καλησπερα ξανα και ξανα η αγωνια στο κοκκινο και το σωμα μου ειναι σαν ξενο....οταν λεμε μυικους σπασμους πως το εννοουμε?το τρεμουλο των μυων για δευτερολεπτα?μουδιασμα σημαινει απωλεια αισθησης?εχω μονιμη κραμπα στα δαχτυλα των ποδιων 2 μερες σαν να ειναι κολλημενο με το αλλο.οι μυς τρεμουν και τα χερια ειναι σαν μουδιασμενα...και αληθεια πως περναει η ωρα στο μηχανημα??????ελπιζω να ειστε ολοι καλα πολυ πολυ καλα!

μαμακα έγραψε:καλησπερα ξανα και ξανα η αγωνια στο κοκκινο και το σωμα μου ειναι σαν ξενο....οταν λεμε μυικους σπασμους πως το εννοουμε?το τρεμουλο των μυων για δευτερολεπτα?μουδιασμα σημαινει απωλεια αισθησης?εχω μονιμη κραμπα στα δαχτυλα των ποδιων 2 μερες σαν να ειναι κολλημενο με το αλλο.οι μυς τρεμουν και τα χερια ειναι σαν μουδιασμενα...και αληθεια πως περναει η ωρα στο μηχανημα??????ελπιζω να ειστε ολοι καλα πολυ πολυ καλα!Οπως τα λες ειναι,οσο για το πως περναει η ωρα... καποια μηχανηματα εχεουν και ακουστηκα με μουσικη [τους λες σταθμο και σου βαζουν] αν δεν εχει τοτε απλα σκεφτεσαι και αναθεωρεις καταστασεις και πραγματα οση ωρα εισαι εκει.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Να σου ελεγα ωτοασπιδες ! εμενα δεν μου εκαναν τιποτα,να σου ελεγα για κανα χαλαρωτικο χαπακι..ισως!