08/05/2014
Βιταμινες του γενετιστη τις παιρνω χτιζουν δυνατο οργανισμο
Κολυμβητηριο η θαλασσα 2 φορες την εβδομαδα
Φυσιοθεραπευτης 1 φορα την εβδομαδα σιμειωση εξειδικευμενος στην σκπ με τεχνικη μποπαθ.
Ται τσι 2 φορες την εβδομαδα αλλα λογω ασταθειας ανισοροπειας η οποια μειωνεται συνεχως αλλα υπαρχει ακομα κανουμε μεχρι να ειμαι ετοιμος Gi Kong ασησεις με θεραπευτικο χαρακτηρα και ενδυναμωση μυων.
Ται μασαζ δεν μπορω να πω πολλα πραγματα γι αυτο αλλα ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΕ ΒΟΗΘΑΕΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΟ .
Διατροφη για να ειναι ελαφρυτερο το σωμα μου .
Ολοι μου εχουν δωσει ασκησεις που πρεπει να κανω γιατι θα λειπω το καλοκαιρι να μην παει τοση δουλεια χαμενη . Τα ποδια μου πιο σταθερα εχει μειωθει να κουτσαινω παλευω την ισσοροπια αλλα πιστευω Σεπτεμβρη με το που ξαναρχισω θα το ισιωσω και αυτο

.
Θελω να πω κατι σε ολους τους συνασθενεις καντε ασκηση οτι μπορειτε αναλογα την κατασταση του καθενος ενδυναμωση παιδια και μην βαριεστε δυστηχως η πουτ@ν@ ειναι υπουλη αρρωστια μεσα στο φορουμ εχω γραψει κλαιγοντας γιατι εκανα ασκηση καθε μερα αλλα η κινιτικη μου κατασταση χειροτερευε ελεγα ανουσιο ειναι ειτε αθλουμε ειτε οχι τιποτα δυστηχως ειναι ενα μεγαλο πακετο γυμναστικης αθλησης καλης ζωης (οχι ποτα,τσιγαρα) και θελει συνεχεια αυτο το πραγμα . Θα μου πειτε ωραια τα λες ρε Κωστα το οικονομικο ομως; Εχετε δικιο βρεστε οτι κανω και εγω ζοριστικα για να τα κανω ολα αυτα τωρα παιρνω δουλεια για το σπιτι κανω την γυμναστικη μου και βλεπω ποιες ασκησεις με βοηθανε περρισοτερο και τις κανω πιο συχνα. Παιδια ειναι η πρωτη φορα που νιωθω τα ποδια μου πιο δυνατα θελω να πιστευω οτι θα το παρατεινω η τουλαχιστον να την καθυστερησω . Δεν ξερω τιποτα για το μελλον κραταω αυτο που μου ειπε μια συνασθενης εδω μεσα ΖΗΣΕ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ....