• Κόπωση

• Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
 #135069  από mar87
 Παρ Απρ 01, 2022 9:22 pm
Καλησπέρα σε όλη την παρέα! Μία ερώτηση.. Τυχαίνει κ σε σας να υπάρχουν μέρες που να μην μπορείτε να πάρετε τα πόδια σας σα να τρέχατε (μακάρι να μπορούσα)όλη μέρα και την επόμενη όλα καλά ή μόνο εγώ έχω τέτοιες μεταπτώσεις?? :emojis-17:
 #135070  από Στάθης
 Σάβ Απρ 02, 2022 10:01 am
mar87 έγραψε: Παρ Απρ 01, 2022 9:22 pm Καλησπέρα σε όλη την παρέα! Μία ερώτηση.. Τυχαίνει κ σε σας να υπάρχουν μέρες που να μην μπορείτε να πάρετε τα πόδια σας σα να τρέχατε (μακάρι να μπορούσα)όλη μέρα και την επόμενη όλα καλά ή μόνο εγώ έχω τέτοιες μεταπτώσεις?? :emojis-17:

Αμέ, η κάθε μέρα έχει τις ιδιαιτερότητές της. Αλλά μην σε πειράζει, γιατί η κάθε μέρα μας δίνει την ευκαιρία να εργαστούμε πάνω στο πνεύμα και στο σώμα μας, ώστε να έχουμε καλύτερη ισορροπία, ενέργεια και ψυχολογία. Γνώθις εαυτόν με αδιάκοπη ενσυναίσθηση το τι κάνεις στο σώμα σου. Ίσως βρεις το γιατί σου συμβαίνει. Για παράδειγμα, όταν κόβω τον καφέ για ένα διάστημα, βλέπω βελτίωση στην ενέργεια μου το πρωί.
 #135071  από mar87
 Σάβ Απρ 02, 2022 11:17 am
Στάθης έγραψε: Σάβ Απρ 02, 2022 10:01 am
mar87 έγραψε: Παρ Απρ 01, 2022 9:22 pm Καλησπέρα σε όλη την παρέα! Μία ερώτηση.. Τυχαίνει κ σε σας να υπάρχουν μέρες που να μην μπορείτε να πάρετε τα πόδια σας σα να τρέχατε (μακάρι να μπορούσα)όλη μέρα και την επόμενη όλα καλά ή μόνο εγώ έχω τέτοιες μεταπτώσεις?? :emojis-17:

Αμέ, η κάθε μέρα έχει τις ιδιαιτερότητές της. Αλλά μην σε πειράζει, γιατί η κάθε μέρα μας δίνει την ευκαιρία να εργαστούμε πάνω στο πνεύμα και στο σώμα μας, ώστε να έχουμε καλύτερη ισορροπία, ενέργεια και ψυχολογία. Γνώθις εαυτόν με αδιάκοπη ενσυναίσθηση το τι κάνεις στο σώμα σου. Ίσως βρεις το γιατί σου συμβαίνει. Για παράδειγμα, όταν κόβω τον καφέ για ένα διάστημα, βλέπω βελτίωση στην ενέργεια μου το πρωί.
Αχχχ χτυπάτε φλέβα στο θέμα του καφέ..τον έχω αντικαταστήσει με decaf αλλά λέω να δοκιμάσω λίγο να τον διακόψω. Σας ευχαριστώ για την απάντηση και μπορώ να πω πως σήμερα αισθάνομαι πολύ καλύτερα. Άλλωστε είναι κ θέμα ψυχολογίας,όταν νιώθουμε καλά έχουμε κ καλύτερη ψυχολογία :emojis-8:
 #135082  από Vermilion
 Πέμ Απρ 07, 2022 8:11 pm
Ναι, φυσικά και έχουμε και τέτοια αλλά κάθε μέρα έχει τα δικά της. Θέλει λίγο υπομονή και πάνω από όλα και όσο μπορούμε καλή ψυχολογία.
Εγώ κάθε πρωί παίρνω 2 χάπια σπιρουλίνα και νιώθω ένα 20-30% με πιο πολύ ενέργεια.