Καλησπερα σας,
εχει δοκιμασει κανεις ποτε βελονισμο;
εχει δοκιμασει κανεις ποτε βελονισμο;
ΜΑΡΙΝΑ
Σκλήρυνση κατά πλάκας
marina13 έγραψε:... ακουσα ότι βοηθαει πολύ στην δυσκοιλιοτητα και ισωσ και για την βαδιση μου κυριωσ για το πρωτο γιατι θα μου δημιουργησουν σοβαρο πρόβλημα τα φαρμακα αν συνεχισω. ξερεισ καποιον καλο και ποσο θα κοστισει περιπου ;
Κώστας έγραψε:Να θέσω μία απορία για προβληματισμό. Όταν κάποιος αρχίζει να έχει κινητικά προβλήματα, πιστεύω ότι οφείλεται στο γεγονός ότι κάποιες εγκατεστημένες πλέον μόνιμα νευρολογικές βλάβες, εμποδίζουν την μετάδοση των εντολών από τον εγκέφαλο προς τα κάτω άκρα, με αποτέλεσμα την αδυναμία της ορθής βάδισης. Σε κάποιο άτομο που ξεκινά να του εμφανίζεται το πρόβλημα στη βάδιση, αποκλείεται να φταίνε οι μύες του, για τον απλούστατο λόγο ότι δεν έχουν ατονίσει όπως συμβαίνει σε κάποιον που βρίσκεται καιρό σε αμαξίδιο. Θεωρώντας λοιπόν δεδομένο το πρόβλημα στα νεύρα, δηλαδή την απομυελύνωσή τους, αναρωτιέμαι σε τι θα μπορούσε να βοηθήσει ο βελονισμός. Θα βοηθήσει να επουλωθούν τα πληγωμένα νεύρα;! Αν όχι, τι είδους βοήθεια θα προσφέρει στη μετάδοση του ηλεκτρικού σήματος μέσα απ΄ αυτά, τη στιγμή που μιλάμε για ένα καλώδιο στο οποίο σημειακά έχει καταστραφεί η μόνωσή του;!
Επειδή έχω δοκιμάσει διάφορα χωρίς αποτέλεσμα, πιστεύω ότι αν θέλουμε να έχουμε μια βάσιμη ελπίδα, πρέπει να εστιάσουμε σε οτιδήποτε έστω εικάζεται, ότι μπορεί να βοηθήσει στην επαναμυελύνωση. Μόνο αποκτώντας υγιή νεύρα, θα μπορέσει να επικοινωνήσει σωστά ο
εγκέφαλος με τα κάτω μας άκρα.
billios έγραψε:Ναι ναι, το κανει συνεχεια αυτο, το κανει συνεχειααα....Κώστας έγραψε:Να θέσω μία απορία για προβληματισμό. Όταν κάποιος αρχίζει να έχει κινητικά προβλήματα, πιστεύω ότι οφείλεται στο γεγονός ότι κάποιες εγκατεστημένες πλέον μόνιμα νευρολογικές βλάβες, εμποδίζουν την μετάδοση των εντολών από τον εγκέφαλο προς τα κάτω άκρα, με αποτέλεσμα την αδυναμία της ορθής βάδισης. Σε κάποιο άτομο που ξεκινά να του εμφανίζεται το πρόβλημα στη βάδιση, αποκλείεται να φταίνε οι μύες του, για τον απλούστατο λόγο ότι δεν έχουν ατονίσει όπως συμβαίνει σε κάποιον που βρίσκεται καιρό σε αμαξίδιο. Θεωρώντας λοιπόν δεδομένο το πρόβλημα στα νεύρα, δηλαδή την απομυελύνωσή τους, αναρωτιέμαι σε τι θα μπορούσε να βοηθήσει ο βελονισμός. Θα βοηθήσει να επουλωθούν τα πληγωμένα νεύρα;! Αν όχι, τι είδους βοήθεια θα προσφέρει στη μετάδοση του ηλεκτρικού σήματος μέσα απ΄ αυτά, τη στιγμή που μιλάμε για ένα καλώδιο στο οποίο σημειακά έχει καταστραφεί η μόνωσή του;!
Επειδή έχω δοκιμάσει διάφορα χωρίς αποτέλεσμα, πιστεύω ότι αν θέλουμε να έχουμε μια βάσιμη ελπίδα, πρέπει να εστιάσουμε σε οτιδήποτε έστω εικάζεται, ότι μπορεί να βοηθήσει στην επαναμυελύνωση. Μόνο αποκτώντας υγιή νεύρα, θα μπορέσει να επικοινωνήσει σωστά ο
εγκέφαλος με τα κάτω μας άκρα.
Λογικος ηρμος,απλα επιχειρηματα,σωστη απορια.
marina13 έγραψε:σε προβληματα εντερου ξερετε αν βοηθαει;