• Καφενείο "Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ"

• Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #10275  από elena
 Τρί Οκτ 20, 2009 10:42 am
Μια καλημέρα είναι αυτή!!!δική σας!!!! :D :D
εύχομαι να είστε όλοι καλά!!!μια χαρά θα είστε ...δεν σας φοβάμαι!!! :D :D

Mary_d_ath ..περιττό να σου πω ότι ανατρίχιασα... από την συγκίνηση?...δεν ξέρω τι ακριβώς ήταν αυτό που ένοιωσα,όταν διάβασα την περιγραφή που έγραψες,και τα συναισθήματα του ατόμου που συνόδευσες...καλή συνέχεια,και δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα!!!

λοιπόν σήμερα πρωί-πρωί αποφάσισα να κάνω ένα κουίζ ,από το cd της ενότητας που τελείωσα να διαβάζω...από τις 10 ασκήσεις ,είχα σωστές τις 7...δηλαδή συγκέντρωσα 72,73% ενώ η βάση είναι 80%...με λίγα λόγια ...ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΑ :cry: μου το έβγαλε το πρόγραμμα ..ωμά ..κοφτά.. :cry:
δεν περάσατε!!!μόνο χέρι να μου ρίξει σφαλιάρα από τον υπολογιστή δεν βγήκε :D :D :D

τέλος πάντων...τι να κάνω...έχω εκτυπώσει τις ασκήσεις που έκανα λάθος για να τις μελετήσω :D

άλλα νέα δεν έχω να σας γράψω ....

καλή συνέχεια στην ημέρα σας
καλή δύναμη ότι και αν κάνετε
elena trikolore :D
 #10307  από Maria77
 Τρί Οκτ 20, 2009 5:20 pm
Να πω μία βιαστική καλησπέρα στην παρέα! :D :D Τελικά επέστρεψα Κύπρο, δεν είχα πρόσβαση στο διαδίκτυο εκεί που ήμουν και έτσι χαθήκαμε...
Δεν έμεινα όμως πολύ Αθήνα, μετά έφυγα για Κόρινθο και επέστρεψα σήμερα τα ξημερώματα! Θα ξαναέρθω όμως Αθήνα πολύ σύντομα και ίσως τότε καταφέρουμε να συναντηθούμε! Τί ωραίος όμως που ήταν ο καιρός στην Αθήνα, τώρα που επέστρεψα στην Κύπρο είναι πάλι καλοκαίρι :cry: Δεν αντέχω αυτόν τον καιρό!

Φιλιά, θα τα πούμε πιό αργά!
 #10311  από Εύη Ξ
 Τρί Οκτ 20, 2009 9:27 pm
Καλησπέρα!
Κάτι άσχετο.
Χρόνια Πολλά στους Γεράσιμους.
Φιλάκια!
 #10318  από ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΡΩΤΟΓΕΡΟΣ
 Τετ Οκτ 21, 2009 10:37 am
Αλέξανδρε η ιδέα σου για το μεζεδοπωλείο με βρίσκει σύμφωνο . Πες μέρα , ώρα και τόπο . Α, ο θρύλος είναι υπέροχος .
 #10319  από elena
 Τετ Οκτ 21, 2009 10:43 am
Δεν πάτε πουθενά αν δεν έρθουμε και εμείς..... :evil: μην ετοιμάζεστε!!!!

από τα νεύρα μου δεν είπα ούτε καλημέρα....

καλημέρα λοιπόν, τι κάνετε? :D ελπίζω να είστε όλοι καλά!!!
μπράβο..μπράβο..
και δεν θα ρωτήσω γιατί δεν γράφετε....ξέρω....παρακολουθείτε διακριτικά,άλλοι δεν έχετε τι να γράψετε,άλλοι σας έχουν πιάσει τα καταθλιπτικά σας,άλλοι βαριέστε...προτιμάτε να διαβάζετε...
εγώ τελικά πρέπει να είμαι μεγάλος μλς ,για να γράφω κάθε μέρα...δεν πειράζει θα επιζήσω και με αυτό :D :D :D

Maria77 καλημέρα...και λυπούμαστε που δεν τα καταφέραμε να συναντηθούμε...ας ελπίσουμε την επόμενη φορά!!!πως τα πέρασες?και να σε ρωτήσω και κάτι άλλο...γιατί πηγαινοέρχεσαι Αθήνα?μήπως <ψήνεται>κάτι? :D :D

aorate .... :cry: :cry: ;) :) :) :lol: :lol: :D :D ελπίζω να κατάλαβες!!!είναι η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσεις...!!!για να βγεις από κει που έχεις πέσει....καλή προσπάθεια...και να ξέρεις ότι δεν με ξεγελάς :D

τα τελευταία νέα της Γιούλης:προς το παρόν έχει ταβλιαραστεί ,όπως ξέρετε ,από την μέση...μόλις το ξεπεράσει θα επανέρθει στα καθήκοντά της... :D μου είπε να σας πω ΓΕΙΑ

καλή συνέχεια στην ημέρα σας
φιλιά σε όλους
elena trikolore :D
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος elena την Τετ Οκτ 21, 2009 11:47 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #10320  από aoratos
 Τετ Οκτ 21, 2009 11:40 am
Καλημέρα στα παιδιά.

Και πάλι κοντά σας σήμερα για νέεες περιπέτειες! :lol:

Καταρχάς να καλωσορίσω την Εύη εδώ.

Δεύτερον να σας γράψω τα χθεσινά μου τρεξίματα που ήμουν μάρτυρας σε δικαστήριο.
Η ιστορία έχει ως εξής... Κάπου τον Φεβρουάριο χτυπάει το τηλέφωνο στις 5 το πρωί, ήταν από την ασφάλεια.
- Είστε ο ιδιοκτήτης του τάδε αυτοκινήτου;
- Ναι είμαι.
- Πιάσαμε 2 άτομα την ώρα που είχαν ανοίξει το αυτοκίνητο, ελάτε για κατάθεση.
Τους είχε δει ένας από την απέναντι πολυκατοικία και ειδοποίησε για να μην απορείτε πώς το έπαθε η αστυνομία και έδρασε τόσο γρήγορα. :lol:
Είχε μεσολαβήσει όλο τον προηγούμενο μήνα ένα τρέξιμο που δεν το έχω κάνει ποτέ στην ζωή μου. Έτρεχα για τον πεθερό μου που είχε σπάσει το χέρι, η γυναίκα μου στο νοσοκομείο, εγώ με τενοντίτιδα και αφόρητους πόνους και πολλά άλλα.
Ορίζεται δικάσιμος και μου την είχε δώσει τόσο που ενώ έτρεχα στην ασφάλεια 6 το πρωί να καταθέσω μου ζητούσαν να πάω και στο δικαστήριο και δεν πήγα.
Αποτέλεσμα… Καταδικάζομαι σε 205 ευρώ πρόστιμο για λιπομαρτυρία συν τα έξοδα της δίκης και αναβάλλεται το δικαστήριο για τον Απρίλιο σε μια μέρα που είχε απεργία. :lol:
Εχθές επιτέλους τελείωσα αφού κατέθεσα με παράπλευρες απώλειες… τα 205 ευρώ, άλλα 100 που έφτιαξα την κλειδαριά που είχαν σπάσει, άλλα πόσα δεν ξέρω για τα πράγματα που κλέψανε και δεν βρέθηκαν, 3 μέρες χάσιμο (μία για την κλειδαριά και 2 για τα δικαστήρια)
Είναι αυτό που λένε… και κερατάς και δαρμένος. :lol:

Πάμε παρακάτω.
Έχω να κάνω μια καταγγελία σοβαρή!
Η Έλενα σαμποτάρει το καφενείο και προσπαθεί να το μετατρέψει σε φροντιστήριο. :P
Δεν το πήγαινε καλύτερα για ταβέρνα; :lol:

Αυτά για την ώρα και συγνώμη αν σας κούρασε η ιστορία μου.

Να έχετε μια υπέροχη μέρα με πολλά χαμόγελα!!! :D :D :D
 #10322  από elena
 Τετ Οκτ 21, 2009 11:58 am
aorate...μπα ...μπα...γυρίσαμε κεφάτοι? :D
και φροντιστήριο θα το κάνω και ταβερνείο!!! :D :D
όταν πληρώνεις παίρνεις τα πάνω σου δηλαδή? :D :D
 #10324  από aoratos
 Τετ Οκτ 21, 2009 12:00 pm
Αρχίσαμε την παράσταση; ;) :lol: :P :D
 #10326  από elena
 Τετ Οκτ 21, 2009 12:06 pm
πάντα στην παράσταση...και πρωταγωνιστικός ρόλος!!!
κομπάρσος ποτέ!!! :D :D :D :D

Υ.Γ αύριο θα σας γράψω το δεύτερο μάθημα από την γραφολογία...
και αν προλάβω μπορεί να γράψω και σενάριο για την παράσταση....
 #10327  από ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΡΩΤΟΓΕΡΟΣ
 Τετ Οκτ 21, 2009 12:17 pm
Παιδιά έλεος με τις μορφωτικές διερυνήσεις σας , εγώ θα ήθελα να οριστεί ένας τόπος συνάντησης έστω και μη ολυμπιακός .
  • 1
  • 123
  • 124
  • 125
  • 126
  • 127
  • 2901