• ΓΕΝΕΤΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΑΓΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ

• Βότανα, διατροφή, βιταμίνες, αντιοξείδωση, ευεργετική σωματική άσκηση, δραστηριότητες, κίνηση.
Βότανα, διατροφή, βιταμίνες, αντιοξείδωση, ευεργετική σωματική άσκηση, δραστηριότητες, κίνηση.
 #102180  από Κωνσταντίνα
 Τρί Απρ 22, 2014 2:14 pm
Αγαπημένοι μου συμπάσχοντες δεν κατέχω την αλήθεια εγώ, αλλά από τα πολλά νταουνιάσματα, εμπέδωσα το εξής.
Όσο και σκ@τ@ να νιώσω, ξέρω ότι θα το βρω πάλι και όταν θα το ξαναχάσω, πάλι θα το βρώ :smile-makeup: :smile-makeup:

υγ Δεν ήμουν μόνη μου σ' αυτό, "ξέρασα" πολλά εσώψυχα ευτυχώς στα κατάλληλα αυτιά :smile-inlove: :smile-flower: κι έτσι δεν ταλαιπωρήθηκα.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη αγαπημένες.Την παίρνω και χαίρομαι!!!!(Γιάννη δεν πιστεύω να πήγε το μυαλό σου στο πονηρό :smile-tongueout: )
 #102505  από kostasp
 Τετ Μάιος 07, 2014 11:05 am
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.7/5/2014 στο μηνιαιο ραντεβου μας.
Απο γενετιστη θελω να πιστευω πιο δυνατος οργανισμος απο φυσιοθεραπευτη ενδυναμωση αριστερης πλευρας ποδι χερι , κολυμπι μερα παρα μερα , ασκησεις ενδυναμωσης που μου εδειξε ο φυσιοθεραπευτης καθε μερα παω στο γραφειο του νευρολογου μου κοιταει καποιες αιματολογικες μου και λεει Κωστα ειναι πολυ καλες οι εξετασις σου. Του λεω και γω ο αμοιρος γιατρε κουτσαινω αυτο το φαρμακο που λεγαται θα το παρω; Κωσττα ειναι πολυ δυνατο φοβαμαι τις συνεπειες που μπορει να εχει Φαμπυρα σου εχω δωσει; Δυστηχως γιατρε πηρα περσι για 3 μηνες δεν με βοηθησε στην ασταθεια ανισσοροπια και φευγω με σκυμμενο κεφαλι διοτι παλι δεν καναμε κατι. :think: Πηγα σπιτι και σκεφτομαι το φαμπυρα οτα το πηρα δεν κουτσαινα περσι για την ασταθεια το πηρα .ειχα 3 κουτακια ακομα στο κομοδινο μου ληγουν 12/2014 παιρνω το γιατρο μου τον ρωταω και μου λεει παρε τα . Ξεκινησα Δευτερα βραδυ παιρνω 1 χαπι την ημερα εχει μειωθει να κουτσαινω νοιωθω πιο δυνατο το ποδι μου παταω πιο καλα δεν ξερω τι εγινε και δεν με νοιαζει αρχιζει δειλα δειλα η ψυχολογια μου ανεβαινει φοβαμαι σαν μικρο παιδι που του εδωσαν ενα δωρο και δεν θελω να μου το παρουν κλαιω γιατι δεν το περιμενα κατι τετοιο ηταν απροσμενο για μενα μακαρι θεε μου να κρατησει μπορει να συμβαλαν ολα αυτα μαζι και να δουλεψουν ολα γυμναστικη γενετιστης κολυμπι δεν ξερω δεν αλλαζω τιποτα φοβαμαι θα συνεχισω ετσι οπως ημουν οτι εκανα και θα δουμε θα σας ενημερωσω. Το θεμα παει σε αλλη κατηγορια αλλα επειδη αρχισα να ενημερωνω απο εδω γι αυτο και το συνεχισα. Θα σας ενημερωσω για την συνεχεια :smile-rofl:
 #102537  από kostasp
 Τετ Μάιος 07, 2014 11:05 pm
Θελω να επισημανω κατι στην προηγουμενη αναφορα μου για να μην βγει λαθος συμπερασμα . Δεν γιατρευτικα το ξερω ουτως η αλλως οταν κουραζεται το ποδι βαραινω το σερνω απλα δεν κουτσαινω για 50 μετρα οταν ειναι ξεκουραστο, για μενα ειναι επιτυχια αν συνεχισει αυτο και παραμεινει. Επειδη ηρθε χωρις να το περιμενω θα δουμε στο προσεχες μελλον
 #102547  από βικυ
 Πέμ Μάιος 08, 2014 12:45 pm
kostasp ευχομαι ολα να συνεχισουν ετσι και γιατι οχι, ακομη καλυτερα!
Καλη συνεχεια,ενημερωνε μας!
 #102587  από Βαγγέλης
 Παρ Μάιος 09, 2014 9:06 pm
Αγαπητέ Κώστα και μείς τα ίδια …Αλλά με μια διαφορά!!!!
Πήγαμε στον Γενετιστή και μετά αρχίσαμε πισίνα και μετά φυσιοθεραπευτή και μετά και σε ομοιοπαθητικό και ακόμη και σε διατροφολόγο και μετά πήγαμε και σε ρεφλεξιολογο πήραμε και όργανα γυμναστικής και τον τελευταίο χρόνο κάνουμε και άλλα και αρχίσαμε να πηγαίνουμε όλο και καλύτερα ενώ από την αρχή μας είχαν στην κορτιζόνη για ένα εξάμηνο και μετά περάσαμε στην ιντερφερονη…
Όπως καταλαβαίνεις πολλά από τα παραπάνω τα συνεχίζουμε μέχρι σήμερα γιατί δουλεύουν για μας.
Εκτός των νευρολόγων μας πηγαίνουμε στον Γενετιστή στην πισίνα στον ομοιοπαθητικό και κάνουμε την γυμναστική μας με τον τρόπο μας ενώ ακολουθούμε καθημερινά μια σωστή και ισορροπημένη διατροφή.
Δεν πίνουμε δεν καπνίζουμε …η κόπωση σχεδόν δεν υπάρχει και οι μυς μας πάνε όλο και καλύτερα ενώ δεν έχουμε καμία ώση τον τελευταίο χρόνο.
Αυτό που λέω είναι ότι πρέπει να κάνουμε υπομονή και να έχουμε τα μάτια μας ανοιχτα χωρίς όμως να σταματάμε και να συνεχίζουμε να κάνουμε τα σωστά πράγματα σωστά!
Όλοι μας ξέρουμε για την Κυρία και μου φαίνεται πολύ παράξενο που υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που ενώ θα έπρεπε να γνωρίζουν κάποια βασικά πράγματα δεν τα έχουν ακούσει από κανέναν…
Εγώ όταν έμαθα ότι ο άνθρωπος μου έχει σχέση με την Κυρία πάγωσα και δεν έκλεισα μάτι ένα δεκαήμερο .Διαβαζα και εψαχνα τα παντα και ακομη αυτο κανω.Η ζωή μου άλλαξε και δεν υπάρχει μέρα που να έχω σταματήσει να μάχομαι ενάντια σ αυτήν που πείραξε τον Άνθρωπο μου!!!
Δεν πρέπει ποτέ να το βάλουμε κάτω ούτε να μας πάρει από κάτω γιατί η ζωή είναι ωραία και είμαστε εδώ για να την ζήσουμε!
Να συνεχίσεις την προσπάθεια σου και κάθε βελτίωση να την βλέπεις θετικά και σαν μια νίκη που δούλεψες σκληρά και μπόρεσες να έχεις καλά αποτελέσματα.
Κι αν πάλι μια μέρα κάνεις ένα βήμα πίσω δεν πειράζει να σκεφτείς ότι το κάνεις για να πας ακόμη καλύτερα την επόμενη φορά!!!
Να είσαι πάντα καλά!!!!
 #102589  από kostasp
 Παρ Μάιος 09, 2014 11:36 pm
Σας ευχαριστω για τις ευχες σας και τις συμβουλες Βικυ και Βαγγελη ΥΓΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ. ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ :smile-muscle:
 #102666  από kostasp
 Τρί Μάιος 13, 2014 10:04 am
Δυστηχως αν και χαρηκα το φαμπυρα ηταν για 2 μερες μονο φυσικα το σταματησα .Ομως θελω να ομολογησω και να τους ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ οτι με την σκλυρηνση συναντησα και γνωρισα ανθρωπους με ολο το νοημα της λεξης για την ωρα δεν μπορω να πω πολλα μονο ενα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που ασχολουνται μαζι μου :smile-evilgrin:
 #102667  από litsa
 Τρί Μάιος 13, 2014 11:09 am
keep walking!!!
μην το βάζεις κάτω...
ένας συνδυασμός όλων αυτών μπορεί και να έχει αποτέλεσμα..
όλοι προσπαθούμε καθημερινά με διάφορους τρόπους...

:smile-muscle: :smile-muscle: :smile-muscle: :smile-muscle: :smile-flower: :smile-flower: :smile-flower: :smile-flower:
 #102695  από kostasp
 Τρί Μάιος 13, 2014 6:31 pm
litsa έγραψε:keep walking!!!
μην το βάζεις κάτω...
ένας συνδυασμός όλων αυτών μπορεί και να έχει αποτέλεσμα..
όλοι προσπαθούμε καθημερινά με διάφορους τρόπους...

:smile-muscle: :smile-muscle: :smile-muscle: :smile-muscle: :smile-flower: :smile-flower: :smile-flower: :smile-flower:

:smile-clapping: :smile-bigsmile: :clap: :dance: :violin:
 #103626  από kostasp
 Κυρ Ιουν 08, 2014 12:10 pm
08/05/2014
Βιταμινες του γενετιστη τις παιρνω χτιζουν δυνατο οργανισμο
Κολυμβητηριο η θαλασσα 2 φορες την εβδομαδα
Φυσιοθεραπευτης 1 φορα την εβδομαδα σιμειωση εξειδικευμενος στην σκπ με τεχνικη μποπαθ.
Ται τσι 2 φορες την εβδομαδα αλλα λογω ασταθειας ανισοροπειας η οποια μειωνεται συνεχως αλλα υπαρχει ακομα κανουμε μεχρι να ειμαι ετοιμος Gi Kong ασησεις με θεραπευτικο χαρακτηρα και ενδυναμωση μυων.
Ται μασαζ δεν μπορω να πω πολλα πραγματα γι αυτο αλλα ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΕ ΒΟΗΘΑΕΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΟ .
Διατροφη για να ειναι ελαφρυτερο το σωμα μου .
Ολοι μου εχουν δωσει ασκησεις που πρεπει να κανω γιατι θα λειπω το καλοκαιρι να μην παει τοση δουλεια χαμενη . Τα ποδια μου πιο σταθερα εχει μειωθει να κουτσαινω παλευω την ισσοροπια αλλα πιστευω Σεπτεμβρη με το που ξαναρχισω θα το ισιωσω και αυτο :smile-rofl: .
Θελω να πω κατι σε ολους τους συνασθενεις καντε ασκηση οτι μπορειτε αναλογα την κατασταση του καθενος ενδυναμωση παιδια και μην βαριεστε δυστηχως η πουτ@ν@ ειναι υπουλη αρρωστια μεσα στο φορουμ εχω γραψει κλαιγοντας γιατι εκανα ασκηση καθε μερα αλλα η κινιτικη μου κατασταση χειροτερευε ελεγα ανουσιο ειναι ειτε αθλουμε ειτε οχι τιποτα δυστηχως ειναι ενα μεγαλο πακετο γυμναστικης αθλησης καλης ζωης (οχι ποτα,τσιγαρα) και θελει συνεχεια αυτο το πραγμα . Θα μου πειτε ωραια τα λες ρε Κωστα το οικονομικο ομως; Εχετε δικιο βρεστε οτι κανω και εγω ζοριστικα για να τα κανω ολα αυτα τωρα παιρνω δουλεια για το σπιτι κανω την γυμναστικη μου και βλεπω ποιες ασκησεις με βοηθανε περρισοτερο και τις κανω πιο συχνα. Παιδια ειναι η πρωτη φορα που νιωθω τα ποδια μου πιο δυνατα θελω να πιστευω οτι θα το παρατεινω η τουλαχιστον να την καθυστερησω . Δεν ξερω τιποτα για το μελλον κραταω αυτο που μου ειπε μια συνασθενης εδω μεσα ΖΗΣΕ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ....