• Παραπληγικο επιδομα

• Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
 #10349  από Εύη Ξ
 Τετ Οκτ 21, 2009 2:23 pm
Πήγαινε στο http://www.gmss.gr και στο http://www.greekmssociety.gr και επικοινώνησε μαζί τους πριν περάσεις επιτροπή.Να σου στείλουν τη νομοθεσία για την ΣΚΠ γιατί υπάγετε στην πάρεση,τετραπάρεση. Το δικαιούνται όλοι το επίδομα ή απο το ασφαλιστικό ταμείο εφόσον εργάζεσε ή απο τη νομαρχία για άνεργους.Αυτοί θα σε ενημερώσουν για όλα. Και ότι άλλο δικαιούσε. Γιατί άλλη επιτροπή περνάς για το επίδομα και αλλη για τα υπόλοιπα.
 #10365  από anna1290
 Τετ Οκτ 21, 2009 5:07 pm
Γεια παιδια!Ολα καλα που λετε!Εγω αν και τραβιεμαι ακομη δηλ.περιμενω απο την διοικητικη επιτροπη απαντηση που ξερω οτι θα ειναι αρνητικη και μετα παω δικαστικως,αλλα θα κανω και μια αιτηση επιδεινωσης στη Νικηφορου για να ξαναπερασω απο γιατρους!Που θα μου παει το κυνηγαω το θεμα!Ομως ηθελα να σας ρωτησω με τον νευρολογο της επιτροπης τι κανατε που σας εξετασε;;Αν σας εξετασε,γιατι εμενα[ειχα παει και με βοηθημα]με εξετασαν μπορω να πω και αρκετη ωρα και στις 2 επιτροπες που περασα.
 #10375  από Εύη Ξ
 Τετ Οκτ 21, 2009 8:51 pm
Άννα καλησπέρα.
Εμένα δεν με εξέτασαν σε καμμία επιτροπή.
Αν η απάντηση είναι αρνητική να κάνεις ένσταση.Συνήθως έτσι κάνουν για να είναι καλημένη και μετά το εγκρίνουν. Πήγαινε στο site που έχω γράψει παραπάνω και ζήτα πληροφορίες.
 #10404  από Katrin
 Πέμ Οκτ 22, 2009 3:12 pm
anna1290
Καλησπέρα διάβασα τις απορίες σου.Όταν περνάς απο επιτροπή και σε ρωτάνε κάποια πράγματα όσο καλά και να είσαι ποτέ δεν λες την πραγματική αλήθεια.τα πράγματα τα κάνεις και λίγο τραγικά,για να πάρεις και το ποσοστό 67% για να πάρεις το επίδομα.Σημαντικό ρόλο παίζει και το πως ο γιατρός σου στη βεβαίωση θα παρουσιάσει τη κλινική σου εικόνα.Ξεκίνα πρώτα και τη θεραπεία για να φαίνεται στο βιβλιάριο και μετά μην το αφήσεις.
 #10407  από Katrin
 Πέμ Οκτ 22, 2009 3:26 pm
Thor
Διάβασα τη έγραψες κοίτα δεν επιλέξαμε το πρόβλημα αυτό,μας επέλεξε.Λοιπόν απο τη στιγμή που το δικαιούμαστε γιατί να μην το πάρουμε;Εδω το παίρνουν άλλοι που δεν πρέπει και με τον Α και Β τρόπο έχουν ποσοστό αναπηρίας 67% χωρίς εξετάσεις χωρίς τίποτα,και εμείς που έχουμε τα πάντα να μην το πάρουμε;
Μακάρι να μην είχαμε τίποτα και θα είμασταν πιο ευτυχισμένοι αλλά δυστυχώς θα μας συντροφεύει για πάντα.
Φιλάκια ;)
 #10517  από anna1290
 Παρ Οκτ 23, 2009 4:10 pm
Παιδια στην πρωτη επιτροπη μου βγηκε η Παναγια,περιμενα το νευρολογο 6 ολοκληρες ωρες για να με εξετασει γιατι ηταν σε αλλη επιτροπη!Την 2η φορα υπηρχε μεσα νευρολογος και με εξετασε αρκετη ωρα.Ειχα παρουσιαστει με το ορθοπεδικο το μπαστουνι και στις 2 επιτροπες και εδειξα και τους ειπα οτι δεν μπορω να βαδισω με το αριστερο ποδι!Χωρια οτι ανεφερα προβλημα ορασης σοβαρο οπως και ειχα,επισης μουδιασματα σε ολο το σωμα,προβλημα ουρησης.Πιστεψτε με εκανα τα παντα πειστικα!Η γνωματευση ελεγε σκπ με συχνες υποτροπες.Σε επανεμφανιση εναρξη ιντερφερονη.Ισως λεω να χρειαζοταν πιο αναλυτικη γνωματευση και να φαινοταν οτι ειχα ξεκινησει την θεραπεια που τωρα την εγραψα και φαινεται.Αν μπορειτε να μου πειτε κατι καλο να γραψω στη γνωματευση θα με βοηθουσατε!Περα απο κει σκεφτομαι μηπως εφταιγε που ειχα το μπαστουνι τι να πω βρε παιδια!!Καποιος γιατρος μου ειπε εκει ο φακελος σας ειναι αδειος σχεδον!Ενταξει δεν εχω νοσηλευτει σε νοσοκομειο,γιατι επαιρνα τα medrol σε δυνατες δοσεις για να αποφυγω τις ενεσεις που γενικα εχω ενα κολημα στη ζωη μου με τη βελονα!Ειχα τις 2 μαγνητικες που δειχναν τις εστιες και το οπτικο πεδιο που δειχνει οτι δεν εβλεπα τιποτα απο το αριστερο ματι και τους ειπα οτι μου χει μεινει προβλημα οπως και ηταν!Μπορει να επεσα σε γκαντεμηδες!
 #10520  από Konstantina
 Παρ Οκτ 23, 2009 7:28 pm
Εγώ για τη Β βάθμια είπα στο γιατρό μου να μου γράψει μια γνωμάτευση για να πάρω το επίδομα για να δουλεύω πιο λίγες ώρες γατί κουράζομαι (μου έχει πει οτι δεν θέλει να κουράζομαι)
και μου έγραψε "παραπάρεση με μεγάλη δυσχέρια βάδισης". Τώρα δεν ξέρω αν είναι καλό αυτό γιατί δεν ξέρω ακόμα το αποτέλεσμα!
 #10526  από litsa
 Παρ Οκτ 23, 2009 9:21 pm
το παραπάρεση νομίζω ότι τους ''συγκινεί΄΄

και νομίζω ότι έχει σχέση ότι δεν έχεις νοσηλευτεί ... αλλά οκ
 #10534  από Εύη Ξ
 Παρ Οκτ 23, 2009 10:54 pm
Στην επόμενη υποτροπή πήγαινε στο Γεννηματά στην εφημερία που έχει κάιθε μέρα να σε δούνε και να κλείσεις ραντεβού να σε παρακολουθεί γιατρός και εκεί για να έχεις ιστορικό σε δημόσιο νοσοκομείο για να μπορείς να πέρνεις τα χαρτιά που χρειάζεσαι για όλα αυτά.
Γιατί στις επιτροπές ζητάνε χαρτί (γνωμάτευση) απο δημόσιο νοσοκομείο.Γιατί αλλιώς δεν θα κάνεις δουλειά.
 #10551  από anna1290
 Σάβ Οκτ 24, 2009 1:55 pm
Εύη Ξ έγραψε:Στην επόμενη υποτροπή πήγαινε στο Γεννηματά στην εφημερία που έχει κάιθε μέρα να σε δούνε και να κλείσεις ραντεβού να σε παρακολουθεί γιατρός και εκεί για να έχεις ιστορικό σε δημόσιο νοσοκομείο για να μπορείς να πέρνεις τα χαρτιά που χρειάζεσαι για όλα αυτά.
Γιατί στις επιτροπές ζητάνε χαρτί (γνωμάτευση) απο δημόσιο νοσοκομείο.Γιατί αλλιώς δεν θα κάνεις δουλειά.
Καλημερα Ευη.Η γνωματευση που εχω ειναι απο δημοσιο νοσοκομειο που ειναι εκει ο γιατρος μου,ασχετα που παω εγω σ΄αυτον ιδιωτικα,πηγα εκει μονο για να παρω τη γνωματευση και μου ανοιξαν φακελο,αλλα βεβαια δεν εχω αλλα χαρτια.Με το ζορι μου εγραψε και σκπ,γιατι λεει δεν ειναι κανονικα,ειναι μορφη σκπ..Απο την αλλη μου λεει καθε φορα να αλλαξω επαγγελμα,επειδη δουλευω νυχτα[ειμαι d.j] και δεν κανει να ξενυχταω,αλλα δεν βοηθαει!Λεω να εχω και εναν δευτερο γιατρο που ειναι στο ικα και φαινεται συνεργασιμη και συνεργαζεται και με δημοσιο νοσοκομειο.Πρεπει δηλ.εσυ λες να εχω χαρτια που να δειχνουν επισκεψεις στο νοσοκομειο;;
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10