• kortizoni kai alati

• Η κορτιζόνη είναι ένα φάρμακο το οποίο βοηθάει σημαντικά στην καταστολή των ώσεων της ΣΚΠ. Ερωτήματα και συζητήσεις για "Corticosteroids" εδώ.
Η κορτιζόνη είναι ένα φάρμακο το οποίο βοηθάει σημαντικά στην καταστολή των ώσεων της ΣΚΠ. Ερωτήματα και συζητήσεις για "Corticosteroids" εδώ.
 #1165  από manos81
 Τρί Ιαν 20, 2009 10:48 pm
epitelous arxisa kai epanelxome pliros meta ta teleutea mou...simera odigisa giro sta 250 me 300 xil kai psoniza apo tis 12 mexri tovradi... pinasa re pedia!!kai pino kai aytes tis kortizones... efaga 2 tostakia aksexasta!!pano apo 10 meres exw na faw alataki! elpizw na min mou kanei katakratisi..tora pou to eksomologithika tha paw na kimithw hremos!!
 #1174  από ΦΩΦΗ
 Τετ Ιαν 21, 2009 10:40 am
"ΜΑΝΟ" ΓΙΑΤΙ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΚΟΡΤΙΖΙΝΗ?ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΘΗΣΗ?ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ 2008 ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΕΣΕΙΣ ΜΠΕΤΑΦΕΡΟΝ.........ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥΣ.ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ?
 #1175  από Μαρία
 Τετ Ιαν 21, 2009 1:29 pm
Μάνο είναι πολύ ευχάριστο που ανέκαμψες και μπορείς να κάνεις πάλι όλα αυτά που σ ευχαριστούν! Όσο για τα τοστάκια χαλάλι σου δεν νομίζω να σου κάνουν τίποτα ;)
Φώφη όταν λαμβάνεις κορτιζόνη πρέπει να ξεχνάς το αλάτι και τη ζάχαρη :(
Αυτό που θέλω να ρωτήσω επειδή η απόψεις διίστανται μετά από πόσο καιρό μπορείς να φας κανονικά;
Διότι άλλοι μου λένε την επόμενη μέρα από την διακοπή της άλλοι μετά από μια βδομάδα και πάει λέγοντας…
 #1177  από Στάθης
 Τετ Ιαν 21, 2009 3:06 pm
Νομίζω μια εβδομάδα μετά είναι καλύτερα από μια μέρα. Σκέψου το λογικά, μέτα από τόσα γραμμάρια κορτιζόνης εε, θέλει λίγο καιρό για να φύγει από το αίμα.

Οπότε μια εβοδομαδούλα θεωρείτε σωστό.

Εγώ; Πλακώνομαι από την επόμενη μέρα !!!!

Εικόνα
 #1178  από Μαρία
 Τετ Ιαν 21, 2009 3:29 pm
Να σου πω την αλήθεια Πανάγο μετά από 1 1/2 μήνα κορτιζόνη αυτό ακριβώς σκέφτομαι να κάνω κι εγώ :lol:
 #1179  από manos81
 Τετ Ιαν 21, 2009 3:31 pm
lipon gia na min anxoneste h kortizoni se morfi orou tin perneis 5 meres px tin 6 eise katharos.feugei oli me ta oura opote ormas sto alati.h kortizoni se morfi xapiou eixa akousei prin 7 xronia pou tin eixa ksanaparei pos kanei kai 3 mines na figei apo ton organismo...opote malon tha kanw arketo kero dieta.to mono euxaristo einai pos ton augousto an ola kala pane tha anevw ta skalia tis eklisias me kiliakous fetes...les na kanw kai apotrixosi?? ;)
 #1190  από litsa
 Πέμ Ιαν 22, 2009 6:13 pm
για το αλάτι: νομίζω ότι οσο πιο αργά φάμε αλάτι τόσο το καλύτερο..
την πρώτη φορά πρόσεξα περισσότερο και τα πήγα καλά...
τώρα -πριν 3 μήνες- έφαγα σχεδόν αμέσως και έχω παρει 8 κιλά μαζί και με τις γιορτές, είχα ξεκινήσει και το ρεμπιφ...
 #1194  από Στάθης
 Παρ Ιαν 23, 2009 12:23 am
Έχει πλάκα πάντως, όταν παίρνω κορτιζόνη, και πλακωθώ στα αλάτια σε καμία γιορτή, η κοιλιά μου γίνεται σαν ποδοσφαιρική μπάλα !! Την κοιτάω και δεν το πιστεύω....

Αχ, τι τραβάμε και εμείς οι χορεύτριες... :D :D :D