• LYRICA

• Αλλές εγκεκριμένες ή μη αγωγές, χρήσιμα φαρμακευτικά & παραφαρμακευτικά σκευάσματα για την αντιμετώπιση της νόσου.
Αλλές εγκεκριμένες ή μη αγωγές, χρήσιμα φαρμακευτικά & παραφαρμακευτικά σκευάσματα για την αντιμετώπιση της νόσου.
 #15461  από daughter1979
 Πέμ Ιαν 21, 2010 9:53 pm
ΧΘΕΣ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟΝ ΝΕΥΡΟΛΟΓΟ ΓΙΑ ΕΝΑΡΞΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ(COPAXONE) ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ KAI ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ LYRICA ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΕΙ ΤΟ ΜΟΥΔΙΑΣΜΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ.ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΕΥΑΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΕΠΙΛΗΨΙΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΤΟ ΙΚΑ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΓΡΑΨΕΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΟΗΘΑ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑΥΤΟ Ή ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ?
 #15463  από litsa
 Πέμ Ιαν 21, 2010 10:34 pm
to lyrica το είχε γράψει ο ορθοπαιδικός μετά απο χειρουργείο στη μέση της φίλης μου..
αλλά το δίνουν και σε εμας
το παπαγεωργίου σε ένα φυλλάδιο που μου εχει δώσει το αναφέρει για έντονο μούδιασμα, κάψιμο..
μαζι με to neurontin, trileptal kai saroten..

μην περιμένεις να συμφωνήσουν οι γιατροί..
και εγώ μάλλον δεν έκανα καλά που δεν το πήρα, όταν μου εδωσαν φαρμακο για την κόπωση και όταν το είδε η φαρμακοποιος (δεν το είχα γράψει στο βιβλιαριο) μου πε διαφορα και το αφησα και εγω..
- που να τρεχω να το γραφω στο βιβλιαριο..

ακόμα κουράζομαι κτλ.. :(
 #15469  από βικυ
 Πέμ Ιαν 21, 2010 11:23 pm
Εμενα μου εδωσαν lyrica για τα καψιματα.
Πηρα μονο τις 3 πρωτες ημερες και διεκοψα διοτι υποχωρησε το καψιμο
 #29905  από litsaM
 Παρ Ιουν 11, 2010 3:33 pm
καλησπερα.λιγο αργα ειδα αυτο το post :D δε ξερω με ποια λογικη σας το δινουν αυτο το φαρμακο.εμενα μου το εδωσε ο γιατρος για τη νευραλγια τριδυμου που επαθα.ειναι ενα φαρμακο που προκαλει πολλες παρενεργειες και μια απο αυτες ειναι η ασταθεια.ειμαι εδω και 3 μηνες λες και εχω πιει 2-3 μπουκαλια ουισκι :) εχω ξεχασει πως περπατανε.συν τα μουδιασματα στα χερια.συν το οτι μου προκαλεσε ωση και μου το ειπε ο γιατρος οταν μπηκα τον περασμενο μηνα στο νοσοκαομειο για κορτιζονη,αλλα δυστυχως στην περιπτωση μου δε γινεται αλλιως αυτο επρεπε να παρω. και τωρα που μου περασε ο πονος της νευραλγιας πρεπει νατο κοψω σταδιακα οποτε οι παρενεργειες ακομα υπαρχουν σε μεγαλο βαθμο.δεν καταλαβαινω σε τι εξυπηρετει και σας το δινουν οι γιατροι.λιγο.... :D καθυστερημενη απαντηση.αλλα τωρα τοπαθα τι να κανουμε :D
 #29927  από κωστας
 Παρ Ιουν 11, 2010 8:29 pm
και μενα η μανα μου για νευραλγιες το παιρνει οποτε τις εμφανιζονται!
 #29928  από litsa
 Παρ Ιουν 11, 2010 9:00 pm
perastika sou litsam!!!
σου εύχομαι δύναμη!!
 #29989  από litsaM
 Σάβ Ιουν 12, 2010 10:21 am
καλημερα.παιδια εγω εγω ειμαι καθετα μακρια απο lyrica και απο αυτο το αλλο το neuroκατι :) δεν το θυμαμαι.δημιουργουν του κοσμου τις παρενεργειες.εγω ακομα δεν περπαταω.τη Δευτερα θα ξαναπαω στο γιατρο στο νοσοκομειο και θα τον ξεχεσω,οχι τιποτε αλλο δεν ειμαι αναπηρη απο τη σκληρυνση και εγινα απο αυτες τις αηδιες.και ο πονος της νευραλγιας μου περασε Λιτσακι κοιταξετο επειδη ειπες οτι εχει η μαμα σου,με καποιες μαλαξεις ρεφλεξολογιας που μου εκανε η κορη του αντρα μου (που σπουδαζει ρεφλεξολογια),σε καποιο νευρο που αντιστοιχρει στο τριδυμο(στα δαχτυλα του ποδιου,με πεθανε στην αρχη στον πονο :) ) αλλα παιδια περασε ο πονος σε 3 ημερες(κι επινα χαπια τοσο καιρο).και το αλλο το saroten που ειδα καπου που το εγραφες Λιτσα μου το ειχε δωσει πριν παρα πολλα χρονια για την οισοφαγικη παλιδρομηση,αλλα μουφερνε τετοιο υπνο (επεφτα ξερη) που το εκοψα μαχαιρι (και δεν εκανε και τιποτε).εχει δικιο ο Sou πειραματοζωα μας εχουνε.για μια ακομα φορα συμφωνω μαζι του!
 #29990  από litsaM
 Σάβ Ιουν 12, 2010 10:22 am
συγγνωμη η μητερα του Κωστα εχει νευραλγιες οχι της Λιτσας λαθος.δεν θυμαμαι και τι διαβαζω :D
 #30001  από κωστας
 Σάβ Ιουν 12, 2010 10:51 am
η ρεφλεξολογια βοηθαει στην σπαστικοτητα η μαλλον ανακουφιζει καθως και σε αλλα συμπτωματα της σκπ,ειχα κανει στο παρελθον αλλα ειχα προσωρινα αποτελεσματα πρεπει να κανεις συχνα(γαμω τους πονους εχει)
 #30231  από litsaM
 Κυρ Ιουν 13, 2010 8:21 pm
τι να σου πω.επειδη το διαστημα με τη νευραλγια ταχα δει ολα με τον πονο φανταζομαι εχεις ακουσει απο τη μητερα σου(τετοιο πονο ουτε εχθρος να μην περασει και δε κανωπλακα)μετα αντεχα οποιονδηποτε πονο :) η αληθεια ειναι οτι με τη ρεφλεξολογια ειχα, αλλα με βοηθησε κιολας σε αντιθεση με τα ηλιθια φαρμακα που παιρνω απο τους γιατρους κι αυτη τη στιγμη με εχουν κανει αναπηρη.τα κοβω πλεον μονη μου σιγα σιγα κι εχω στραφει σε βιταμινες και ομοιοπαθητικα και θα δειξει τι να πω!χειροτερα αποκλειεται να με κανουν απο οτι με εκαναν τα ηλιθια τα φαρμακα.εκει που ημουν μια χαρα(σχημα λογου :) επιφανειακα τουλαχιστον)τωρα ουτε να περπατησω δε μπορω.τουλαχιστο με τη ρεφλεξολογια βλεπω καποια αποτελεσματα