Biskoto10 έγραψε:costas1968 έγραψε: ΤΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ!!!!!!Αργησανε! Τωρα δεν μπορουμε να καταπιουμε!
ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΣΗ.....

Σκλήρυνση κατά πλάκας
Biskoto10 έγραψε:costas1968 έγραψε: ΤΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ!!!!!!Αργησανε! Τωρα δεν μπορουμε να καταπιουμε!
ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΣΗ.....
ΑΝΝΑ59 έγραψε:Υποκλίνωμαι Άννα!Εμενα ΔΕΝ με πειραζει να κανω ενεσεις !!!!!! Ας ειναι και ...δεκα φορες την ημερα !!!!!!!!!!!!!! Αληθεια !!!!!! Αρκει να ειναι φαρμακο , που ΦΕΡΝΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ !!!!!!!!!!!!!! Ας βρουν ΤΗΝ ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΣΚΠ !!!!!!!!! Τοτε θα βρεθει και Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ !!!!!!!!! ΘΕΡΑΠΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ................ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΜΟΡΦΗ ........ΘΕΡΑΠΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΥΓ.Μη παραπονιεστε στους γιατρους και μη γκρινιαζετε για τις ενεσεις ! Ειναι επικινδυνο .Μπορει να βρουν ευκαιρια , να σας ''φορεσουν''άλλο φαρμακο σε χαπι , ακομα κι αν ΔΕΝ ειναι καταλληλο για σας !
ΑΝΝΑ59 έγραψε:Εμενα ΔΕΝ με πειραζει να κανω ενεσεις !!!!!! Ας ειναι και ...δεκα φορες την ημερα !!!!!!!!!!!!!! Αληθεια !!!!!! Αρκει να ειναι φαρμακο , που ΦΕΡΝΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ !!!!!!!!!!!!!! Ας βρουν ΤΗΝ ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΣΚΠ !!!!!!!!! Τοτε θα βρεθει και Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ !!!!!!!!! ΘΕΡΑΠΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ................ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΜΟΡΦΗ ........ΘΕΡΑΠΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΥΓ.Μη παραπονιεστε στους γιατρους και μη γκρινιαζετε για τις ενεσεις ! Ειναι επικινδυνο .Μπορει να βρουν ευκαιρια , να σας ''φορεσουν''άλλο φαρμακο σε χαπι , ακομα κι αν ΔΕΝ ειναι καταλληλο για σας !
JoyZel έγραψε:Καλησπέρα!! εγώ πριν 10 μέρες κατέθεσα
Τα χαρτιά μου στον ΕΟΦ και περιμένω να μου το φέρουν από εξωτερικό....
Σε 20 ημέρες θα έχω απάντηση για την έγκριση...
Ανυπομονώ & ελπίζω....