Μαρία Μάρω έγραψε: ↑Σάβ Οκτ 02, 2021 3:17 pm
Στάθη 5 φορά που προσπαθώ να σου απαντήσω και με πετάει το διαδίκτυο!!! Ευχαριστώ πολύ που μου απάντησες.Παρακαλουσα να με στείλεις μια απάντηση .Το παιδί είναι μια χαρά οι εξετάσεις mog και ακουαπορινης είναι αρνητικές και όλες οι αιματολογικές οκ εκτός από τα λευκά του 16.8 και η d πεσμένη και η B12 702!!!! Σου στέλνω την μαγνητική του και αν μπορείς να με βοηθήσεις θα το εκτιμούσα !!! Παρατηρούνται πολλαπλές εστίες παθολογικού MR σήματος στις Flair και Τ2 ακολουθίες με εντόπιση στην περικοιλιακη και υποφλοιωδη λευκή ουσία των ημισφαιρίων αμφω στο μεσολοβιο στα ημιωοειδη κέντρα στα μέσα παρεγκεφαλίδα σκέλη με υπέροχη αριστερά στομεσεγκεφαλι τη γέφυρα και τον προμήκη.Η πλειοψηφία των ως άνω βλαβών εμφανίζει προσανατολισμό καιθετο προς το μεσολοβιο ενώ μετά την ενδοφλέβια χορήγηση παραμαγνητικης ουσίας παρατηρείται στικτος εμπλουτισμός μιας μικρής βλάβης στο ημιωοειδες κέντρο δεξιά και μιας πιθανής μικρότερης στο ημιωοειδες κέντρο αριστερά ενώ παρατηρείται έντονος εμπλουτισμός μιας εκ των βλαβών στο αριστερό ημιμοριο του προμηκους.Οι λοιπές εστίες δεν εμφανίζουν παθολογικό εμπλουτισμό .Τα ως άνω ευρήματα είναι συμβατά με αλλοιώσεις στα πλαίσια απομυελινωτικου νοσήματος Σε ευχαριστώ πάρα πολύ και όλους που με στείλατε απάντηση .
Κρατάω το ότι το παιδί είναι μια χα΄ρα. Οι μαγνητικές του δείχνουν μια κατάσταση που είναι λίγο πολύ γνωστή και σε μένα, γιατί η διάγνωσή μου το 2004 (24 χρονών) έδειχναν πολλαπλές εστίες και στους τρεις τομείς εγκέφαλο, αυχένα, θώρακα. Εμπλουτισμό είχα επίσης σε μερικές, με πιο έντονη στον αυχένα και μερικές στον εγκέφαλο.
Οι ενδείξεις αυτές πιστεύω δείχνουν ότι το παιδί σας βάλλεται από έντονη τοξικότητα και οξείδωση, πνευματική και σωματική. Τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία, κινητά, υπολογιστές και τάμπλετ σε συνδυασμό με περίσσια συσσώρευση βαρών μετάλλων από διατροφικές συνήθειες, το άγχος από υπέρμετρη πίεση σε διάφορα θέματα ίσως παίζουν ρόλο σε αυτή την οξείδωση σημαντική.
Άσχετα με το τι θα πουν οι γιατροί, την γνώμη των οποίων σεβόμαστε και εκτιμούμε, είναι πολύ σημαντικό να ενεργοποιηθεί το παιδί σας
από τώρα σε κάποια σημαντικά θέματα που έχουν βάση την Πνευματικότητα, την Διατροφή και την Άσκηση. Χρειάζεται μέτρο επίσης στις κακές συνήθειες και σιγά σιγά ανταλλαγή με καλές συνήθειες.
Δεν μπορούμε να φοβόμαστε το μέλλον, γιατί δεν υπάρχει, είναι απλά σκέψεις.Υπάρχει μόνο το ΠΑΡΟΝ. Κανένας δεν έχει μείνει ανάπηρος όταν ανέλαβε δράση να ομορφύνει ποιοτικά το παρόν του, να καθαρίσει την καρδιά του, έτσι δυναμώνει και θεραπεύεται το σώμα καθημερινά.
Μπορεί να είμαι 17-18 χρόνια στην πάθηση με βεβαρημένες μαγνητικές στην αρχή της διάγνωσής μου, σήμερα έχω κερδίσει πολλά μέσα από την ανάληψει δράσης και ευθύνης για την πορεία που θέλω να έχω με την ευλογία που ήρθε στην ζωή μου. Άλλοι την λένε αρρώστια, η τρέλα μου όμως μου επιτρέπει να την ονομάζω όπως θέλω.
Όπως και η εικόνα που σου παραθέτω παρακάτω από το χθεσινό μου μπάνιο. Είμαι καλά, όλα θα πάνε καλά για το παιδί σου και το πιστεύω. Θέλει ο δρόμος υπομονή, πίστη, και προσευχή, ο σκοπός είναι καλός και καλό είναι το πιστέψουμε δυναμώνοντας με ΑΓΑΠΗ και ΣΥΓΧΩΡΕΣΗ για αυτό που μας βρήκε.
Τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνει η Ζωή.
244401040_1022742795214475_1676938083733646860_n.jpg (114.04 KiB) Προβλήθηκε 2789 φορές

“Η φύση θεραπεύει, η επιστήμη καθοδηγεί, η πίστη ολοκληρώνει.”