• Avonex

• Αγωγές ιντερφερόνης (Interferon beta-1a) όπως PLEGRIDY, AVONEX, REBIF, BETAFERON, EXTAVIA κτλ.
Αγωγές ιντερφερόνης (Interferon beta-1a) όπως PLEGRIDY, AVONEX, REBIF, BETAFERON, EXTAVIA κτλ.
 #15339  από Lena
 Τρί Ιαν 19, 2010 10:07 pm
Καλησπέρα,
Παιδιά όσοι κάνετε AVONEX πέστε μου λίγα πράγματα. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!
 #15341  από elena
 Τρί Ιαν 19, 2010 10:24 pm
καλησπέρα Lena!!!τι πράγματα?ξεκινάς avonex?
τι έγινε τελικά ?
 #15351  από Lena
 Τρί Ιαν 19, 2010 11:59 pm
Ναι :( Έδειξε επιδείνωση η δεύτερη Μαγνητική. Κάποτε λέω να μην ξεκινήσω αφού δεν εχω ούτε συμπτώματα ούτε τπτ. Τι ψάχνω τώρα να ανακατέψω το κεντρικό μου σύστημα?
 #15354  από LL--MM
 Τετ Ιαν 20, 2010 1:02 am
Γιατί, δυστυχώς, αυτό πηγε και χώθηκε εκεί που δεν το σπέρνουν... :shock: Η σκπ είναι μια αρρώστια που λειτουργεί σαν τρένο μεγάλης ταχύτητας, για να το περιορίσεις πρώτα, να το σταματήσεις (στην ιδεώση περίπτωση) χρειάζεσαι χρόνιες φαρμακευτικές αγωγές :(
 #15383  από costas
 Τετ Ιαν 20, 2010 5:02 pm
Lena έγραψε:Ναι :( Έδειξε επιδείνωση η δεύτερη Μαγνητική. Κάποτε λέω να μην ξεκινήσω αφού δεν εχω ούτε συμπτώματα ούτε τπτ.
πάντως δεν πολυέχει σημασία τι δείχνει η μαγνητική..... η κατάστασή σου έχει σημασία!!!!!
 #15432  από Stevi
 Πέμ Ιαν 21, 2010 9:57 am
Καλημέρα Lena,

Έκανε ο φίλος μου θεραπεία με avonex για δύο συναπτά έτη.

Βελτίωση δεν παρουσίασε , και οι παρενέργεις του φαρμάκου(πυρετός, τρέμουλο, κόπωση) συνεχίστηκαν σε μικρότερο βαθμό καθόλη την διάρκεια λήψης του φαρμάκου.
Δεν λέω ότι θα έχεις και εσύ τα ίδια , αυτό είναι υποκειμενικό γιατί διαφέρουν οι οργανισμοί.

Θα μιλήσω στον φίλο μου και θα σου στείλει με πμ περισσότερες πληροφορίες μιας και είναι πιο "ειδικός".

Έχε θετική σκέψη και όλα θα πάνε καλά!
 #15442  από Lena
 Πέμ Ιαν 21, 2010 12:44 pm
Σ ευχαριστώ πολύ Stevi. Μακάρι να μείνω όπως είμαι τώρα, καθως είμαι απολύτως καλά. Δύσκολη η αλλαγή...Θα περιμένω πμ του.
 #15549  από Petros Peiraias
 Παρ Ιαν 22, 2010 6:42 pm
kalhspera Lena,o filos ths stevi eimai. Ekana 2xronia avonex,sthn arxh gia 1-2 mhnes eixa symptomata opws pyreto, adynamia kai tremoyla opws otan krywneis.Prepei na perneis ntepon gia na mhn anebei o pyretos,me ton kairo meiwnontai ta symptomata. Den eida prokoph,oxi logo tou avonex alla pisteyw logo tsigarou.Edw kai 1 mhna kanw to extavia kai eimai poly kala,isws epeidh ekopsa kai to tsigaro. Kathe organismos antidra diaforetika sthn noso kai thn agwgh. Mhn se pernei apo katw,psyla to kefali kai oti aporia exeis to forum einai edw. OLA KALA THA PANE
 #15646  από christin
 Κυρ Ιαν 24, 2010 10:42 pm
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ LENA ΚΑΝΩ ΑVONEX ΑΠΟ ΤΟ 2006 ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑ, ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΣΥΜΠΤΩΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΩ ΤΙ ΕΧΩ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ, ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ. ΕΓΩ ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΜΟΝΟ ΚΑΛΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ, ΕΧΕΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ, ΠΥΡΕΤΟ, ΚΡΥΑΔΕΣ, ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΠΙΝΩ ΜΕΣΟΥΛΙΝΤ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΕΣΗ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ. ΟΤΑΝ ΕΙΧΑΙ ΠΑΕΙ ΛΟΝΔΙΝΟ ΤΟ 2003, ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΥΜΠΤΩΜΑ. ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΦΑΡΜΑΚΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΜΑΣ.

Υ.Γ. ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΟΥ!!!!! ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ!!!!!!! ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΟΥ.
 #17205  από Lena
 Τρί Φεβ 09, 2010 9:36 pm
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ AVONEX.
ΓΡΑΨΕΤΕ ΜΟΥ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΠΩΣ ΤΑ ΠΑΤΕ ΜΕ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΙΣ ΕΧΩ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΟΦΑΣΙΖΩ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΓΙΑΤΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΩ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ.