• τοσο δυσκολο??????

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #103395  από Dhm
 Σάβ Μάιος 31, 2014 11:47 am
Να μην την ζητήσεις. Να την απαιτήσεις! :smile-muscle: Προσπάθησε να παίξεις λίγο με το μωράκι σου μπας και ξεχαστείς! :smile-inlove: :smile-sun:
 #103397  από μαμακα
 Σάβ Μάιος 31, 2014 11:58 am
δεν μπορω να παιξω δεν θελω τιποτα....θελω να ρθει η μερα που θα ξερω τι θα εχω..απλα...την κοιταω και λεω τι θα γινει αν δεν μπορω να σε φροντισω?και εκεινη ολο γελαει και γελαει...
 #103398  από μαμακα
 Σάβ Μάιος 31, 2014 12:01 pm
ακομα και αν ειναι απιστευτο οταν εχω μια διαγνωση στα χερια μου για το οτιδηποτε θα ειναι πολυ πιο ευκολο..
 #103399  από Dhm
 Σάβ Μάιος 31, 2014 12:06 pm
Το καταλαβαίνω,όπως και πολλοί από εδώ μέσα, αυτό που λες, αλλά ίσως με το να υποκύπτεις στους πόνους σου το κάνεις χειρότερο. Προσπάθησε λίγο,για εσένα και για το παιδάκι σου! :smile-flower: Κάνε υπομονή μέχρι την Δευτέρα και πήγαινε σε έναν γιατρό!
Υ.γ. δεν ξέρω αν μπορείς να πας στα επείγοντα ή αν πρέπει να κλείσεις ένα ραντεβού.(Αν έχεις την οικονομική δυνατότητα,πήγαινε και σε ιδιώτη-αν και καμιά φορά πρέπει να περιμένεις περισσότερο για να κλείσεις)
Ήμουν παρούσα μια φορά σε περιστατικό στα επείγοντα,όπου μια γυναίκα πονούσε(δεν θυμάμαι λεπτομέρειες) και επειδή πονούσε αρκετές μέρες(μπορεί και περισσότερο) της είπαν να φύγει και να κλείσει ραντεβού.Ότι και καλά δεν ήταν επείγον,από την στιγμή που πονάει καιρό(άντε βγάλε άκρη). Στο λέω για να μην ταλαιπωρηθείς και μετά σου πουν κάτι τέτοιο..
 #103405  από Still
 Σάβ Μάιος 31, 2014 1:55 pm
1ον να χαιρεσαι το μπεμπακι σου :smile-clapping:
2ον χαλαρωσε
3ον χαλαρωσε
4ον χαλαρωσε
5ον δεν ακουγεται ρευματολογικο, αφου εκανες κ εξετασεις. Δες, ο ρευματολογος ειναι ανοσολογος, εαν τα λεμφοκυτταρα σου επιτιθενται χωρις λογο στο αρθρικο-μυικο συστημα σου (με παραπλευρες απωλειες την πιθανη αγγειιτιδα η ηπατο-σπληνομεγαλια η λεμφαδενοπαθεια κλπ κλπ) ειναι δικο τους θεμα, εαν δεν υπαρχει κλινικη εικονα η σχετικες εξετασεις (θετικο ra test κλπ) που να δικαιολογουν ρευματολογο, τοτε οφειλουν να σε παραπεψουν σε ειδικοτητες που πιστευουν πως μπορουν να σε βοηθησουν, πχ για ινομυαλγια σε ορθοπαιδικο η για πιθανη νευρολογικη διαταραχη σε νευρολογο κλπ.
6ον ινομυαλγιες κ πολλες παρεμφερη διαταραχες του αρθρικου συστηματος αντιμετωπιζονται κ φυσικα (τουλαχιστον ανακουφιζουν). Πριν δοκιμασεις φαρμακα, δοκιμασε για 15 μερες τα εξης: να κρεμιεσαι απο ενα μονοζυγο οσες περισσοτερες φορες μπορεις την ημερα, οχι ασκησεις, απλα να κρεμιεσαι (βοηθαει τις αποστασεις των σπονδυλων της πλατης κ μεσης), να κανεις 1 φορα την ημερα λουτροθεραπεια (γεμιζεις τη μπανιερα με χλιαρο-ζεστο νερο, βυθιζεσαι για δεκα λεπτα, μονο το κεφαλι απ εξω, μολις βγεις σκουπισμα καλο με πετσετα, καινουργιες πιτζαμες κ ξαπλα 15 λεπτα, αν αντεχεις με σκεπασμα), κ τελος 10 λεπτα την ημερα διαλογισμο η προσευχη η τελος παντων χαλαρωτικη μουσικη με κλειστα τα ματια, κατι που να σε απομονωνει απο τα υλικα τριγυρω σου ( η motivational videos στο youtube).
7ον φαινεται πως ηδη εκανες νευρολογικο ελεγχο και δεν εχεις κατι ανησυχητικα μονιμα εγκατεστημενο.

Δυστυχως, εχεις πονους που θα σε κανουν για λιγο να περιφερεσαι σε γιατρους, φαρμακεια, βιταμινες κλπ.
Ξερεις, τελευταια, μετα το στρες, οι ειδικοι κατηγορουν τη διατροφη για διαφορα....προσωπικα, ωρες-ωρες αισθανομαι πως θα τρελαθω με τοσες "πληροφοριες" τριγυρω μου....ομως για να μπορεσω να βοηθησω τον εαυτο μου πρωτα ν αποδεχθει αυτα που ερχονται και μετα να τ αντιμετωπισω χρειαζεται ν αποκαθιστω την ψυχολογια μου προς οφελος μου....ν αποβαλω τον φοβο, την αγωνια, την ανησυχια για τα παντα....να κανω λιγο χωρο, λιγο να επιτρεψω στο οπτικο πεδιο μου να δει, να αισθανθει....να καθαρισει το μυαλο μου.

Ακουγεται κοινοτυπο, αλλα χαλαρωσε....ειναι απιστευτο ποςα ομορφα πραγματα χανουμε τριγυρω μας λογω του στρες.... :hand:
 #103412  από μαμακα
 Σάβ Μάιος 31, 2014 7:42 pm
εσεις που εντοπιζεται πονους?μακαρι κανεις να μην ποναγε.... :smile-flower:
 #103505  από μαμακα
 Τρί Ιουν 03, 2014 1:26 am
2 μερες κραταω το τηλ και σκεφτομαι να παρω να κλεισω για μαγνητικη να μην παρω...φοβαμαι...λεω κατσε μια μερα ακομα και μετα μαθαινεις...
 #103506  από Dhm
 Τρί Ιουν 03, 2014 1:49 am
Να πάρεις!!!Στην έγραψε τελικά κάποιος?Γιατί είναι και λίγο ακριβή...
 #103510  από petros
 Τρί Ιουν 03, 2014 10:28 am
Κοιτας την κορη σου και λες "τι θα γινει αυριο αν δεν μπορω να σε φροντισω..." ΚΑΝΕΙΣ δεν ξερει τι θα γινει αυριο. Ασθενης η μη. Οποτε τωρα που σου γελαει φροντισε οσο μπορεις να γελας και εσυ. Η σχεση γονιου παιδιου λειτουργει παντα ευεργετικα.
Το μυαλο τα κανει ολα πολυ πιο δυσκολα πολλες φορες. Αντιλαμβανομαι πως μπορει να νοιωθεις αλλα ο πανικος δεν προσφερει απολυτως τιποτα. Ειναι δυστυχως ενας φαυλος κυκλος που σε καταπινει και σε κανει να μην χαιρεσαι τιποτα.
Εισαι μητερα. Πρεπει να σκεφτεσαι καθαρα για 2 ανθρωπους. Ετσι ειναι.
Τα παιδια αρχιζουν να αντιλαμβανονται απο πολυ μικρα και ας μην το καταλαβαινουμε εμεις οι μεγαλοι. Θες το παιδι σου να μεγαλωσει με εναν φοβο ριζωμενο μεσα του? Ασφαλως οχι.
Με το να καθεσαι και να λες ΑΝ εχω αυτο η ΑΝ εχω εκεινο τι θα γινει δεν κανεις απολυτως τιποτα.
Η πας και κανεις τις εξετασεις που πρεπει και λες εχω αυτο και το αντιμετωπιζεις ή καθεσαι και υποθετεις μεχρι να αρρωστησεις μονη σου.
Χαλαρωσε σε παρακαλω. Δεν υπαρχει χειροτερος συμμαχος απο τον φοβο.
Βλεπεις οτι ολα τα παιδια εδω στο φορουμ προσπαθουμε να σε βοηθησουμε αλλα αν δεν θες εσυ να βοηθησεις τον εαυτο σου και το παιδακι σου δεν θα γινει τιποτα.
Δεν ειμαι σκληρος. Πιστεψε με σε καταλαβαινω πως νοιωθεις αλλα αυτο που κανεις ειναι μια τσουληθρα που δεν ξερεις που οδηγει. Προς το παρον δεν εχεις τιποτα. Καμια γνωματευση...και ειναι πολυ πιθανος αυτου που εχεις να ειναι αντιμετωπισιμο και καποια μερα να πεις τι καθομουν και σκεφτομουν.
Παρε μια ανασα. Χαλαρωσε.Σκεψου κανε τις εξετασεις που θες να κανεις και οταν μαθεις ΑΝ και ΤΙ εχεις πανεις αυτο που νομιζεις οτι πρεπει να γινει.
Καλημερα.
 #103517  από Κωνσταντίνα
 Τρί Ιουν 03, 2014 2:04 pm
μαμάκα καλησπέρα :smile-flower:
επειδή ταλαιπωρείσαι και βασανίζεσαι, θα τολμήσω να σου πω ότι πιστεύω ότι όλα αυτά που περιγράφεις είναι από τη λοιμώδη μονοπυρήνωση που δεν φροντίστηκε.
Είσαι αρκετά ώριμη να αντιμετωπίσεις τα πάντα :smile-nod: , από τη στιγμή που έγινες μάνα :smile-muscle:
Πήγαινε στο γιατρό :smile-makeup:
http://www.iatronet.gr/symptom-checker/ ... inwsi.html