• σας παρακαλω μου εξηγειτε λιγο?

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #103918  από μαμακα
 Σάβ Ιουν 21, 2014 3:54 pm
καλησπερα ξανα και ξανα η αγωνια στο κοκκινο και το σωμα μου ειναι σαν ξενο....οταν λεμε μυικους σπασμους πως το εννοουμε?το τρεμουλο των μυων για δευτερολεπτα?μουδιασμα σημαινει απωλεια αισθησης?εχω μονιμη κραμπα στα δαχτυλα των ποδιων 2 μερες σαν να ειναι κολλημενο με το αλλο.οι μυς τρεμουν και τα χερια ειναι σαν μουδιασμενα...και αληθεια πως περναει η ωρα στο μηχανημα??????ελπιζω να ειστε ολοι καλα πολυ πολυ καλα! :smile-heart: :smile-heart: :smile-heart: :smile-heart: :smile-heart: :smile-heart:
 #103922  από billios
 Σάβ Ιουν 21, 2014 9:42 pm
μαμακα έγραψε:καλησπερα ξανα και ξανα η αγωνια στο κοκκινο και το σωμα μου ειναι σαν ξενο....οταν λεμε μυικους σπασμους πως το εννοουμε?το τρεμουλο των μυων για δευτερολεπτα?μουδιασμα σημαινει απωλεια αισθησης?εχω μονιμη κραμπα στα δαχτυλα των ποδιων 2 μερες σαν να ειναι κολλημενο με το αλλο.οι μυς τρεμουν και τα χερια ειναι σαν μουδιασμενα...και αληθεια πως περναει η ωρα στο μηχανημα??????ελπιζω να ειστε ολοι καλα πολυ πολυ καλα! :smile-heart: :smile-heart: :smile-heart: :smile-heart: :smile-heart: :smile-heart:
Οπως τα λες ειναι,οσο για το πως περναει η ωρα... καποια μηχανηματα εχεουν και ακουστηκα με μουσικη [τους λες σταθμο και σου βαζουν] αν δεν εχει τοτε απλα σκεφτεσαι και αναθεωρεις καταστασεις και πραγματα οση ωρα εισαι εκει.
Να σου ελεγα ωτοασπιδες ! εμενα δεν μου εκαναν τιποτα,να σου ελεγα για κανα χαλαρωτικο χαπακι..ισως!
 #103923  από adrCy
 Σάβ Ιουν 21, 2014 10:53 pm
εγω παντως κοιμαμαι στο μηχανημα διοτι δεν εχω θεμα με τον ηχο! οποτε η ωρα περναει χωρις να το καταλάβω..
 #103925  από ΑΝΝΑ59
 Κυρ Ιουν 22, 2014 8:12 am
μαμακα έγραψε:καλησπερα ξανα και ξανα η αγωνια στο κοκκινο και το σωμα μου ειναι σαν ξενο....οταν λεμε μυικους σπασμους πως το εννοουμε?το τρεμουλο των μυων για δευτερολεπτα?μουδιασμα σημαινει απωλεια αισθησης?εχω μονιμη κραμπα στα δαχτυλα των ποδιων 2 μερες σαν να ειναι κολλημενο με το αλλο.οι μυς τρεμουν και τα χερια ειναι σαν μουδιασμενα...και αληθεια πως περναει η ωρα στο μηχανημα??????ελπιζω να ειστε ολοι καλα πολυ πολυ καλα! :smile-heart: :smile-heart: :smile-heart: :smile-heart: :smile-heart: :smile-heart:
Καλημερα Μαμακα ! Μη σκεφτεσαι το μηχανημα . Θα πας να κανεις τη μαγνητικη , για να μαθεις τι εχεις και να παρεις , την απαραιτητη , βοηθεια απο τους γιατρους . Μην εχεις τοσο αγχος , θα αρρωστησεις μονο απ'αυτο .Δεν ειναι κατι τρομερο ! Εχω κανει ΠΟΛΛΕΣ μαγνητικες .......Ακομα και τεσσερις μαζι !!!!Εχω μεινει στο μηχανημα , μεχρι και ΤΡΕΙΣ ΩΡΕΣ !!! Να εισαι ηρεμη , να σκεφτεσαι το παιδακι σου με τις γλυκες του . Επισης , αν εχεις δει την ταινια ''η Χαννα και οι αδελφες της'' , σκεψου τη φατσα του Γουντυ Αλλεν , οταν τον βαζουν στον τομογραφο !!!!! Αυτο το ''κολπο'' κανω εγω , εδω και χρονια ......Επισης, μερικα μηχανηματα , εχουν και μουσικη χαλαρωτικη .....Ηχους απο θαλασσα ....γλαρους..........Αυτααααααα.......ΛΟΙΠΟΝ !!!!!!! ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ....ΗΡΕΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ..............Φιλακια σε σενα και το μωρακι σου :smile-kiss: :smile-kiss: :smile-kiss: :smile-kiss: :smile-kiss: :smile-kiss: :smile-kiss: :smile-kiss: :smile-kiss: :smile-heart:
 #103939  από μαμακα
 Κυρ Ιουν 22, 2014 10:11 pm
ποσο φοβαμαι...τρεμω για το αποτελεσμα αν και ξερω πιο ειναι εγω ξερω το σωμα μου καλυτερα απο τον καθενα....ποσο χαζη ειμαι?ποσο?τοσους μηνες και ελεγα ε σε ολους τρεμουν οι μυες ολοι εχουν βελονιες ολη ξυπνανε με κλειδωμενους αστραγαλους ποσο χαζη?
 #103950  από μαμακα
 Τρί Ιουν 24, 2014 12:58 am
ειναι κανεις εδω???? :romance-grouphug: εκανα μαγνητικη χωρις σκιαγραφικο γιατι εχω αλλεργιες και φοβαμαι!!!!εγκεφαλου αυχενα μιση ωρα και τις 2 στην βιοιαρικη μου φανηκε πολυ γρηγορο δεν ξερω μαλλον ειχαν αλλο ραντεβου!χωρις σκιαγραφικο θα δειξει κατι?????αυριο στις 5 τα αποτελεσματα δεν νομιζω να ειναι καλα!το νιωθω...φοβαμαι!ο γιατρος ειπε παμε καλα τα αποτελεσματα αυριο....
 #103953  από ΑΝΝΑ59
 Τρί Ιουν 24, 2014 9:28 am
μαμακα έγραψε:ειναι κανεις εδω???? :romance-grouphug: εκανα μαγνητικη χωρις σκιαγραφικο γιατι εχω αλλεργιες και φοβαμαι!!!!εγκεφαλου αυχενα μιση ωρα και τις 2 στην βιοιαρικη μου φανηκε πολυ γρηγορο δεν ξερω μαλλον ειχαν αλλο ραντεβου!χωρις σκιαγραφικο θα δειξει κατι?????αυριο στις 5 τα αποτελεσματα δεν νομιζω να ειναι καλα!το νιωθω...φοβαμαι!ο γιατρος ειπε παμε καλα τα αποτελεσματα αυριο....
:smile-hi: Καλημερα Μαμακα ! Φυσικα , θα δειξει χωρις σκιαγραφικο . Απλως, το σκιαγραφικο , δειχνει αν ειναι ενεργες οι εστιες . Αν εχεις εστιες , βεβαια . Ομως , πρεπει να ηρεμησεις !!!! ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ !!!!!!!!!!! Στο ξαναειπα ....θα αρρωστησεις , μονο και μονο , απο την αγωνια σου ! Δεν καταφερνεις τιποτα , ετσι !!!!! Λοιπον ! Αν υπαρχει κατι , η μαγνητικη θα το δειξει ! Αν υπαρχει κατι , ΠΡΕΠΕΙ να το ξερεις , για να παρεις την καταλληλη ιατρικη βοηθεια . Λοιπον !!!!!!!!!!!!! ΗΡΕΜΗΣΕ και περιμενε τη διαγνωση των μαγνητικων !!!!!!! Και ....ενημερωσε μας !!!!!!!!!!!!!!!!! :smile-hi: :smile-kiss: :smile-kiss: :smile-kiss: :smile-kiss: :smile-kiss: :smile-kiss: :smile-kiss: :smile-kiss:
 #103954  από μαμακα
 Τρί Ιουν 24, 2014 12:03 pm
καλημερα αννα!!εχεις και το ονομα της μαμας μου!!σε ευχαριστω που απαντας παντα!δεν ξερω πως γινετε να εχεις συμπτωματα χωρις να ναι κατι...νευριαζω με τον κοσμο...με την αγνοια του!!!!!θα σας πω τι ακουσα αυτες τις μερες εσυ να εχεις σκπ?????σκπ παθαινουν οι ψιλες και αδυνατες οχι εσυ η γεματουλα!και γιατι να εχεις σκπ αφου περπατας...τραγικο....
 #103955  από sofia13
 Τρί Ιουν 24, 2014 12:35 pm
Καλημέρα ''μαμάκα''.
Ηρέμησε λίγο καλό μου. Άνω-κάτω έκανες την ψυχή σου .
Όσο για την αμάθεια του κόσμου σχετικά με τη Σκλήρυνση, αυτά ταίζονται απο τηλεοράσεις και
γιατρούς, ...αυτά λένε...
Ελα προσπάθησε να ηρεμήσεις ναί; Εμείς εδώ είμαστε....φιλιά στο μπουμπουκάκι σου !!!