• IMASTE OLI IROES

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #25402  από sofia katogyritoy
 Κυρ Απρ 18, 2010 10:58 pm
GIA SAS PAIDIA. IME MELOS MIA EBDOMADA TORA KE KSEXASA NA SAS SISTITHO. SORRY.

IME I SOFIA 30 XRONON APO KARPATHO. I ISTORIA MOU POLI MEGALI ALA GIA NA MIN SAS KOYRAZO THA TIN PO ME LIGA LOGIA. STA 18 MOU APO TIN MIA MERA STIN ALI TIFLOTHIKA KE STA 2 MATIA EBLEPA MONO AN INE MERA I NIXTA. PIGAME LIPON STO NOSOKOMIO (AFTA GINANE STIN AFSTRIA OPOU MEGALOSA). EKI LIPON MOU BRIKANE POS EXO TO TOXOPLASMA. META APO 2 EBDOMADES KORTISONIS STO NOSOKOMIO EPANILTHE KE PALI I ORASI MOU. GIA DEKA XRONIA OLA KALA. PERISI TON FEBROUARIO LIPON META APO MIA GENA (POU IXA TON AUGUSTO) KE MIA MEGALI STENAXORIA ARXISAN TA MOUDIASMATA. STIN ARXI ITAN TO DEKSI XERI. META OLI I DEKSIA MERIA. STIN RODO MOU LEGANE POS INE APO TIN GENA I KATAKRATISI IGRON KE BLAKIES. MEXRI POY EFIGA GIA ATHINA. STO GENIMATA EPITELOUS MOU BRIKAN POS EXO SKP KE POS TO IXA APO TA 18 MOU. DISTIXOS OUTE STIN AFTSTRIA EXOUNE KALOUS GIATROUS. KALITERA OMOS GIA MENA GIATI EZISA 10 XRONIA XORIS ENESIS.

EXO MONO NA PO POS IMASTE OLI IROES KE MONO EMIS KSEROUME TI TRABAME

FILIA SE OLOUS SAS
 #25405  από soulla
 Κυρ Απρ 18, 2010 11:18 pm
γεια σου σοφία καλώς ήρθες :D η ιστορία σου μου θήμησε την δικιά μου η γέννα η μεγάλη στεναχώρια τα 18 σου χρόνια εμένα ήταν 16 για το μόνο που χαίρομαι που δεν το ήξερα τα πρώτα 10 χρόνια ήταν ότι έκανα τα παιδιά μου και ΕΖΗΣΑ ΕΥΤΥΧΩς ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ όσο για τους γιατρούς το φαινόμενο είναι γενικό πουθενά δεν ξέρουν και δεν φτάνει που δεν ξέρουν έχουν και απαίσια συμπερηφορά ειδικά αν δεν τους ακολουθείς πιστα και να τους προσκυνάς

εύχομαι να είσαι όσο το δυνατόν καλύτερα και να μας βοηθήσει όλους ο θεός να βρεθεί μια λύση ;)
 #25410  από anni
 Δευ Απρ 19, 2010 9:32 am
Καλωσηρθες sofia.... :P
να σαι παντα καλα...
καπως ετσι και εγω το 2004.........το ανακαλυψαμε για τα καλα :cry:
αλλα το ειχα τουλαχιστον 5 χρονια πριν...........μετα την γεννα μου που ταλαιπωριομουν απο γιατρο σε γιατρο
για να δω γιατι ποναω και δεν περναει η μεση μου και το ποδι μου
να μαστε ολοι καλα και να μπορουμε να πολεμαμε
 #25412  από κωστας
 Δευ Απρ 19, 2010 11:08 am
καλως ηρθες sofia να'σαι καλα!επειδη εχω παει σε πολλους γιατρους διαφορων ειδικοτητων θα ελεγα οτι υπαρχουν και μερικοι(λιγοι βεβαια) οι οποιοι πραγματικα θελουν να βοηθησουν!
 #25438  από alkinnoos
 Δευ Απρ 19, 2010 3:35 pm
Σοφια καλωσηρθες και να μαστε ολοι καλα!!!
 #25439  από kate2002
 Δευ Απρ 19, 2010 3:37 pm
καλωσηρθες!
 #25457  από sp-sofia
 Δευ Απρ 19, 2010 9:39 pm
Σοφια καλως μας ηρθες!!!!
 #25464  από sofia katogyritoy
 Δευ Απρ 19, 2010 10:06 pm
PAIDIA ILIKRINA SAS EFXARISTO PARA POLI GIA TO THERMO KALOSORISMA. MESO APO AFTI TIN SELIDA PERNO DINAMIS.
:P :P :P
 #25466  από sp-sofia
 Δευ Απρ 19, 2010 10:15 pm
κι εγω συνονοματη μου Σοφια πηρα δυναμη
παιρνω ...και θα παιρνω ...
καταλαβαινομαστε... :P ολοι!!!!!!
 #25627  από ΜΙΜΙΚΑ
 Τετ Απρ 21, 2010 12:55 am
Καλώς ήρθες Σοφία μας ;) !!! Να πάνε όλα καλά !!!