Έχει λίγες μέρες νιώθω πολλά πράγματα.... Εχω όλα τα συμπτώματα με τα άτομα που πάσχουν με καταπλακα σκλήρυνση.... Παλιά πριν 3 .4 μήνες πονούσαν το μάτι μου λες και μου έβαζαν μάχερι μέσα εγώ νόμιζα είναι από τους φακούς επαφής.... Μετά τρέμουλα σε σημεία τού σώματος χέρια πόδια βλέφαρα μου λέγανε είναι από το άγχος..... Πρίν μια εβδομάδα πονούσαν τον αστράγαλο μου αρκετά και τωρα έχω 2 μελανιές στο πλάι τις πατούσας μου από πάνω.. και το βράδυ όταν ξαπλώνω νιώθω μια αύρα να βγαίνει από το κορμί μου από την πλάτη το σπόνδυλο αρκετά που με κάνει να βγαίνει σαν έξαψη αλά και να κρυώνω και να έχω αδυναμία... Την πρώτη φορά πού το έπαθα πήγα νοσοκομείο και μου κανενε αναλύσεις εματος και καρδιογράφημα δεν έδειξε κάτι ανχωος. αλλά το έχω πάθει 3 φορές αυτό... Το στόμα στεγνώνει δεν έχω σάλιο και αλλάζει η γεύση και όταν ήρεμο λίγο και κλίνω τα μάτια μου να ξαπλώσω λίγο τα ίδια πάλι. Αυτό με την πλάτη αυτή η αύρα που αρχίζει και πηγαίνει σε όλο το σώμα μου από την πλάτη δεν ξέρω είναι ανυπόφορο σαν φουσκάλες και σκάνε μέσα στο κορμί από την πλάτη στο σπόνδυλο και πάνε παντού δεν ξέρω ... αυτά τα συμπτώματα υπάρχουν σε άτομα που πάσχουν αυτή η αύρα η έξαψη ...
Panahs έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 26, 2022 10:12 am Έχει λίγες μέρες νιώθω πολλά πράγματα.... Εχω όλα τα συμπτώματα με τα άτομα που πάσχουν με καταπλακα σκλήρυνση.... Παλιά πριν 3 .4 μήνες πονούσαν το μάτι μου λες και μου έβαζαν μάχερι μέσα εγώ νόμιζα είναι από τους φακούς επαφής.... Μετά τρέμουλα σε σημεία τού σώματος χέρια πόδια βλέφαρα μου λέγανε είναι από το άγχος..... Πρίν μια εβδομάδα πονούσαν τον αστράγαλο μου αρκετά και τωρα έχω 2 μελανιές στο πλάι τις πατούσας μου από πάνω.. και το βράδυ όταν ξαπλώνω νιώθω μια αύρα να βγαίνει από το κορμί μου από την πλάτη το σπόνδυλο αρκετά που με κάνει να βγαίνει σαν έξαψη αλά και να κρυώνω και να έχω αδυναμία... Την πρώτη φορά πού το έπαθα πήγα νοσοκομείο και μου κανενε αναλύσεις εματος και καρδιογράφημα δεν έδειξε κάτι ανχωος. αλλά το έχω πάθει 3 φορές αυτό... Το στόμα στεγνώνει δεν έχω σάλιο και αλλάζει η γεύση και όταν ήρεμο λίγο και κλίνω τα μάτια μου να ξαπλώσω λίγο τα ίδια πάλι. Αυτό με την πλάτη αυτή η αύρα που αρχίζει και πηγαίνει σε όλο το σώμα μου από την πλάτη δεν ξέρω είναι ανυπόφορο σαν φουσκάλες και σκάνε μέσα στο κορμί από την πλάτη στο σπόνδυλο και πάνε παντού δεν ξέρω ... αυτά τα συμπτώματα υπάρχουν σε άτομα που πάσχουν αυτή η αύρα η έξαψη ...
Παναή, υπάρχει ένα σύμπτωμα στην ΣΚΠ που λέγεται "Lhermittes sign", το οποίο έχει να κάνει περισσότερο σαν αίσθηση σαν να σε διαπερνάει ηλεκτρικό ρεύμα πίσω στην πλάτη κατά μήκος του αυχένα και τις σπονδυλικής στήλης.
Από την περιγραφή σου δεν μπορεί να βγάλει κανείς ασφαλές συμπέρασμα για το αν πρόκειται για πολλαπλή σκλήρυνση, σίγουρα μια μαγνητική εγκεφάλου και αυχένα θα σε διαφωτίσει περαιτέρω.
Εύχομαι να μην είναι κάτι το σοβαρό, γρήγορα περαστικά και καλή δύναμη.