• geia se oloys

  • Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #13337  από sak83
 Τετ Δεκ 16, 2009 1:06 am
geia se oloys exw ginei melos prin apo ena mhna peripoy alla den iksera ti na grapsw h' fovomoyn?Den exw thn apanthsh.Arxes ioylioy ksekinise me mia paresi prosopikoy (AR) ekana MRI egefaloy AMSS k 8MSS ME APOTELESMA 5 esties ston egefalo k mia ayxena.O giatros moy ipe pithani MS.To pira poli xalara, meta apo dio mines epesa se katathlipsi den ithela na do kanenan den ithela na miliso se kanenan k meta siniltha.To kako einai oti eimai 26 etwn den gnorizi kanis gia olo ayto oyte oi gonis moy.Fovame oti mia mera tha ksipniso k tha to mathum oloi apotoma.Den kano kapia therapia k prin dio meres ekana pali MRI k perimeno apotelesmata.Episis exo kapies enoxlisis tora teleytea kati san reymatakia sto xeri k sto prosopo na anisixiso?
Irthe h stigmi na miliso se kapioys k to ekana(se oloys esas), eyxaristo prokatavolika :roll:
 #13338  από soulla
 Τετ Δεκ 16, 2009 1:22 am
GEIA ΣΟΥ SAG 83 :lol: ΑΝ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΣΩΣΤΑ :lol: ΕΝΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΩς ΑΠΡΟΣΩΠΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΝΑ ΜΑς ΜΙΛΗΣΕΙς ΟΛΑ ΟΣΑ ΝΙΩΘΕΙς ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟς ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ Η ΚΑΤΑΘΛΗΨΗ ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΤΑΔΙΟ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΤΟ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΠΟΛΛΕς ΦΟΡΕς :cry: ΕΜΕΙς ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΘΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ :cry: ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙς ΜΕ ΤΟΥς ΓΟΝΕΙς ΣΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΒΟΗΘΟΥΝ ΣΕ ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΩΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΧΕΙς ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΠΟΡΕΙΑ :P ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΕΑ ΘΑ ΕΧΕΙς ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΛΗ ΕΔΩ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕς :P
 #13340  από RAFAELA24
 Τετ Δεκ 16, 2009 1:37 am
Γεια σου sak83! Καλως ήρθες σ'αυτήν την όμορφη παρέα! Είσαι αγόρι ή κορίτσι? Κάτι μου λέει ότι είσαι αγοράκι! Δεν ξέρω γιατί...Εδώ μέσα θα βρεις σίγουρα καλή παρέα που μπορούν να σε καταλάβουν 100% και να σου συμπαρασταθούν! Εύχομαι να είσαι καλά!! :)
 #13343  από divol
 Τετ Δεκ 16, 2009 5:58 am
ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ.
ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ.
 #13346  από Κατερίνα
 Τετ Δεκ 16, 2009 8:37 am
Καλημέρα sak83 και καλωσήρθες στην παρέα μας!!
Να ευχηθώ κατ'αρχήν μια καλή πορεία με την αντιπαθέστατη σκπ και καλά
αποτελέσματα με την μαγνητική σου!
Πιστεύω πως καλό είναι να το πεις στους πολύ δικούς σου ανθρώπους,όπως και στην
δουλειά σου(δεν ξέρω αν δουλεύεις)...Θα υπάρχει μια κατανόηση γενικά,αν έχει αλλάξει
η διαθεσή σου,αν κουράζεσαι και το πιο σημαντικό αν χρειαστείς κάποια βοήθεια!Το να
μην το ξέρουν νομίζω μόνο αγχός θα σου προκαλεί και όπως ξέρουμε δεν μας κάνει καλό!
Είναι απλά η ταπεινή μου γνώμη,εσύ ξέρεις καλύτερα!Τώρα εμείς θα είμαστε εδώ για να
μοιράζεσαι και να ρωτάς ότι θες!Κερνάμε και καφέ στο καφενείο μας!Έλα...
 #13348  από βικυ
 Τετ Δεκ 16, 2009 8:51 am
Καλως ηρθες στην παρεα!
Σου ευχομαι να εισαι παντα καλα και οσο για την καταθλιψη.........σε ολους εκανε μια επισκεψη....Αυτο ειναι στο προγραμμα!
Θελω να σε ρωτησω γιατι δεν το εχεις πει σε κανεναν?
Τα ρευματακια που λες ειναι σαν καψιματα?
Καλα αποτελεσματα με την μαγνητικη.Περιμενουμε νεα.
 #13361  από Nick
 Τετ Δεκ 16, 2009 11:51 am
Πες το ρε συ στους γονείς σου, μην φοβάσε, μην ντρέπεσε, μην νιώθεις περίεργα γι'αυτό. Εγώ που έχω παιδιά σου λέω με σιγουριά πως αν ο γιός μου ο 26χρονος, που δεν έχει άλλη δική του οικογένεια εκτός από την πατρογονική, είχε κάποιο πρόβλημα υγείας, σίγουρα θα ήθελα να το ξέρω για να μπορέσω εγώ να τον φροντίσω, να τον παρηγορήσω, να τον συμβουλεύσω, να του σταθώ.
Και οπωσδήποτε, αφού όπως λές πέρασες-περνάς ήδη κατάθληψη, σίγουρα η συμπεριφορά σου και απέναντι στους γονείς σου θα ήταν περίεργη, οπότε ήδη ανησυχούν πολύ για σένα και δεν ξέρουν και τί να σκεφτούν. Εγώ για παράδειγμα, πίστευα για τον άνδρα μου, πριν μάθουμε ότι έχει ΠΣ, ότι είναι γκρινιάρης, τεμπέλης και φυγόπονος.
Φυσικά, θα πρέπει να καταλάβεις ότι και για τους γονείς σου η είδηση θα είναι συνταρακτική και γι'αυτό, όπως και εσύ, θα χρειαστούν κι εκείνοι κάποιο μεγάλο χρονικό διάστημα μέχρι να αποδεκτούν το νέο και να βρούν το δικό τους τρόπο να το αντιμετωπίσουν ψυχολογικά.
Σου εύχομαι πάντα να βρίσκεις το κουράγιο, τη δύναμη και τους τρόπους να αντιμετωπίζεις τα δύσκολα στη ζωή σου, όχι μόνο σχετικά με την ΠΣ, αλλά γενικότερα.
 #13375  από soag
 Τετ Δεκ 16, 2009 3:09 pm
Σίγουρα αυτή είναι η πιο δύσκολη και σκληρή περίοδος της πάθησης.Η περίοδος της πλήρους απόγνωσης.Θυμάμαι τότε 20 ετών και εγώ είπα εδώ τελείωσε η ζωή μου.Παράτησα το πανεπιστήμιο, απέφευγα φίλους και γνωστούς, ένιωθα αποστροφή προς τους γονείς μου που θέλαν αυτοί στήριξη περισσότερη απο μένα...και όταν ήταν στοργικοί και προστατευτικοί απέναντί μου με εκνεύριζαν αφάνταστα.
Θυμάμαι περπατούσα στον δρόμο και δεν κοίταζα καν αν έρχονται αυτοκίνητα!Κατηφής ολημερίς με το κεφάλι κάτω.
Κι όμως αυτή ηδύσκολη περίοδος πέρασε, ήρθε η αποδοχή της πάθησης,προσαρμόστηκα στα νέα δεδομένα,έχουν περάσει 16 χρόνια είμαι πολύ καλά με πολή καλή δουλειά,απόλυτα συνεπής στις απαιτήσεις της,παντρεύτηκα έναν καλό ανθρωπο που με στηρίζει,έκανα παιδί,έχω φίλους, παρέες,και ζω τη ζωή μου φυσιολογικά.
Θα δεις που θα γίνουν έτσι τα πράγματα και για σένα φίλε μου!Ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός.Κοίτα να έχεις έναν γιατρό που να εμπιστεύεσαι απολυτα,να ακολουθείς τις οδηγίες του,να μην ακούς το μακρύ και το κοντό του καθενός,και να αγαπάς τον εαυτό σου.
Σου εύχομαι ότι καλύτερο
 #13377  από ΡΕΝΑ
 Τετ Δεκ 16, 2009 3:28 pm
Με κάλυψε πλήρως ο φίλος soag - αν και εγω ειμαι παρέα με την σκπ λιγότερα χρόνια!!!! Μην αφήσεις να σε νικήσει - δεν είναι απολύτως τίποτααααα!!!!! Μίλα με τους δικούς σου ανθρώπους, ειναι σημαντική η στηριξή τους....Όλοι έχουμε τις μεταπτώσεις μας ψυχολόγικα, αλλά αυτο δεν είναι μόνο δικό μας προνόμιο-ολοι πέρνουν φάσεις κατάθλιψης και χώρις να έχουν κάνενα ιδιαίτερο λόγο..... :!: :!: :!: Θα δεις που Η ΖΩΗ ΣΟΥ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ!!!!!!

PS Αν θές είσαι και εσύ καλεσμένος στο "πάρτυ μαγνητικης" μου έχω ετοιμάσει σήμερα 8-) 8-) 8-) - θα έχει ήρεμιστικο και σκιάγραφικο......

Οτι θες είμαστε έδω..... :lol:
 #13378  από soag
 Τετ Δεκ 16, 2009 3:41 pm
ΡΕΝΑ έγραψε:Με κάλυψε πλήρως ο φίλος soag - αν και εγω ειμαι παρέα με την σκπ λιγότερα χρόνια!!!! Μην αφήσεις να σε νικήσει - δεν είναι απολύτως τίποτααααα!!!!! Μίλα με τους δικούς σου ανθρώπους, ειναι σημαντική η στηριξή τους....Όλοι έχουμε τις μεταπτώσεις μας ψυχολόγικα, αλλά αυτο δεν είναι μόνο δικό μας προνόμιο-ολοι πέρνουν φάσεις κατάθλιψης και χώρις να έχουν κάνενα ιδιαίτερο λόγο..... :!: :!: :!: Θα δεις που Η ΖΩΗ ΣΟΥ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ!!!!!!

PS Αν θές είσαι και εσύ καλεσμένος στο "πάρτυ μαγνητικης" μου έχω ετοιμάσει σήμερα 8-) 8-) 8-) - θα έχει ήρεμιστικο και σκιάγραφικο......

Οτι θες είμαστε έδω..... :lol:
Ρένα σε ευχαριστώ που συμφωνείς μαζί μου.Μία λεπτομέρεια....είμαι κοριτσάκι :lol: