• ΝΕΑ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΟΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΣΚΠ

• Θεματολογία για το φουμαρικό διμεθυλεστέρα (Tecfidera, dimethyl fumarate, BG-12), χάπι για την πολλαπλή σκλήρυνση.
Θεματολογία για το φουμαρικό διμεθυλεστέρα (Tecfidera, dimethyl fumarate, BG-12), χάπι για την πολλαπλή σκλήρυνση.
 #100319  από ΧΑΡΙΤΩΝΑΣ_15
 Παρ Φεβ 28, 2014 6:27 pm
ΑΝΝΑ59 έγραψε::smile-hi: Εμενα ΔΕΝ με πειραζει να κανω ενεσεις !!!!!! Ας ειναι και ...δεκα φορες την ημερα !!!!!!!!!!!!!! Αληθεια !!!!!! Αρκει να ειναι φαρμακο , που ΦΕΡΝΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ !!!!!!!!!!!!!! Ας βρουν ΤΗΝ ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΣΚΠ !!!!!!!!! Τοτε θα βρεθει και Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ !!!!!!!!! ΘΕΡΑΠΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ................ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΜΟΡΦΗ ........ΘΕΡΑΠΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΥΓ.Μη παραπονιεστε στους γιατρους και μη γκρινιαζετε για τις ενεσεις ! Ειναι επικινδυνο .Μπορει να βρουν ευκαιρια , να σας ''φορεσουν''άλλο φαρμακο σε χαπι , ακομα κι αν ΔΕΝ ειναι καταλληλο για σας !
Υποκλίνωμαι Άννα!
5 Αραδες ολόκληρος ο πονεμένος κόσμος του ΣΚΠίτη.
 #100330  από Κώστας
 Παρ Φεβ 28, 2014 11:30 pm
ΑΝΝΑ59 έγραψε::smile-hi: Εμενα ΔΕΝ με πειραζει να κανω ενεσεις !!!!!! Ας ειναι και ...δεκα φορες την ημερα !!!!!!!!!!!!!! Αληθεια !!!!!! Αρκει να ειναι φαρμακο , που ΦΕΡΝΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ !!!!!!!!!!!!!! Ας βρουν ΤΗΝ ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΣΚΠ !!!!!!!!! Τοτε θα βρεθει και Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ !!!!!!!!! ΘΕΡΑΠΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ................ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΜΟΡΦΗ ........ΘΕΡΑΠΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΥΓ.Μη παραπονιεστε στους γιατρους και μη γκρινιαζετε για τις ενεσεις ! Ειναι επικινδυνο .Μπορει να βρουν ευκαιρια , να σας ''φορεσουν''άλλο φαρμακο σε χαπι , ακομα κι αν ΔΕΝ ειναι καταλληλο για σας !
:bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow:
 #100532  από costas1968
 Παρ Μαρ 07, 2014 5:16 pm
ΕΜΑΘΕ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΓΙΑΤΡΟ ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΗΜΑΔΟΧΑΠΟ ΠΗΡΕ ΑΔΕΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ?ΠΗΓΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΝΕΥΡΟΛΟΓΟ ΤΟΥ ΕΟΠΠΥ (ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΑ ΤΙΠΟΤΑ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ..) ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑ.
ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΑΠΛΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ <<ΘΕΡΑΠΕΙΑ>> ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΟΝΙΣΕ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΕ ΧΑΠΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ.ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΑΛΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΕΚΑΝΑ ΤΟ... ΡΟΦΟ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΓΡΑΨΕΙ ΤΗΝ ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΚΑΙ ΑΥΧΕΝΑ.
ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΓΙΑ ΧΡΟΝΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ.
 #100647  από costas1968
 Τρί Μαρ 11, 2014 12:16 pm
ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΘΩΑ.
ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΒΡΗΚΑ ΤΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ.
ΤΕΛΙΚΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΟ ΣΤΗΝ ΕΡΜΗ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ..
http://www.ema.europa.eu/docs/el_EL/doc ... 162069.pdf
ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΡΥΒΩ ΟΤΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗΚΑ.
ΘΑ ΜΙΛΗΣΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΓΙΑΤΡΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙ.ΤΕΛΙΚΑ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΓΛΙΤΩΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ.ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΘΕΟ,ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ...
:smile-clapping: :smile-clapping: :smile-clapping:
 #100982  από costas1968
 Τρί Μαρ 18, 2014 11:21 am
ΣΗΜΕΡΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑ ΟΤΙ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΑΔΕΙΑ ΕΓΚΡΙΣΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ.ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥΝ.
:smile-sweating: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
 #102198  από Thor
 Τετ Απρ 23, 2014 12:02 pm
Παντως μου φαινεται καλο οσο αναφορα παρενεργειες
αλλα και αποτελεσματικοτητα γιατι τα αλλα και πολλες και
σοβαρες παρενεργειες και μικρο οφελος
αν βγει ας κανει καποιος αλερτ
 #103407  από JoyZel
 Σάβ Μάιος 31, 2014 5:58 pm
Καλησπέρα!! εγώ πριν 10 μέρες κατέθεσα
Τα χαρτιά μου στον ΕΟΦ και περιμένω να μου το φέρουν από εξωτερικό....
Σε 20 ημέρες θα έχω απάντηση για την έγκριση...
Ανυπομονώ & ελπίζω....
 #103476  από costas1968
 Δευ Ιουν 02, 2014 11:11 am
JoyZel έγραψε:Καλησπέρα!! εγώ πριν 10 μέρες κατέθεσα
Τα χαρτιά μου στον ΕΟΦ και περιμένω να μου το φέρουν από εξωτερικό....
Σε 20 ημέρες θα έχω απάντηση για την έγκριση...
Ανυπομονώ & ελπίζω....

ΚΑΛΗΜΕΡΑ.ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ Ή ΤΟ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ?ΙΚΑ,ΟΑΕΕ Ή ΟΓΑ
:smile-flower:
 #103820  από greekinholland
 Τρί Ιουν 17, 2014 7:25 pm
Καλησπέρα, σήμερα είχα ραντεβού με το νευρολόγο μου για τακτικό έλεγχο. Ολα μια χαρά με το rebif που κάνω. Τον ρώτησα λοιπόν και για το BG-12 πότε θα είναι διαθέσιμο στην Ολλανδία και αν θα μπορώ εγώ προσωπικά να πάω σε αυτό το φάρμακο. Λοιπόν μου είπε ότι μπορεί να μου το συνταγογραφήσει και σήμερα ακόμα και η εταιρεία εδώ το διαθέτει δωρεάν προς το παρόν. Αργότερα μόλις καταλήξουν στην τιμή με το κράτος και τις ασφαλιστηκές εταιρείες θα πληρώνεται κανονικά . Το πρόβλημα είναι οι παρενέργειες, αυτό το αίσθημα καύσου και το κοκκίνησμα του προσώπου, καθώς και οι έντονες κοιλιακές διαταραχές σχεδόν στο 80 % όσων το χρησιμοποιούν ειδικά το καλοκαίρι με τη ζέστη, οδηγούν πολύ κόσμο να το αφήνει. Απλά μου είπε ότι κατα τη γνώμη του, θα το πρότεινε μόνο σε κάποιον που θα άφηνε την ιντερφερόνη επειδή κουράστηκε από τις ενέσεις. Θέλει να δει κι άλλες μελέτες και πιο μακροχρόνια χρήση του πριν το ξεκινήσει σε κάποιον. Τι να πω μούφα το χάπι? Ας τρυπιόμαστε και έχει ο Θεός :smile-muscle: :smile-muscle: