• βελονισμοσ

• Αλλές εγκεκριμένες ή μη αγωγές, χρήσιμα φαρμακευτικά & παραφαρμακευτικά σκευάσματα για την αντιμετώπιση της νόσου.
Αλλές εγκεκριμένες ή μη αγωγές, χρήσιμα φαρμακευτικά & παραφαρμακευτικά σκευάσματα για την αντιμετώπιση της νόσου.
 #101813  από marina13
 Τετ Απρ 09, 2014 5:48 am
Καλησπερα σας,
εχει δοκιμασει κανεις ποτε βελονισμο;
 #101848  από Gorge
 Τετ Απρ 09, 2014 10:07 pm
ομοιοπαθητικη ναι βελονισμο οχι
 #101864  από ΑΝΝΑ59
 Πέμ Απρ 10, 2014 10:27 am
:smile-hi: Εχω κανει βελονισμο , για τη νευραλγια τριδυμου .Εσυ , Μαρινα , για ποιο λογο θελεις να κανεις ? Για ποια προβληματα ? Παντως , χρειαζεται ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ στην επιλογη βελονιστη ! Εγω, πηγαινα σε ΝΕΥΡΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟ !
 #101884  από marina13
 Πέμ Απρ 10, 2014 10:32 pm
... ακουσα ότι βοηθαει πολύ στην δυσκοιλιοτητα και ισωσ και για την βαδιση μου κυριωσ για το πρωτο γιατι θα μου δημιουργησουν σοβαρο πρόβλημα τα φαρμακα αν συνεχισω. ξερεισ καποιον καλο και ποσο θα κοστισει περιπου ;
 #101888  από Κώστας
 Παρ Απρ 11, 2014 1:32 am
Να θέσω μία απορία για προβληματισμό. Όταν κάποιος αρχίζει να έχει κινητικά προβλήματα, πιστεύω ότι οφείλεται στο γεγονός ότι κάποιες εγκατεστημένες πλέον μόνιμα νευρολογικές βλάβες, εμποδίζουν την μετάδοση των εντολών από τον εγκέφαλο προς τα κάτω άκρα, με αποτέλεσμα την αδυναμία της ορθής βάδισης. Σε κάποιο άτομο που ξεκινά να του εμφανίζεται το πρόβλημα στη βάδιση, αποκλείεται να φταίνε οι μύες του, για τον απλούστατο λόγο ότι δεν έχουν ατονίσει όπως συμβαίνει σε κάποιον που βρίσκεται καιρό σε αμαξίδιο. Θεωρώντας λοιπόν δεδομένο το πρόβλημα στα νεύρα, δηλαδή την απομυελύνωσή τους, αναρωτιέμαι σε τι θα μπορούσε να βοηθήσει ο βελονισμός. Θα βοηθήσει να επουλωθούν τα πληγωμένα νεύρα;! Αν όχι, τι είδους βοήθεια θα προσφέρει στη μετάδοση του ηλεκτρικού σήματος μέσα απ΄ αυτά, τη στιγμή που μιλάμε για ένα καλώδιο στο οποίο σημειακά έχει καταστραφεί η μόνωσή του;!
Επειδή έχω δοκιμάσει διάφορα χωρίς αποτέλεσμα, πιστεύω ότι αν θέλουμε να έχουμε μια βάσιμη ελπίδα, πρέπει να εστιάσουμε σε οτιδήποτε έστω εικάζεται, ότι μπορεί να βοηθήσει στην επαναμυελύνωση. Μόνο αποκτώντας υγιή νεύρα, θα μπορέσει να επικοινωνήσει σωστά ο εγκέφαλος με τα κάτω μας άκρα.
 #101905  από ΑΝΝΑ59
 Παρ Απρ 11, 2014 9:15 pm
marina13 έγραψε:... ακουσα ότι βοηθαει πολύ στην δυσκοιλιοτητα και ισωσ και για την βαδιση μου κυριωσ για το πρωτο γιατι θα μου δημιουργησουν σοβαρο πρόβλημα τα φαρμακα αν συνεχισω. ξερεισ καποιον καλο και ποσο θα κοστισει περιπου ;
:smile-hi: Ναι ! Βοηθαει στη δυσκοιλιοτητα και στη βαδιση . Βεβαια , για καθε προβλημα , οι βελονες καρφωνονται σε διαφορετικα σημεια . Δεν ξερω ποσο μπορει να σου κοστισει .Δυστυχως , ο δικος μου γιατρος εφυγε στο εξωτερικο .Ξαναλεω , ομως !!!!! Χρειαζεται ΜΕΓΑΛΗ προσοχη στην επιλογη γιατρου !!!
 #101908  από billios
 Παρ Απρ 11, 2014 10:10 pm
Κώστας έγραψε:Να θέσω μία απορία για προβληματισμό. Όταν κάποιος αρχίζει να έχει κινητικά προβλήματα, πιστεύω ότι οφείλεται στο γεγονός ότι κάποιες εγκατεστημένες πλέον μόνιμα νευρολογικές βλάβες, εμποδίζουν την μετάδοση των εντολών από τον εγκέφαλο προς τα κάτω άκρα, με αποτέλεσμα την αδυναμία της ορθής βάδισης. Σε κάποιο άτομο που ξεκινά να του εμφανίζεται το πρόβλημα στη βάδιση, αποκλείεται να φταίνε οι μύες του, για τον απλούστατο λόγο ότι δεν έχουν ατονίσει όπως συμβαίνει σε κάποιον που βρίσκεται καιρό σε αμαξίδιο. Θεωρώντας λοιπόν δεδομένο το πρόβλημα στα νεύρα, δηλαδή την απομυελύνωσή τους, αναρωτιέμαι σε τι θα μπορούσε να βοηθήσει ο βελονισμός. Θα βοηθήσει να επουλωθούν τα πληγωμένα νεύρα;! Αν όχι, τι είδους βοήθεια θα προσφέρει στη μετάδοση του ηλεκτρικού σήματος μέσα απ΄ αυτά, τη στιγμή που μιλάμε για ένα καλώδιο στο οποίο σημειακά έχει καταστραφεί η μόνωσή του;!
Επειδή έχω δοκιμάσει διάφορα χωρίς αποτέλεσμα, πιστεύω ότι αν θέλουμε να έχουμε μια βάσιμη ελπίδα, πρέπει να εστιάσουμε σε οτιδήποτε έστω εικάζεται, ότι μπορεί να βοηθήσει στην επαναμυελύνωση. Μόνο αποκτώντας υγιή νεύρα, θα μπορέσει να επικοινωνήσει σωστά ο
εγκέφαλος με τα κάτω μας άκρα.

Λογικος ηρμος,απλα επιχειρηματα,σωστη απορια.
 #101910  από marina13
 Παρ Απρ 11, 2014 11:24 pm
σε προβληματα εντερου ξερετε αν βοηθαει;
 #101917  από Νίκος_76
 Σάβ Απρ 12, 2014 12:53 am
billios έγραψε:
Κώστας έγραψε:Να θέσω μία απορία για προβληματισμό. Όταν κάποιος αρχίζει να έχει κινητικά προβλήματα, πιστεύω ότι οφείλεται στο γεγονός ότι κάποιες εγκατεστημένες πλέον μόνιμα νευρολογικές βλάβες, εμποδίζουν την μετάδοση των εντολών από τον εγκέφαλο προς τα κάτω άκρα, με αποτέλεσμα την αδυναμία της ορθής βάδισης. Σε κάποιο άτομο που ξεκινά να του εμφανίζεται το πρόβλημα στη βάδιση, αποκλείεται να φταίνε οι μύες του, για τον απλούστατο λόγο ότι δεν έχουν ατονίσει όπως συμβαίνει σε κάποιον που βρίσκεται καιρό σε αμαξίδιο. Θεωρώντας λοιπόν δεδομένο το πρόβλημα στα νεύρα, δηλαδή την απομυελύνωσή τους, αναρωτιέμαι σε τι θα μπορούσε να βοηθήσει ο βελονισμός. Θα βοηθήσει να επουλωθούν τα πληγωμένα νεύρα;! Αν όχι, τι είδους βοήθεια θα προσφέρει στη μετάδοση του ηλεκτρικού σήματος μέσα απ΄ αυτά, τη στιγμή που μιλάμε για ένα καλώδιο στο οποίο σημειακά έχει καταστραφεί η μόνωσή του;!
Επειδή έχω δοκιμάσει διάφορα χωρίς αποτέλεσμα, πιστεύω ότι αν θέλουμε να έχουμε μια βάσιμη ελπίδα, πρέπει να εστιάσουμε σε οτιδήποτε έστω εικάζεται, ότι μπορεί να βοηθήσει στην επαναμυελύνωση. Μόνο αποκτώντας υγιή νεύρα, θα μπορέσει να επικοινωνήσει σωστά ο
εγκέφαλος με τα κάτω μας άκρα.

Λογικος ηρμος,απλα επιχειρηματα,σωστη απορια.
Ναι ναι, το κανει συνεχεια αυτο, το κανει συνεχειααα.... :smile-rofl: :smile-rofl:
Κώστα σωστό ερώτημα και πάλι. Λες να διεγείρει κάτι?? Πάντως αν βρεθει κάτι που δημιουργεί επαναμυελύνωση, ακόμα και αν δε βρουν το φάρμακο, το να χτυπάς τις συνεπειες είναι μεγάλη υπόθεση.
 #101919  από ΑΝΝΑ59
 Σάβ Απρ 12, 2014 9:12 am
marina13 έγραψε:σε προβληματα εντερου ξερετε αν βοηθαει;
:smile-hi: Ειπαμε !!!!!! ΝΑΙ !!!!!!!!!! ΒΟΗΘΑΕΙ !!! Το ξερω ΣΙΓΟΥΡΑ !!!