Μια καλημέρα είναι αυτή!!!δική σας!!!!
εύχομαι να είστε όλοι καλά!!!μια χαρά θα είστε ...δεν σας φοβάμαι!!!
Mary_d_ath ..περιττό να σου πω ότι ανατρίχιασα... από την συγκίνηση?...δεν ξέρω τι ακριβώς ήταν αυτό που ένοιωσα,όταν διάβασα την περιγραφή που έγραψες,και τα συναισθήματα του ατόμου που συνόδευσες...καλή συνέχεια,και δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα!!!
λοιπόν σήμερα πρωί-πρωί αποφάσισα να κάνω ένα κουίζ ,από το cd της ενότητας που τελείωσα να διαβάζω...από τις 10 ασκήσεις ,είχα σωστές τις 7...δηλαδή συγκέντρωσα 72,73% ενώ η βάση είναι 80%...με λίγα λόγια ...ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΑ
μου το έβγαλε το πρόγραμμα ..ωμά ..κοφτά..
δεν περάσατε!!!μόνο χέρι να μου ρίξει σφαλιάρα από τον υπολογιστή δεν βγήκε
τέλος πάντων...τι να κάνω...έχω εκτυπώσει τις ασκήσεις που έκανα λάθος για να τις μελετήσω
άλλα νέα δεν έχω να σας γράψω ....
καλή συνέχεια στην ημέρα σας
καλή δύναμη ότι και αν κάνετε
elena trikolore
εύχομαι να είστε όλοι καλά!!!μια χαρά θα είστε ...δεν σας φοβάμαι!!!
Mary_d_ath ..περιττό να σου πω ότι ανατρίχιασα... από την συγκίνηση?...δεν ξέρω τι ακριβώς ήταν αυτό που ένοιωσα,όταν διάβασα την περιγραφή που έγραψες,και τα συναισθήματα του ατόμου που συνόδευσες...καλή συνέχεια,και δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα!!!
λοιπόν σήμερα πρωί-πρωί αποφάσισα να κάνω ένα κουίζ ,από το cd της ενότητας που τελείωσα να διαβάζω...από τις 10 ασκήσεις ,είχα σωστές τις 7...δηλαδή συγκέντρωσα 72,73% ενώ η βάση είναι 80%...με λίγα λόγια ...ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΑ
δεν περάσατε!!!μόνο χέρι να μου ρίξει σφαλιάρα από τον υπολογιστή δεν βγήκε
τέλος πάντων...τι να κάνω...έχω εκτυπώσει τις ασκήσεις που έκανα λάθος για να τις μελετήσω
άλλα νέα δεν έχω να σας γράψω ....
καλή συνέχεια στην ημέρα σας
καλή δύναμη ότι και αν κάνετε
elena trikolore
'Ονειρα γεμάτα χρώματα πολλά
Και ειθε το αυριο να φέρει χαμόγελα γλυκά.

Και ειθε το αυριο να φέρει χαμόγελα γλυκά.