μαμακα έγραψε:καλησπερα ξανα και ξανα η αγωνια στο κοκκινο και το σωμα μου ειναι σαν ξενο....οταν λεμε μυικους σπασμους πως το εννοουμε?το τρεμουλο των μυων για δευτερολεπτα?μουδιασμα σημαινει απωλεια αισθησης?εχω μονιμη κραμπα στα δαχτυλα των ποδιων 2 μερες σαν να ειναι κολλημενο με το αλλο.οι μυς τρεμουν και τα χερια ειναι σαν μουδιασμενα...και αληθεια πως περναει η ωρα στο μηχανημα??????ελπιζω να ειστε ολοι καλα πολυ πολυ καλα!

Καλημερα Μαμακα ! Μη σκεφτεσαι το μηχανημα . Θα πας να κανεις τη μαγνητικη , για να μαθεις τι εχεις και να παρεις , την απαραιτητη , βοηθεια απο τους γιατρους . Μην εχεις τοσο αγχος , θα αρρωστησεις μονο απ'αυτο .Δεν ειναι κατι τρομερο ! Εχω κανει ΠΟΛΛΕΣ μαγνητικες .......Ακομα και τεσσερις μαζι !!!!Εχω μεινει στο μηχανημα , μεχρι και ΤΡΕΙΣ ΩΡΕΣ !!! Να εισαι ηρεμη , να σκεφτεσαι το παιδακι σου με τις γλυκες του . Επισης , αν εχεις δει την ταινια ''η Χαννα και οι αδελφες της'' , σκεψου τη φατσα του Γουντυ Αλλεν , οταν τον βαζουν στον τομογραφο !!!!! Αυτο το ''κολπο'' κανω εγω , εδω και χρονια ......Επισης, μερικα μηχανηματα , εχουν και μουσικη χαλαρωτικη .....Ηχους απο θαλασσα ....γλαρους..........Αυτααααααα.......ΛΟΙΠΟΝ !!!!!!! ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ....ΗΡΕΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ..............Φιλακια σε σενα και το μωρακι σου