• Προ(σ)κληση συναντησης

• Προώθηση της επικοινωνίας, της συνεργασίας και συναντήσεων μεταξύ των μελών του φόρουμ.
Προώθηση της επικοινωνίας, της συνεργασίας και συναντήσεων μεταξύ των μελών του φόρουμ.
 #100521  από βικυ
 Παρ Μαρ 07, 2014 11:09 am
panos59 έγραψε:
βικυ έγραψε: :smile-lipssealed:
πες μας τώρα, μικρό σουρτουκάκι,
ότι υπάρχει έστω και μία μικρή, τοσοδούλα πιθανότητα
να είσαι κι εσυ ...???!!!

:D :D :D
Μπααααααααααααααα,καμια πιθανοτης............ουδεμια............ :smile-sadsmile: :smile-sadsmile:
 #100531  από Μιμικαμ
 Παρ Μαρ 07, 2014 5:12 pm
Yes, φυσικά :text-+1: δεν χάνω με τίποτα αυτή την πρόσ-Κ-ληση....πλάκα πλάκα, χαζεύοντας την αναμνηστική καρτούλα, που χάρισε σε ολους μας ο αγαπητός Κώστας, 26-5-2013, Κυριακή στο Μαll, κοντεύουμε να κλείσουμε χρόνο, πως τα καταφέραμε αναρωτιέμαι, φίλε νάσαι καλά, τελικά αυτά είναι που θα μας μείνουν για πάντα, μαζί με πολλές πολλές ευχάριστες στιγμές.... :smile-kiss: :smile-kiss: :smile-kiss: :smile-flower: :smile-flower: :smile-flower: :smile-flower:
 #100554  από Κώστας
 Κυρ Μαρ 09, 2014 4:13 pm
Πρό(σ)κληση χωρίς πρόσκληση δεν γίνεται
πρόσκληση mall.jpg
πρόσκληση mall.jpg (169.17 KiB) Προβλήθηκε 600 φορές
Δώρο η στάμπα ΚΕΠΑΚΟ για καλοκαιρινά μπλουζάκια
neyra WHITE.jpg
neyra WHITE.jpg (342.62 KiB) Προβλήθηκε 599 φορές
TSHIRT_black.jpg
TSHIRT_black.jpg (43.27 KiB) Προβλήθηκε 599 φορές
TSHIRT_WHITE.jpg
TSHIRT_WHITE.jpg (42.41 KiB) Προβλήθηκε 599 φορές
 #100797  από Κώστας
 Παρ Μαρ 14, 2014 9:07 am
Μια μικρή αλλαγή στο μέρος της συνάντησης.

Αντί για το Gourme Burger, θα βρεθούμε στο 5 MOTT st, που βρίσκεται δίπλα ακριβώς (κολλητά) από το Gourme και έχει καλύτερα καθίσματα και το Κ Υ Ρ Ι Ο Τ Ε Ρ Ο την τουαλέτα των ΑμεΑ σε απόσταση μόλις λίγων βημάτων. Μιλάμε για τουαλέτα ΑμεΑ στην κυριολεξία με όλες τις απαιτούμενες υποδομές.
Την ανακάλυψη την έκανε ο Bilios, άξιος και ικανότατος ανταποκριτής των ΚΕΠΑΚΙΑΚΩΝ ΝΕΩΝ.
Ενημερώστε όποιον μπορείτε μήπως και δεν διαβάσει για την αλλαγή. Βέβαια και στο Gourme να πάει, δίπλα είναι θα τον δούμε και θα μας δει.
 #100808  από ΑΝΝΑ59
 Παρ Μαρ 14, 2014 12:20 pm
Κώστας έγραψε:Μια μικρή αλλαγή στο μέρος της συνάντησης.

Αντί για το Gourme Burger, θα βρεθούμε στο 5 MOTT st, που βρίσκεται δίπλα ακριβώς (κολλητά) από το Gourme και έχει καλύτερα καθίσματα και το Κ Υ Ρ Ι Ο Τ Ε Ρ Ο την τουαλέτα των ΑμεΑ σε απόσταση μόλις λίγων βημάτων. Μιλάμε για τουαλέτα ΑμεΑ στην κυριολεξία με όλες τις απαιτούμενες υποδομές.
Την ανακάλυψη την έκανε ο Bilios, άξιος και ικανότατος ανταποκριτής των ΚΕΠΑΚΙΑΚΩΝ ΝΕΩΝ.
Ενημερώστε όποιον μπορείτε μήπως και δεν διαβάσει για την αλλαγή. Βέβαια και στο Gourme να πάει, δίπλα είναι θα τον δούμε και θα μας δει.
:smile-handshake: :smile-handshake: :smile-handshake: :smile-handshake: :smile-handshake: Πολυ ωραια !!!!!!!! Η τουαλετα στο gourme ειναι ...χιλιομετρα μακρια απο τα τραπεζακια.............Εχω δηλωσει οτι θα ερθω ....Εκτος ...αν ειμαι στη φυλακη..............
 #100809  από Κώστας
 Παρ Μαρ 14, 2014 12:23 pm
Θα πάρεις άδεια εξόδου κι΄ αν σου κάνουν ζοριλίκια υπάρχουν και ελικόπτερα!...

Υγ1. Με 10 κούτες rebif αμοιβή, πολύς κόσμος θα κολαστεί!
Υγ2. Αν η πληροφορία για τη σύλληψη παραχωρηθεί μέχρι 20 Μαρτίου, η αμοιβή θα δωθεί τέλος Μαίου (για να μην έχουμε παρεξηγήσεις).
 #100821  από ΑΝΝΑ59
 Παρ Μαρ 14, 2014 5:19 pm
Κώστας έγραψε:Θα πάρεις άδεια εξόδου κι΄ αν σου κάνουν ζοριλίκια υπάρχουν και ελικόπτερα!...

Υγ1. Με 10 κούτες rebif αμοιβή, πολύς κόσμος θα κολαστεί!
Υγ2. Αν η πληροφορία για τη σύλληψη παραχωρηθεί μέχρι 20 Μαρτίου, η αμοιβή θα δωθεί τέλος Μαίου (για να μην έχουμε παρεξηγήσεις).
:smile-giggle: Δεν εννοουσα οτι θα ειμαι στη φυλακη , επειδη θα με δωσει καποιος τρελαμενος για ρεμπιφ . Μπορει να ειμαι φυλακη λογω .....ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟΥ ΞΕΣΠΑΣΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΙΚΑ ...... :smile-headbang: Βλεπεις , δεν μπορεσα να κλεψω ΟΛΑ τα λεφτα του επιδοματος ...Γι αυτο εχω τα νευρα μου :smile-angry: :smile-angry: :smile-angry: :smile-angry: :smile-angry: :smile-angry: :smile-angry: Δεν σου ειπα για αυτη την υποθεση ? Για τα ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΑ βασανα μου ???
 #100823  από billios
 Παρ Μαρ 14, 2014 5:43 pm
Κώστας έγραψε:Μια μικρή αλλαγή στο μέρος της συνάντησης.

Το λοιπον παιδες,μιλησα με εναν τσιμπλα εκει και του ειπα οτι θα σκασουμε καμια 10 ατομα το λιγοτερο,εχω το τηλ.του και θα τον παρω 2-3 μερες νωριτερα για να μου καβατζωσει καναπεδακια [δυθεσια ειναι] ,εχει καφε-φαγητο-ποτο.
Αν τωρα με γραψει στην κλαπα του θα εχουμε ντραβαλα,αποκλειεται να χαθουμε γιατι ειναι το ακριβως κολλητο μαγαζι απο την πλευρα που κανουμε τσιγαρο,ειναι το μαναδικο που ειναι απο την πλευρα που υπαρχουν καρεκλες εξω [για να καταλαβουν οσοι εχουν ερθει στις προηγουμενες συναντησεις]
 #100826  από Κώστας
 Παρ Μαρ 14, 2014 5:55 pm
ΑΝΝΑ59 έγραψε: :smile-giggle: Δεν εννοουσα οτι θα ειμαι στη φυλακη , επειδη θα με δωσει καποιος τρελαμενος για ρεμπιφ . Μπορει να ειμαι φυλακη λογω .....ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟΥ ΞΕΣΠΑΣΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΙΚΑ ...... :smile-headbang: Βλεπεις , δεν μπορεσα να κλεψω ΟΛΑ τα λεφτα του επιδοματος ...Γι αυτο εχω τα νευρα μου :smile-angry: :smile-angry: :smile-angry: :smile-angry: :smile-angry: :smile-angry: :smile-angry: Δεν σου ειπα για αυτη την υποθεση ? Για τα ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΑ βασανα μου ???
Ναι βρε Άννα το ξέρω, απλά προσπαθώ να το χιουμορεύσω λίγο για να μην σαλτάρουμε τελείως. Καλά μιλάμε για την τέλεια ανακύκλωση στο ΙΚΑ. Καταλήγεις εκεί απ΄ όπου ξεκίνησες. Χαρά στο κουράγιο σου. Αλλά στο τέλος είμαι σίγουρος πως θα νικήσεις! Γιατί πραγματικά για πόλεμο πρόκειται. Το Κράτος μας παίζει με τις ζωές μας για να εμφανίζει στους τροϊκανούς πρωτογενές πλεόνασμα. Τώρα πως θα ζήσουμε εμείς, καρφάκι δεν τους καίγεται. Μόνο σπίτια και τραπεζικούς λογαριασμούς ξέρουν ν΄ αρπάζουν αν τυχόν και χρωστάς για μια μέρα. Κι΄ αν δεν έχεις τραπεζικό λογαριασμό, σ΄ αφήνουν ααααβάδιστα και αααβασανιστα στο δρόμο, παίρνοντάς σου το σπίτι που ίσως έχεις. Σε λίγο θα μας βάζουν και πρόστιμο για τη θέση που θα πιάνουμε κάτω από τη γέφυρα που θα κατασκηνώνουμε για να μην βρεχόμαστε. Ευτυχώς έρχεται το καλοκαίρι!
 #100829  από Γιάννης
 Παρ Μαρ 14, 2014 6:07 pm
billios έγραψε:καναπεδακια [δυθεσια ειναι]
Το ενδεχόμενο τα καναπεδάκια να μην βολεύουν κάποιους (συμπεριλαμβάνομαι) το σκέφτηκε κανείς;
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 13