• Καύσωνας 2023

  • Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #136116  από Hope*
 Σάβ Ιούλ 22, 2023 6:40 pm
Πώς διαχειρίζεστε αυτές τις υπερβολικά ζεστές μέρες;
 #136118  από Στάθης
 Τρί Ιούλ 25, 2023 10:52 pm
Ο πλανήτης μας, ανεβάζει την θερμοκρασία, όπως και το σώμα μας, ανεβάζει την θερμοκρασία του για να καταπολεμήσει έναν ιό.

Απλά ο πλανήτης, προσπαθεί να κατευνάσει την ματαιοδοξία και απληστία της ανθρωπότητας. Ίσως είναι η καλύτερη στιγμή, να κοιταχτούμε στον καθρέφτη και να αποφασίσουμε αν θα είμαστε συμμέτοχοι σε αυτό το έγκλημα, ή αν θα κάνουμε κάτι εσώτερα μας, μέσα από την ψυχή μας να κάνουμε αυτό τον κόσμο καλύτερο από την δικιά μας σκοπιά.

Το πως διαχειρίζομαι την πάθηση, σε αυτές τις δύσκολες μέρες του καύσωνα, πηγαίνω το πρωί στην θάλασσα, ειρηνικά, γαλήνια, κολυμπάω στην θάλασσα (Λαγονήσι για την ακρίβεια), βλέπω ψάρια, θαλάσσιες χελώνες ακόμα και χταπόδια, για να γυρίσω στο γραφείο μου στις 11π.μ για εργασία με μεγάλη ανάπαυση του σώματος αλλά και εγρήγορσης του νου. Μέχρι το απόγευμα, υπάρχει ελάχιστη κίνηση λόγο υπερβολικής ζέστης, με το aircondition όμως να βοηθάει στα μέγιστα την κατάσταση. Πολλά κρύα ντουζ επίσης, όπως και πολλά φρούτα σαν το καρπούζι με βοηθούν πολύ. Να πω την αμαρτία μου, δεν λέω όχι και στην βραδινή μπύρα, ξέροντας όμως, ότι δεν είναι συμβατή με τον πάθησή μας και καλό είναι να αποφεύγεται.

Θα περάσει και αυτό το καλοκαίρι, μέχρι το επόμενο. Το σίγουρο είναι η ζέστη θα μας ταλαιπωρεί αρκετά. Την ευθύνη να βάλουμε ένα λιθαράκι δροσιάς, μπορούμε με κίνητρο την υπομονή και αγάπη έσω προς τα έξω μας.
 #136119  από Manoliossss
 Τετ Ιούλ 26, 2023 12:57 pm
Εγώ προσωπικά δεν την παλεύω καθόλου με τις ζέστες. Θάλασσα κοντινή δεν υπάρχει , έχω κόψει την γυμναστική τελείως και γενικά με έχει επηρεάσει πολύ αρνητικά η όλη κατάσταση .Το μόνο θετικό είναι ότι δουλεύω σε κλιματιζόμενο χώρο. Απλά περνάνε οι μέρες και περιμένω να δροσίσει και να φύγει το καλοκαίρι.