• Εξετάσεις αίματος

• Συζητήσεις για ιατρικές, διαγνωστικές και άλλες απαραίτητες εξετάσεις της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Συζητήσεις για ιατρικές, διαγνωστικές και άλλες απαραίτητες εξετάσεις της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #13818  από christiE
 Τρί Δεκ 22, 2009 11:40 pm
Καλησπέρα σε όλους!!!! :)

Είμαι καινούριο μέλος, αλλά βλέπω ότι κάνετε πολύ ενδιαφέρουσες συζητήσεις! Ήθελα να ρωτήσω εάν γνωρίζει κάποιος σχετικά με τις εξετάσεις αίματος που κάνουμε για έλεγχο, εάν πρέπει να πληρώνουμε συμμετοχή( εφόσον είμαστε έμμεσα ασφαλισμένοι). Κάπου είχα ακούσει ότι λόγω χρόνιας πάθησης δεν πληρώνουμε. Ισχύει κάτι τέτοιο;
 #13824  από LL--MM
 Τετ Δεκ 23, 2009 1:53 am
Καλώς όρισες! Kατα γενικό κανόνα, και για τις αναλύσεις αίματος, ναι! Αν θέλεις να κάνεις νευροψυχολογική εξέταση, πληρώνεις γύρω στα 75 Ε, και άλλα 75 το ταμείο σου, οτυλάχιστον έτσι γινόταν πριν την τελευτάια ενοποίηση... Αλλά είναι τζάμπα κόπος, και μια τέτοια περιφρόνηση στον ασφαλισμένο, που καλύτερα ν'απόσχεις :evil:
Σορυ, το ξέχασα: Η ιδιότητα του άμεσου ή έμμεσου ΔΕΝ έχει να κάνει με το ποσοστό της κάλυψης, αλλά μόνο το άν είναι χρόνια ή όχι η ασθένεια: Γενικά μια χρόνια να εχεις, σου τα καλύπτουν όλα...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος LL--MM την Τετ Δεκ 23, 2009 11:35 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #13832  από βικυ
 Τετ Δεκ 23, 2009 9:31 am
Καλως ηρθες christiE !
 #13852  από nick1981
 Τετ Δεκ 23, 2009 2:20 pm
Εγω εχω ικα κ εαν περιμενω να μου κλεισουν ραντεβου κ να βγουν οι εξετασεις αιματος θα περασει πανω απο μηνας.περαν του οτι δεν τους εμπιστευομαι. οποτε τις βιοχημικες σε μικροβιολογικο, κ μονο εξετασεις για τα ματια κ μαγνητικες τα κανω σε ιατρικα που εχουν συμβαση με ικα κ δεν πληρωνω τιποτα. Αυτα εχω χρειαστει προς το παρον.
καλο μεσημερι
 #13855  από ΡΕΝΑ
 Τετ Δεκ 23, 2009 2:56 pm
nick1981 έγραψε:Εγω εχω ικα κ εαν περιμενω να μου κλεισουν ραντεβου κ να βγουν οι εξετασεις αιματος θα περασει πανω απο μηνας.περαν του οτι δεν τους εμπιστευομαι. οποτε τις βιοχημικες σε μικροβιολογικο, κ μονο εξετασεις για τα ματια κ μαγνητικες τα κανω σε ιατρικα που εχουν συμβαση με ικα κ δεν πληρωνω τιποτα. Αυτα εχω χρειαστει προς το παρον.
καλο μεσημερι
nick τις βιοχημικές τις πληρώνεις εσύ απο την τσέπη σου????
 #13862  από christiE
 Τετ Δεκ 23, 2009 6:27 pm
Ευχαριστώ για την υποδοχή και για τις απαντήσεις όλων!!!! :D :D

Εύχομαι ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ με υγεία και χαρά!!!!!!!
 #13864  από SS-SOFI
 Τετ Δεκ 23, 2009 7:28 pm
cristiE...!!! καλως μας ηρθες...!!!
Θα τα λεμε συχνα....ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ :roll:
ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΟΣΟ ΠΙΟ ΚΑΛΑ ΜΠΟΡΕΙΣ... :!:
BYE :!:
 #13865  από SS-SOFI
 Τετ Δεκ 23, 2009 7:37 pm
:oops: cristiE ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΩΣ ΕΓΩ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΙΜΑΤΟΣ
ΤΙΣ ΚΑΝΩ ΣΕ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΩ ΕΓΚΥΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
...ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΑΙ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΑΓΝΗΤΙΚΕΣ ΠΑΛΙ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ
ΚΕΝΤΡΟ...ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΙΟ ΗΣΥΧΗ.
ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΙΣ ΜΑΓΝΗΤΙΚΕΣ ΜΟΥ ΤΙΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ ΤΟ ΙΚΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗ ΝΟΣΗΛΕΙΑ ΜΟΥ.
 #13867  από nick1981
 Τετ Δεκ 23, 2009 8:51 pm
ναι ρενα απο την τσεπη μου. να περιμενω το ικα που θελει 15 μερες για ραντεβου κ αλλες 15 για τις απαντησεις? συγκεκριμενα σημερα πηγα τις πηρα ειναι οι τρανσαμινασες λιγο ανεβασμενες αλλα εντος φυσιολογικων οριων.
οσο για το ματι δεν ξερω εαν θα μπω για κορτιζονη. τα προκλητα βγηκαν καλα αλλα τα οπτικα πεδια δεν ειδα 4 κουκιδες...κ αυτο που με ανησυχει ειναι οτι κ οι 4 ειναι μαζεμενες στην μια πλευρα.. οσοι ξερουν στατιστικη, διασπορες κτλ θα καταλαβαινουν.
τα εστειλα στο γιατρο μου κ περιμενω απαντηση..

καλο βραδυ κ καλες γιορτες σε ολους μας..με υγεια κ με χαμογελο κατι που εχω απολεσει τον τελευταιο καιρο.
Επρεπε να ειχα ακουσει τη Λιτσα κ να πηγαινα σε ψυχολογο..μαλλον χρειαζεται.
Αρε Λιτσακι...δικιο ειχες
 #13869  από SS-SOFI
 Τετ Δεκ 23, 2009 10:32 pm
:oops: NICK1981 καλησπερα
Αν χασουμε τελειως το χαμογελο δεν κανουμε απολυτως τιποτα
γιατι τοτε θα σταματησουμε να ελπιζουμε.....
καλη δυναμη και καλες γιορτες!!!!!
:oops: