• ΣΚΠ σε παιδί

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #103189  από Dhm
 Κυρ Μάιος 25, 2014 10:50 pm
Βάσω έγραψε:Χαχαχα...! :smile-giggle: Με λιγη προσπαθεια ολα θα γινουν...! ;)
ΟΛΑ! :smile-clapping:
 #103190  από Κωνσταντίνα
 Κυρ Μάιος 25, 2014 10:51 pm
Φτιάξε ένα πλάνο πχ για τα Μαθηματικά που θα δώσεις. Οργάνωσε την ύλη που έχεις για διάβασμα. Θεωρία για το πρώτο κεφάλαιο θα χρειαστούν περίπου 2 ώρες?από τις 3 μέχρι τις 5 θα το τελειώσω. Το 2ο κεφάλαιο το ίδιο, το 3ο..... μέχρι να τελειώσεις τη θεωρία. Με προγραμματισμένα διαλείμματα. Αρχίζεις τις ασκήσεις πάλι με τον χρόνο να σε καθοδηγεί.
Μετά για την Ιστορία, θα ολοκληρώνεις ένα ένα τα κεφάλαια, τηρώντας το χρονοδιάγραμμα, το 1ο κεφάλαιο θα μου χρειαστούν... ώρες, το 2ο τόσο κτλ. Θα έχεις δηλαδή στο χαρτί την ώρα που θα ξεκινήσει το διάβασμα, πόση ώρα θα χρειαστεί το 1, το 2, το 3 κτλ, πόσο ή επανάληψη.
Ενδιάμεσα θα έχεις διαλειμματάκια, φρουτάκια, χυμό, παγωτάκι :smile-tongueout:
Το προγραμματάκι θα σε βοηθήσει να μην χαζεύεις και μετά να αγχωθείς γιατί δε θα σου φτάνει ο χρόνος.
Ρώτα μας ότι θες, :smile-inlove:
 #103191  από Dhm
 Κυρ Μάιος 25, 2014 10:54 pm
Για εμένα που τώρα ξεκινάω εξεταστική και δεν μπορώ με τίποτα να συγκεντρωθώ τι προτείνετε? :smile-angel:

Υ.γ. Επικρατεί μάλλον ένα χάος στο μυαλό μου και π.χ. πέρυσι που διάβαζα στην 3η λυκείου,όλα τα μπέρδευα μεταξύ τους και το έβλεπαν και οι καθηγητές:/ Φταίει το 'βραχυκύκλωμα' μες στο κεφάλι μου μήπως?:/
 #103192  από Βάσω
 Κυρ Μάιος 25, 2014 10:59 pm
Φτιάξε ένα πλάνο πχ για τα Μαθηματικά που θα δώσεις. Οργάνωσε την ύλη που έχεις για διάβασμα. Θεωρία για το πρώτο κεφάλαιο θα χρειαστούν περίπου 2 ώρες?από τις 3 μέχρι τις 5 θα το τελειώσω. Το 2ο κεφάλαιο το ίδιο, το 3ο..... μέχρι να τελειώσεις τη θεωρία. Με προγραμματισμένα διαλείμματα. Αρχίζεις τις ασκήσεις πάλι με τον χρόνο να σε καθοδηγεί.
Μετά για την Ιστορία, θα ολοκληρώνεις ένα ένα τα κεφάλαια, τηρώντας το χρονοδιάγραμμα, το 1ο κεφάλαιο θα μου χρειαστούν... ώρες, το 2ο τόσο κτλ. Θα έχεις δηλαδή στο χαρτί την ώρα που θα ξεκινήσει το διάβασμα, πόση ώρα θα χρειαστεί το 1, το 2, το 3 κτλ, πόσο ή επανάληψη.
Ενδιάμεσα θα έχεις διαλειμματάκια, φρουτάκια, χυμό, παγωτάκι :smile-tongueout:
Το προγραμματάκι θα σε βοηθήσει να μην χαζεύεις και μετά να αγχωθείς γιατί δε θα σου φτάνει ο χρόνος.
Ρώτα μας ότι θες, :smile-inlove:

Ειναι πολυ καλη ιδεα! Μεχρι τωρα δεν ειχα τιποτα προγραμματισμενο...! :smile-tongueout: Αλλα το θεμα ειναι οτιβαριεμαι να διαβασω...Βαριεμαι πααααρα πολυυυυ! Προτιμω να καθομαι με τα ακουστικα μου και να κοιταω εξω απο τοπραθυρο..! :whistle:
 #103193  από soulla
 Κυρ Μάιος 25, 2014 11:08 pm
ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΥΠΟΜΟΝΗ..ΠΟΛΛΗ ΟΜΩς ΚΑΙ ΠΟΤΕ Ν ΜΗΝ ΤΑ ΒΑΛΕΤΕ ΚΑΤΩ, ΖΗΣΤΕ ΟΜΟΡΦΑ ΧΩΡΙς Ν ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΚΠ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΣΥΝΤΟΜΑ Θ ΤΗΝ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ..ΤΟ ΠΙΟ ΣΥΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΥΠΕΡΒΟΛΕς ΑΓΑΠΗΣΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ , ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΝ ΕΧΕΤΕ :smile-kiss: :smile-kiss: ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΗΣΤΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΑς ΜΕ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ :smile-kiss: :smile-kiss:
 #103194  από Dhm
 Κυρ Μάιος 25, 2014 11:15 pm
soulla έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΥΠΟΜΟΝΗ..ΠΟΛΛΗ ΟΜΩς ΚΑΙ ΠΟΤΕ Ν ΜΗΝ ΤΑ ΒΑΛΕΤΕ ΚΑΤΩ, ΖΗΣΤΕ ΟΜΟΡΦΑ ΧΩΡΙς Ν ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΚΠ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΣΥΝΤΟΜΑ Θ ΤΗΝ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ..ΤΟ ΠΙΟ ΣΥΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΥΠΕΡΒΟΛΕς ΑΓΑΠΗΣΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ , ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΝ ΕΧΕΤΕ :smile-kiss: :smile-kiss: ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΗΣΤΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΑς ΜΕ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ :smile-kiss: :smile-kiss:
:smile-flower: :smile-heart:
 #103195  από Κωνσταντίνα
 Κυρ Μάιος 25, 2014 11:16 pm
Χαίρομαι Dhmούλα μου που παίρνεις τη βοήθεια ψυχολόγου. Σκέψου ότι δίνεις στον εαυτό σου δώρο μεγάλο :smile-clapping:

Βασούλα μου καταλαβαίνω ότι το να εκτιθέμεθα στον κόσμο είναι δυσκολότερο κι από την σκλήρυνση. Ή Dhm σου προτείνει τη βοήθεια του ψυχολόγου επειδή σε νιώθει καλύτερα αφού είστε οι μικρούλες της παρέας μας.
Επειδή ήμουν καθηγήτρια, σου λέω ότι μπορεί το τμήμα της τάξης σου να μπαίνει σε αίθουσα του ισογείου, αν υπάρχει ή να χρησιμοποιείς το ασανσέρ αν υπάρχει(συνήθως είναι χαλασμένο? Να το φτιάξει η σχολική επιτροπή).

Για τη γυμναστική που ρωτάς, τώρα που καλοκαιριάζει κάνε πολλά μπανακια στη θάλασσα χωρίς ηλιοθεραπεία και θα δυναμώσουν τα πόδια σου :happy-cheerleadersmileygirl:
 #103196  από soulla
 Κυρ Μάιος 25, 2014 11:18 pm
έτσι κριβώς όπως το λουλουδάκι να μεγαλώσετε και να ανθίσετε κι κανένας και καμία σκπ ν μην σας μαράνει :smile-flower: :smile-flower: :smile-flower: :smile-flower: :smile-flower: :smile-flower: :smile-flower:
 #103198  από Dhm
 Κυρ Μάιος 25, 2014 11:20 pm
ΣΚΠ :smile-envy: :smile-punch: ΕΜΕΙΣ :smile-muscle:
 #103199  από Βάσω
 Κυρ Μάιος 25, 2014 11:23 pm
Κυρια κωνσταντινα ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες σας! :smile-kiss: