• αποτελεσματα μαγνητικης

• Συζητήσεις για ιατρικές, διαγνωστικές και άλλες απαραίτητες εξετάσεις της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Συζητήσεις για ιατρικές, διαγνωστικές και άλλες απαραίτητες εξετάσεις της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #13706  από Dhmhtrhs
 Δευ Δεκ 21, 2009 5:43 pm
Θα ηθελα να σας ευχηθω καλες γιορτες υπο καλυτερες συνθηκες.Σήμερα ομως βγηκαν τα αποετελεσματα της μαγνητικης που αφενός μεν δεν παρουσιαζουν καμια μεταβολή στις εστιες, παλιες και ενενεργές ολες πλην ομως εμφανιζουν λεει ατροφια νωτιαιου μυελού, γεγονος που με ανησυχησε λιγο σε σχεση και με μια επιδεινωση στη βαδιση που εχω τελευταια.Η αληθεια ειναι οτι δεν ειμαι καλα και δε ξερω πως θα το αντιμετωπισω, με 2 γιατρους που μιλησα τηλεφωνικα μεχρι τωρα η μια μου ειπε δε πειραζει και ο αλλος μου ειπε να παω σε λιγο να το δουμε.Ελπιζοντας να περασουμε καλα τις γιορτες σας ευχομαι τα καλυτερα!
 #13707  από litsa
 Δευ Δεκ 21, 2009 5:53 pm
μας ματιάσανε!!!
κρατάτε βρε παιδιά ΄!!
όλα θα πάνε καλά!!!
:D :D
 #13734  από βικυ
 Τρί Δεκ 22, 2009 8:39 am
dhmhtrh σου ευχομαι τα καλυτερα!
Περιμενουμε νεωτερα!
 #13742  από anni
 Τρί Δεκ 22, 2009 9:19 am
dhmhtrh κρατα γερα!
Δεν πτοουμαστε δεν μασαμε.
Μαλλον μας ματιαξαν θα συμφωνησω
με την litsa :roll:
Ολα θα πανε καλα :lol: :lol: :lol:
 #13744  από Κατερίνα
 Τρί Δεκ 22, 2009 9:24 am
Καλημέρα Dhmhtrh!!!!
Τι θα πει δεν ξέρεις πως να το αντιμετωπίσεις?Μα με θετική σκέψη βέβαια!!!Είπαμε περαστικά θα είναι!!!Θα δεις όλα καλά θα πάνε... :)
 #13749  από ΡΕΝΑ
 Τρί Δεκ 22, 2009 10:06 am
ΟΛΑ ΚΑΛΑ dhmhtrh μουυυυυ!!!!!! ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!!!! ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ :!: :!: :!:
 #13750  από christina
 Τρί Δεκ 22, 2009 10:13 am
Δημήτρη καλημέρα,

να είσαι όσο πιο αισιόδοξος γίνεται και θα το αντιμετωπίσεις κι αυτό, μια δοκιμασία ακόμη...!

Καλά Χριστούγεννα για σένα και τους δικούς σου ανθρώπους :D