• Geia Sas, Éime Kainouria Edw!

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #1081  από Julie_Gr
 Δευ Ιαν 12, 2009 12:54 am
Geia Sas kai xronia polla me ugeia kai eftixia!
Me lene Julie, exo MS gia 20 xronia, kai perno Avonex. Exo kani tosses therapies, kai stin Ellada kai sto exoteriko. Tha ithela na kanw filous edw kai tha ithela na voithiso me erotisis ama exete.
Tha ithela poli na sas akouso :)
Na iste pada kala kai me kali psixologia, epidi afto metrai se ola
 #1082  από LL--MM
 Δευ Ιαν 12, 2009 5:39 pm
Καλώς όρισες Ιουλία! Θα χαρούμε να επωφεληθούμε της πείρας σου! Να είσαι καλά με το φάρμακο που παίρνεις: Και ορίστε και η πρώτη ερώτηση: πόσο χρήσιμο υπήρξε για σένα το Αβονέξ; κατά πόσο πιστεύεις ότι περιόρισε την αρρώστια; :? Υπάρχει η ίδια δυσκολία συνταγογράφησης απ' ότι σε άλλα σκευάσματα; Καλό κουράγιο!!!
 #1083  από butterfly-
 Δευ Ιαν 12, 2009 8:52 pm
Γεια σου Julie.
Καλώς όρισες στην παρέα μας.
20 χρόνια παρέα με την ΣΚΠ... !!!
Σίγουρα η εμπειρία σου θα μας φανεί χρήσιμη.
Σου εύχομαι το καλυτερο.
 #1085  από litsa
 Τρί Ιαν 13, 2009 8:10 pm
καλώς ήρθες!!
σίγουρα η εμπειρία σου θα μας βοηθήσει!! θέλεις να μας πεις την ιστορία σου με τα φάρμακα?
εγώ κάνω rebif 44 ενάμιση μήνα, με μπόλικες παρενέργειες κυρίως μετά από 8-9 ώρες...
είμαι σε φάση προσαρμογής...
αλλά ΑΙΣΙΟΔΟΞΗ!!!
 #1235  από Julie_Gr
 Δευ Ιαν 26, 2009 12:14 am
Geia Sas!! Loipon, as arsixo apo tin arxi.
Epidi katalaveno pote tha allaxi o kairos, dld, klidonoun ta gonata mu, to Avonex me voithise se afto to thema. Distixos, mono me afto vlepo diafora.... Prin apo to Avonex, eperna to Beta, kai den evlepa episis kamia diafora. To mono pu tha sas simvoulepso na kanete epidi den vlepo kamia tromeri diafora me ta farmaka pu uparxoun, eine na exete kali psixiki dinami. Ego exo MS gia 20 xronia kai eime akoma sta podia mu. Prepi na kratao adikimena vevea gia na pao apo ena meros sto allo alla eime akoma orthia. O logos pu den eime sto krevati akoma eine afto. Na to thimithite afto pu leo.
Sto exoteriko mu eipan gia na apofigo tis parenegries, na vgalo to Avonex, h opiodipote farmako pu perno gia MS, exo apo to psigio 2 ores prin to parw.
Me to rebiff 44, den to exo pari alla panda akouga oti prokali polles parenergies. Distixos den exoume alles epiloges.....
Kapies fores otan xexnao na parw ta farmaka mu mia evdoma, vlepo pos h isoropia mu eine xiroteri apo prin. Opote kati kani kai afto...
To Avonex pezi rolo episis gia to posa kila eise. Dld, ama exeis kila parapano, h isoropia den eine kala kai epireazi to Avonex. Mu eixe pi enas giatros na xaso kapia kila epidi den eimoun kai sta katalila kila mu, kai ton akousa kai exasa. Eki eida oti h isoropia mu egine kapos kalitera...
Perimeno na akousa nea sas. Na min xasete pote tin pisti sas
 #1238  από ΜΙΜΙΚΑ
 Δευ Ιαν 26, 2009 9:13 am
Καλώς το το καινούργιο μας κοριτσάκι!
 #1239  από litsa
 Δευ Ιαν 26, 2009 9:25 am
julie κουράγιο χρειαζόμαστε όλοι μας και πίστη επίσης!
συνέχισε να προσπαθείς και θα είναι όλα καλύτερα..!
στο εξωτερικό σε αντιμετωπίσανε αλλιώς? σου κάνανε άλλη θεραπεία? σε σύγκριση με την Ελλάδα τι γίνεται?
φιλιά πολλά..
 #1241  από ΧΡΗΣΤΟΣ 76
 Δευ Ιαν 26, 2009 4:45 pm
Γεια σου Julie. ΚΑΛΩΣΗΡΘΕΣ.20 ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ. ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ. ΑΛΛΑ Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΗ. ΤΟΣΟ ΔΑ ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΤΙΜΗ ,ΣΑΝ ΚΟΚΟΣ ΑΜΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΡΗΜΟ. ΕΓΩ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΦΙΚΕΝΑΔΑ ΜΟΥ ΤΗΝ MS, ΤΗΝ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟΘΗΚΗ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΜΟΥ? ΤΗΝ ΕΒΑΛΑ ΕΚΕΙ ,ΚΛΕΙΔΩΣΑ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΚΑΙ ΠΕΤΑΞΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΣΤΟΝ ΩΚΕΑΝΟ.....ΜΑΛΛΟΝ ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΟΧΕΙ ΦΑΕΙ ΚΑΝΑ ΨΑΡΑΚΙ. ΞΕΡΩ ΕΧΕΙΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ. ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΑΣ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΣ ΟΤΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ... ΕΙΝΑΙ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΣ ΝΑ ΜΑΙ ΡΕ ,20 ΚΑΙ ΣΑΣ ΧΑΜΟΓΕΛΑΩ ΚΑΙ ΣΑΣ ΦΩΝΑΖΩ Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ. 20 ΚΑΙ ΣΑΣ ΛΕΩ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΖΩ ΚΑΙ ΑΝΑΠΝΕΩ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ......... ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΕΝΕ.....

I LOVE BETA, THN AGAPH MOY
ΧΡΗΣΤΟΣ 76
 #1249  από Julie_Gr
 Τετ Ιαν 28, 2009 12:01 am
Hello hello se olous!!! :D :D :D

Mimika kalos sas vrika!!!! :lol: :)

Litsa mu oxi, ta idia pragmata exoun eki. Exo kani polles therapies kai mu exoun dosi ta idia farmaka opos pernw kai edw. Mu eipan omos na parw kathe mera vitamines san to Centrum kai Vasiliko Pioto. To kalo sto exoteriko eine oti exoun ektatastasis gia aftous pu exoun provlimata oxi opos edw. Min xasis pote kouragio kai to xamogelo su, tora pu sas vrika edw edw tha kanoume parea!

Xrhsto, me exeis kani polli eftixismeni apopse!! Tin kaliteri doulia kaneis. Kai afto thelw na pw kai ego. Giati na katsoume na asxouloumaste me afta? H zoi eine afto pu to kaneis. Ama apofasisis oti den uparxi tipoto kalo kai xaroumeno pia, den tha iparxi. Ego exo pari tin apofasi prin xronia oti kathe mera tha xipniso kai tha kanw tin mera afto pu thelw me aftous pu thelw. H kali psixologia metrai se olla filoi mu.
Opote sas leo na kanete afto pu kani o filos mas o Xrhstos, na klidosoume to MS mas se mia apothiki tou mialou kai petaxoume to klidi stih thallassa na to fai ena psaraki!! :D :D