• Την βοήθεια σας!!

• Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
 #136674  από Casper
 Δευ Μάιος 13, 2024 6:30 pm
Καλησπέρα σε όλους,χρειάζομαι την βοήθεια σας και τις συμβουλές σας.

Είμαι 25 χρόνων και διαγνώστηκα πριν 4 χρόνια με ΣΚΠ..πριν έναν χρόνο ξεκίνησα να έχω τρέμουλο σε όλους τους μυς του σώματος κατά την κίνηση…δηλαδή όταν σηκώνω το πόδι αυτό γίνεται τρέμοντας..το ίδιο και στα χέρια και στον κορμό αλλά και στον αυχένα…δηλαδή όταν κουνάω τον αυχένα μου αυτό γίνεται τρέμοντας όπως και στα χέρια όταν σηκώνω κάτι τρέμει ο ωμός μου η ο αγκώνας κίνηση ανάλογα τον κίνηση,αυτό το αποκαλώ είτε τρέμουλο είτε σπασμούς.αυτο έχει χειροτερέψει αρκετά τους τελευταίους 3 μήνες και δεν παίρνω κάποια βοήθεια από τον γιατρό που με παρακολουθει και ανησυχώ πολύ,οι εξετάσεις μου από την πρώτη στιγμή είναι αμετάβλητες και χωρίς υψηλό φορτίο με βάση τα λόγια των γιατρών(1 πολύ μικρή εστία στον εγκέφαλο και 1 εστία στον αυχένα)….αν κάποιος αντιμετωπίζει το ίδιο η αν έχετε κάποια άποψη πάνω σε αυτό παρακαλώ βοηθήστε με τις συμβουλές σας,ευχαριστώ πολύ
 #136675  από Στάθης
 Τρί Μάιος 14, 2024 8:51 pm
Casper έγραψε: Δευ Μάιος 13, 2024 6:30 pm ........αυτο έχει χειροτερέψει αρκετά τους τελευταίους 3 μήνες και δεν παίρνω κάποια βοήθεια από τον γιατρό που με παρακολουθει και ανησυχώ πολύ,οι εξετάσεις μου από την πρώτη στιγμή είναι αμετάβλητες και χωρίς υψηλό φορτίο με βάση τα λόγια των γιατρών.........
.....

Καλησπέρα Casper.
Είναι τρανό παράδειγμα αυτά που μας γράφεις, πόσο σημαντική είναι η κλινική μας εικόνα σε σχέση με τις μαγνητικές και απεικονιστικές εξετάσεις.

Βιώνεις ένα θέμα, όπως φαίνεται νευρολογικής φύσεως, το οποίο σύμφωνα με τους γιατρούς είναι ασήμαντο μπροστά, στις απεικονίσεις της μαγνητικής. Πόσο λάθος είναι αυτό πιστεύω.

Πραγματικά αν ο ιατρός σου σε βλέπει μόνο σαν MRI τότε μάλλον έχεις επικοινωνιακό θέμα. Βέβαια το ίδιο είχα και εγώ, οπότε σύνηθες το λάθος.

Αν επιτρέπεται τι φάρμακο παίρνεις Casper για την ΣΚΠ?