• Συμπτώματα Θεραπειας

• Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
 #135566  από Ellitso18
 Παρ Σεπ 09, 2022 12:11 am
Καλησπέρα σε όλους σας!!!!
Διαγνώστηκα εν τέλει με την αγαπητή ΣΚΠ!!!
Με παίδεψε χρόνια μέχρι να μου το πουν ΞΕΚΑΘΑΡΑ οι γιατροί...Δεν πήρα θεραπεία πότε,μόνο Β12 ενέσιμη.
Από σήμερα λοιπον είναι πραγματικότητα!!!!
Πρέπει να αρχίσω θεραπεία!
Και αυτός είναι ο λόγος που σας γράφω και θα σας ευγνωμονώ αν μου απαντούσατε στο εξής ερώτημα. Πείτε μου σας παρακαλώ τι συμπτωματα έχει το δισκίο-χάπι και κάποιες έστω πληροφορίες σχετικά με αυτό!!!!
Υ.Γ Την αγαπώ αυτήν την φίλη μας ΣΚΠ γιατί επιτέλους θα πάρω μια καρέκλα κ θα της πω ΚΑΤΣΕ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ γλυκιά μου!!!!
Φιλιά σε όλους κ ΕΠΙΜΟΝΉ ΣΤΗ ΖΩΗ-ΕΥΤΥΧΙΣΜΈΝΗ ΖΩΗ-ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΖΩΗ-ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΗ ΖΩΗ-ΑΝΕΥ ΑΓΧΟΣ ΖΩΗ...όλα τα καλά!!!
ΕΛΛΗ :emojis-8:
 #135567  από Jerry2003
 Παρ Σεπ 09, 2022 1:09 pm
Από γνωστούς που το παίρνουν από όσο θυμάμαι έντονο κάψιμο αν επιτρέπεται πόσα χρόνια το ψάχνεις και τι ηλικία γτ και εγώ στο ψάξιμο είμαι και τι συμπτώματα είχες??
 #135568  από Ellitso18
 Παρ Σεπ 09, 2022 1:46 pm
Ευχαριστώ για την απάντηση.
Όταν εννοείς κάψιμο?? Σαν ρεύμα??
Είμαι 35 και άρχισα με μια οπτική νευριτιδα πριν 10 χρόνια.
Έκανα συνέχεια μαγνητικές μέχρι που κουράστηκα.
Όμως τον τελευταίο χρόνο έχω αστάθεια, τρέμουλο στο χέρι και εξάντληση!
Μαγνητικές WELCOME
Μια επιπλέον εστια= Αρχικά κορτιζονη και μετά ΑΣΑΠ θεραπεία!
Πες μας με εσένα τι συμβαίνει? Δεν σου έχουν κάνει ακόμη Διάγνωση???
 #135569  από Jerry2003
 Παρ Σεπ 09, 2022 3:40 pm
Καταεχγν είμαι 18 χρόνων Eγω ξύπνησα ένα πρωί με ένα ανεξήγητο άγχος σαν κάτι να με κυριεύει και επειδή απο πάντα φοβόμουν αρφωσγιες και συγκεκριμένα αυτή είχα όλα τα συμπτώματα τα πάντα όμως πήγα σε νευρολογο και χωρίς εξετάσεις μου είπε για σωματοποιημενο αγχος απλώς ακόμη και σήμερα πρέπει να το έχω θα πάω σε κάνα μήνα να κάνω μαγνητική κσι από κει κε πέρα βλέπουμε