panos59 έγραψε:Μπααααααααααααααα,καμια πιθανοτης............ουδεμια............βικυ έγραψε:πες μας τώρα, μικρό σουρτουκάκι,
ότι υπάρχει έστω και μία μικρή, τοσοδούλα πιθανότητα
να είσαι κι εσυ ...???!!!
![]()
![]()

Η ζωή... είναι ωραία!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Σκλήρυνση κατά πλάκας
panos59 έγραψε:Μπααααααααααααααα,καμια πιθανοτης............ουδεμια............βικυ έγραψε:πες μας τώρα, μικρό σουρτουκάκι,
ότι υπάρχει έστω και μία μικρή, τοσοδούλα πιθανότητα
να είσαι κι εσυ ...???!!!
![]()
![]()
Κώστας έγραψε:Μια μικρή αλλαγή στο μέρος της συνάντησης.
Αντί για το Gourme Burger, θα βρεθούμε στο 5 MOTT st, που βρίσκεται δίπλα ακριβώς (κολλητά) από το Gourme και έχει καλύτερα καθίσματα και το Κ Υ Ρ Ι Ο Τ Ε Ρ Ο την τουαλέτα των ΑμεΑ σε απόσταση μόλις λίγων βημάτων. Μιλάμε για τουαλέτα ΑμεΑ στην κυριολεξία με όλες τις απαιτούμενες υποδομές.
Την ανακάλυψη την έκανε ο Bilios, άξιος και ικανότατος ανταποκριτής των ΚΕΠΑΚΙΑΚΩΝ ΝΕΩΝ.
Ενημερώστε όποιον μπορείτε μήπως και δεν διαβάσει για την αλλαγή. Βέβαια και στο Gourme να πάει, δίπλα είναι θα τον δούμε και θα μας δει.
Κώστας έγραψε:Θα πάρεις άδεια εξόδου κι΄ αν σου κάνουν ζοριλίκια υπάρχουν και ελικόπτερα!...
Υγ1. Με 10 κούτες rebif αμοιβή, πολύς κόσμος θα κολαστεί!
Υγ2. Αν η πληροφορία για τη σύλληψη παραχωρηθεί μέχρι 20 Μαρτίου, η αμοιβή θα δωθεί τέλος Μαίου (για να μην έχουμε παρεξηγήσεις).
Κώστας έγραψε:Μια μικρή αλλαγή στο μέρος της συνάντησης.
Αντί για το Gourme Burger, θα βρεθούμε στο 5 MOTT st, που βρίσκεται δίπλα ακριβώς (κολλητά) από το Gourme και έχει καλύτερα καθίσματα και το Κ Υ Ρ Ι Ο Τ Ε Ρ Ο την τουαλέτα των ΑμεΑ σε απόσταση μόλις λίγων βημάτων. Μιλάμε για τουαλέτα ΑμεΑ στην κυριολεξία με όλες τις απαιτούμενες υποδομές.
Την ανακάλυψη την έκανε ο Bilios, άξιος και ικανότατος ανταποκριτής των ΚΕΠΑΚΙΑΚΩΝ ΝΕΩΝ.
Ενημερώστε όποιον μπορείτε μήπως και δεν διαβάσει για την αλλαγή. Βέβαια και στο Gourme να πάει, δίπλα είναι θα τον δούμε και θα μας δει.
ΑΝΝΑ59 έγραψε:Ναι βρε Άννα το ξέρω, απλά προσπαθώ να το χιουμορεύσω λίγο για να μην σαλτάρουμε τελείως. Καλά μιλάμε για την τέλεια ανακύκλωση στο ΙΚΑ. Καταλήγεις εκεί απ΄ όπου ξεκίνησες. Χαρά στο κουράγιο σου. Αλλά στο τέλος είμαι σίγουρος πως θα νικήσεις! Γιατί πραγματικά για πόλεμο πρόκειται. Το Κράτος μας παίζει με τις ζωές μας για να εμφανίζει στους τροϊκανούς πρωτογενές πλεόνασμα. Τώρα πως θα ζήσουμε εμείς, καρφάκι δεν τους καίγεται. Μόνο σπίτια και τραπεζικούς λογαριασμούς ξέρουν ν΄ αρπάζουν αν τυχόν και χρωστάς για μια μέρα. Κι΄ αν δεν έχεις τραπεζικό λογαριασμό, σ΄ αφήνουν ααααβάδιστα και αααβασανιστα στο δρόμο, παίρνοντάς σου το σπίτι που ίσως έχεις. Σε λίγο θα μας βάζουν και πρόστιμο για τη θέση που θα πιάνουμε κάτω από τη γέφυρα που θα κατασκηνώνουμε για να μην βρεχόμαστε. Ευτυχώς έρχεται το καλοκαίρι!Δεν εννοουσα οτι θα ειμαι στη φυλακη , επειδη θα με δωσει καποιος τρελαμενος για ρεμπιφ . Μπορει να ειμαι φυλακη λογω .....ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟΥ ΞΕΣΠΑΣΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΙΚΑ ......
Βλεπεις , δεν μπορεσα να κλεψω ΟΛΑ τα λεφτα του επιδοματος ...Γι αυτο εχω τα νευρα μου
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν σου ειπα για αυτη την υποθεση ? Για τα ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΑ βασανα μου ???
billios έγραψε:καναπεδακια [δυθεσια ειναι]Το ενδεχόμενο τα καναπεδάκια να μην βολεύουν κάποιους (συμπεριλαμβάνομαι) το σκέφτηκε κανείς;