχεστε'' να ''πεσετε '' σε καλους ανθρωπους , γιατρους και διοικητικους!!!
 #104064  από tinajazz
 Παρ Ιουν 27, 2014 3:18 pm
.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tinajazz την Τετ Σεπ 10, 2014 11:48 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #104081  από LL--MM
 Σάβ Ιουν 28, 2014 2:48 am
tinajazz έγραψε:ΠΡΟΣ LL--MM

δεν βγαζουν αυτοι πορισμα μεσα σε δυο λεπτα προς Θεου!!!
ΚΑΙ ΟΜΩΣ, η επιτροπή ειναι η NOMIMA ΑΡΜΟΔΙΑ να βγάλει "ΠΟΡΙΣΜΑ" ως δημόσια αρχή: μα δεν είναι καν οι γιατροί THΣ μόνοι τους :shifty:

πως το λετε αυτο? Mα δεν το λέω εγώ, το λέει ο νόμος, απλούστατα... :confusion-shrug:
πως ειναι δυνατον να ειναι η επιτροπη αρμοδια απο την στιγμη που βλεπει ενα παιδακι για πρωτη φορα μονο για 5 λεπτα? Το αίτημα και ο φάκελος που καταθέσατε, αρκούν. H αυτοψία/εξέταση δεν είναι αποκλειστικός τρόπος πειστηρίου. Και η "αρμοδιότητα" είναι θεσμική ιδιότητα: αυτά είναι τα στοιχεία που σας έδωσαν αυτό το ποσοστό.

οι γιατροι τον παρακολουθουν απο μωρο, απο 3 ετων, εχουμε ενα ολοκληρο κλασερ εξετασεις και γνωματευσεις, και θα γυρισει η επιτροπη να μου πει οχι δεν εχει τιποτα το παιδι, αμφισβητω της ολες γνωματευσεις των γιατρων σας τοσα χρονια??? απο που και ως που? μια φορα το ειδανε και για 5 λεπτα, ξερουνε τι εχει το παιδι?
α) Δεν κατάλαβα να σας είπε η επιτροπή κάτι τέτοιο: Διαβάζοντας το ντοσιέ σας, είδαν το περιεχόμενο και σας έδωσαν ένα ποσοστό που θεωρείται "ψηλό". Αν όμως θεωρείτε ότι το παιδί δικαιούταν ποσοστο μεγαλύτερο του 80%+ και για ποιό λογο, (γραμμένο στο νομο) τότε μόνο πρέπει να πατε στη β'βάθμια...
ΚΕΠΑ έγραψε: Νοητική καθυστέρηση με δείκτη νοημοσύνης κάτω του 40%. Σελ. 23416 §8.3 και 8.4 -
Μέτρια έως βαρεία νοητική υστέρηση - Παραπομπή στα ΚΕΠA από
ΔΥΟ ψυχιάτρους ή παιδοψυχίατρους, ΚΑΙ ο ενήλικας θα πρέπει να βρίσκεται υπό κηδεμονία
H διοικητική αυτή διαδικασία είναι, σε μεγάλο βαθμό "γραπτή", (αν διαβάσουν, και πιστέψουν, τα αναφερόμενα των γιατρών σας, :techie-studyingbrown: τι άλλο να ψάξουν;;; :smile-tmi: .
5 Δεκ 2012 έγραψε: :roll: :smile-surprised: :roll: :smile-surprised: :roll: Σε κανένα μέρος του κόσμου δεν είναι αρμόδιος ο μόνος γιατρός του ασφαλισμένου: Σε ορισμένα μέρη μάλιστα, οι γιατροί των ταμείων και των ασφαλιστικών εταιριών έχουν πολύ μεγαλύτερη ισχύ έναντι των προσωπικών γιατρών και ΚΑΤΑ των αποφάσεων τους...

Ο ΠΡΩΗΝ καλοπροαίρετος έλληνας οφθαλμίατρός "μου", (στο εξωτερικο) ενω του ζητούσα τις πλήρως εμπεριστατωμένες γνωματεύσεις που, παλαιότερα, μου υπέγραφε άμεσα: "Γι αυτό φαλίρησε η Ελλάδα, όλοι έδιναν γνωματεύσεις με μίζες... Κι επί τέλους, γιατί θέλετε να ταυτίζεστε με τους απαταιώνες, αφου σας γράψαμε ήδη ότι έχετε και σκπ, και άλλα αυτοάνοσα!"
Ανέφερα και αλλού ότι είχε συνυπογράψει μ'ενα γέρο-"καθηγητή" αμερικάνο δημοσιευσεις σε βαρύγδουπα ειδικα περιοδικα: "Και 50% πλήρως εμπεριστατωμένων αιτημάτων είναι πάρα πολλά!!!", ξεφούρνισαν μάλιστα ότι επειδή ο ασθενής έχει συμφέρον να παρει κατά το δυνατόν μεγαλύτερο ποσοστό, τοσο πιο πιθανό είναι να είναι "μαϊμού"

Tέλος, αυτοί οι ανεγδήγητοι απεφάνθησαν πως και μόνο που ένας συνάδελφος τους δέχεται να υπερασπιστεί κάποιο αιτούντα, το κάνει για να τον κρατήσει ώς πελάτη... οπότε γίνεται άμεσα ύποπτος μεροληψίας. Αλλα ο παλιόγερος βεβαίωνε ότι αυτός ο ίδιος είναι "ανεξάρτητος ιατρικός εξεταστής", που πληρώνεται, δηλαδή, απο... τις ασφαλιστικές... Ο άλλος, που κυνηγάει τις δημοσιεύσεις, στον ασθενή θα έδινε "προτεραιότητα"; :smile-smirk: Καληνύχτα γι'αυριο...
Ξαναδιαβάστε το προηγούμενο μην., ατυχώς το αντιληφθήκατε πολύ επιλεκτικά:

α) Και να το "έβλεπαν", λοιπόν το παιδί, πόσο παραπάνω ποσοστό (και δικαιώματα) θα μπορούσατε ν'απαιτήσετε; Eξ άλλου, η επιτροπή των γιατρών που ήταν εκεί μέσα δεν είναι αρμόδια παρά για το ποσοστό, όχι για τη διάρκεια, ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ, και δεν εναπόκειται πλέον καν στην αρμοδιοτητα της επιτροπής.

β) Και δεν ειναι η επιτροπή που ειδατε που σας αρνήθηκε το ισόβιο επίδομα, αλλά οι διοικητικοί υπάλληλοι, με κατάφωρη άγνοια του νόμου: Μην κάνετε το λάθος ν'αμφισβητήσετε το ποσοστό που σας έδωσαν κατά κανένα τρόπο: Ζητήστε όμως μονιμοποίηση του επιδόματος, διότι αυτό, ο νόμος το προβλέπει: :arrow: :arrow: " τόσο η επιτροπή αναπηρίας με τη βεβαίωση της κατάστασης του παιδιού, (80%+) όσο κι ο νόμος (πάθηση στον αριθμό 13) ορίζουν ισόβια/αορίστου χρόνου"

σε εμας προσωπικα οπως σας ειπα δεν κοιταξαν καν το παιδι... οπως μπηκαμε μεσα, βγηκαμε...
α)Η επιτροπή που, κατά κανόνα, βασίζεται στις ιατρικές γνωματευσεις, δεν υποχρεούται, εξ αυτού, να ακολουθήσει την μόνη εισήγηση του γιατρού για να βγάλει το πόρισμά της. Το ποσοστό εναπόκειται στη "διακριτική της ευχέρεια" (επιστημονική επάρκεια τους)
β) EΔΩ δεν αμφισβήτησε όμως το βάρος των αποδεικτικών σας στοιχείων αφού σας έδωσε 80%+
http://www.ygeianet.gr/keimeno.php?id=36599 :| :| :|

εγω πιστευω υποχρεουτε και σας εγραψα παραπανω το γιατι... δεν μπορουν να αμφισβητησουν μια υπαρχουσα ασθενεια ποιστοποιημενη απο 20 γιατρους χρονια τωρα!!!
Tη βαρύτητα αμφισβήτησαν με 80%+;;; αν δικαιούστε παραπάνω, :text-imsorry: , σαφώς να κάνετε ένσταση. Όμως οι νόμοι δεν είναι θέμα πίστης, αλλά κύρωσης και ισχύος. Μή μπερδεύετε την ηθική και τη δικαιοσύνη :smile-angel: με το νόμο, γιατί είτε μας αρέσει είτε όχι, δε συμπίπτουν... :shhh: (όχι πάντα, τουλάχιστον)

α. Είναι παράλογο, όταν ο νόμος θέτει μια ασθένεια στον κατάλογο των μη επανεξεταζόμενων, (κι αυτή ν'αναγνωρίζεται στοιχειοθετημένα από γιατρούς του ΚΕΠΑ -όπως εδώ) το ΠΟΡΙΣΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ακολουθεί τη νομική επιταγή... :roll:

οσο για αυτο ναι εχετε απολυτο δικιο!!!
:smile-blush: Eυχαριστώ, μόνο στοιχεία σας δίνω, το σημαντικό είναι να πάρετε αυτό που δικαιούστε: Μην αμφισβητήσετε το πoσοστό της απόφασης αλλά το ότι δεν εφαρμόστηκε ο νόμος περί των μη επανεξεταζόμενων παθήσεων

Και όμως, έλαβαν πλήρως υπ'όψιν και τ'αποδεικτικά στοιχεία που τους έστειλε ο "δικός σας" γιατρός, oπότε κι έχετε αυτό το ποσοστό. Αλλά η εκτίμηση αυτή ΔΕΝ ΕΦΤΑΣΕ, :hand: ΔΙΟΤΙ ΚΑΚΩΣ δεν εφαρμόστηκε ΚΑΙ ο νέος νόμος :doh:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος LL--MM την Σάβ Ιούλ 12, 2014 10:45 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #104146  από tinajazz
 Τρί Ιούλ 01, 2014 10:10 am
καλημερα!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tinajazz την Τετ Σεπ 10, 2014 11:49 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #104164  από ΑΝΝΑ59
 Τρί Ιούλ 01, 2014 1:08 pm
tinajazz έγραψε:καλημερα...
προφανως σας εχω μπερδεψει... οχι το ποσοστο που μου εδωσαν ειναι ικανοποιητικο, βασικα ας μην το αναφερω ετσι, θα το πω αλλιως, ειναι αντικειμενικο...
πηραμε το ποσοστο που αναλογει ακριβως στο παιδι... μαλλον ο γραπτος λογος παρερμηνευεται και εχουμε μπερδευτει λιγο...

μολις με ειδοποιησαν οτι περναμε απο επιτροπη (για να αναθεωρηθει μονο ο χρονος αναπηριας μας, αυτο που ζητησα δηλαδη, το 5 ετια να γινει επ αοριστον) στις 15/7/2014

μου ειπανε απο το κεπα οτι δεν χρειαζεται να παρευρεθουμε καν, αλλα αν θελετε να πατε μονη σας χωρις το παιδι, μηπως θελουν να σας ρωτησουνε κατι, πηγαινετε...

οποτε ειμαι στην αναμονη, περναει ο φακελος μας απο επιτροπη, και αναμενουμε...
Μια διορθωση !!!!!!ΟΧΙ ΕΠ'ΑΟΡΙΣΤΟΝ ...αλλά ΕΦ'ΟΡΟΥ ΖΩΗΣ !!!!!!!!!! Υπαρχει διαφορα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Το ''επ'αοριστον'' , μπορει να αλλαξει , με μια εγκυκλιο πχ ! Το ''εφ'ορου ζωης '' ΔΕΝ αλλαζει !!!!!!!! Καλυτερη εκφραση ειναι , βεβαια , ''ΜΗ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΖΟΜΕΝΗ ΠΑΘΗΣΗ '' .
 #104172  από tinajazz
 Τρί Ιούλ 01, 2014 3:29 pm
:smile-flower:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tinajazz την Τετ Σεπ 10, 2014 11:50 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.