• OCREVUS αποτυχία

• Αλλές εγκεκριμένες ή μη αγωγές, χρήσιμα φαρμακευτικά & παραφαρμακευτικά σκευάσματα για την αντιμετώπιση της νόσου.
Αλλές εγκεκριμένες ή μη αγωγές, χρήσιμα φαρμακευτικά & παραφαρμακευτικά σκευάσματα για την αντιμετώπιση της νόσου.
 #135546  από queen_of_my_life
 Κυρ Αύγ 28, 2022 6:14 pm
Καλησπέρα!

Έχω 1 χρόνο που κάνω Ocrevus. Δηλαδή έκανα τις 2μισες και 1 ολόκληρη.

Ένα χρόνο μετά η κατάστασή μου είναι φανερά χειρότερη.

Κάθε φορά που έκανα Ocrevus ένιωθα λίγο χειρότερα όμως είπα να δώσω ευκαιρία.

Πλέον ειλικρινά δε θέλω να το ξανακάνω.. αισθάνομαι ότι δεν ήταν τυχαίο που καθε φορά που το έπαιρνα γινόμουν χειρότερα.

Πλέον η αστάθεια φουλ και σπαστικοτητα χέρια πόδια με πόνο. Εννοείται η βαδιση εκεί που ήταν οκ τώρα χάλια. Α! Επίσης απίστευτη μυική αδυναμία στα πόδια.. και η περίοδος πλεον κρατά μόνο 2 μέρες!!!!!.....

Θεωρώ ότι 1 ακόμα δόση αν κάνω θα με στείλει σε καροτσάκι. Πραγματικά. Με το ζόρι στέκομαι.

Υπάρχει κάποιος άλλος που αισθάνθηκε έτσι με το Ocrevus??
 #135547  από marios
 Κυρ Αύγ 28, 2022 8:23 pm
Καλησπέρα. Εγώ κάνω ταισάμπρι και κάθε μήνα και εγώ νιώθω περίεργα κάθε φορά αλλα είμαι σε γενικες γραμμες καλυτερα απο την μεγάλη υποτροπη με κινητικα που με οδήγησε στο ιατρο και σε αναζήτηση φαρμάκου. Θυμάμαι οτι πριν δύο χρόνια που ήταν να ξεκινήσω θεραπεία όσους ιατρους και αν επισκέφτηκα εκθείαζαν το οκρεβους ως το καλυτερο φάρμακο και φυσικά καλ΄υτερο απο το ταισαμπρι.
 #135550  από adrCy
 Τρί Αύγ 30, 2022 2:27 pm
queen_of_my_life έγραψε: Κυρ Αύγ 28, 2022 6:14 pm Καλησπέρα!

Έχω 1 χρόνο που κάνω Ocrevus. Δηλαδή έκανα τις 2μισες και 1 ολόκληρη.

Ένα χρόνο μετά η κατάστασή μου είναι φανερά χειρότερη.

Κάθε φορά που έκανα Ocrevus ένιωθα λίγο χειρότερα όμως είπα να δώσω ευκαιρία.

Πλέον ειλικρινά δε θέλω να το ξανακάνω.. αισθάνομαι ότι δεν ήταν τυχαίο που καθε φορά που το έπαιρνα γινόμουν χειρότερα.

Πλέον η αστάθεια φουλ και σπαστικοτητα χέρια πόδια με πόνο. Εννοείται η βαδιση εκεί που ήταν οκ τώρα χάλια. Α! Επίσης απίστευτη μυική αδυναμία στα πόδια.. και η περίοδος πλεον κρατά μόνο 2 μέρες!!!!!.....

Θεωρώ ότι 1 ακόμα δόση αν κάνω θα με στείλει σε καροτσάκι. Πραγματικά. Με το ζόρι στέκομαι.

Υπάρχει κάποιος άλλος που αισθάνθηκε έτσι με το Ocrevus??
Προσωπικά έκανα τις 2 πρώτες μισές δόσεις και μια ολόκληρη. Είμαι χειρότερα από πριν αλλά δε ξερω σίγουρα αν ειναι το ocrevus ή αν είναι καθαρά λόγω ΣκΠ. Αστάθεια, σπαστικότητα και αδυναμία είναι αυτά που βιώνω και εγώ, κυρίως στα πόδια και λίγο στα χερια.
Από τη μια θέλω να το σταματήσω από την άλλη θέλω να του δωσω μα ευκαιρία καθώς οι γιατροί μου λένε χρειάζεται 1 χρόνος να δράσει. Δεν ξέρω, είμαι μπερδεμένος :emojis-14:
Υπάρχει group στο facebook για ασθενείς οι οποίοι χειροτέρεψαν μετά το ocrevus.