• ΑΤΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

• Συζητήσεις για ιατρικές, διαγνωστικές και άλλες απαραίτητες εξετάσεις της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Συζητήσεις για ιατρικές, διαγνωστικές και άλλες απαραίτητες εξετάσεις της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #133907  από youla
 Τετ Μάιος 26, 2021 1:26 pm
Γεια χαρά σε όλες και όλους
Θέλω τη γνώμη σας για το τμήμα σκλήρυνσης του Αττικού καθώς σκοπεύω να φύγω από το Αιγινήτειο.
Όποιος έχει πάει έχει μείνει ευχαριστημένος;
Ευχαριστώ
 #133921  από POIMENIKOS
 Πέμ Μάιος 27, 2021 8:36 am
Καλημέρα. Αν στο Αττικο νοσοκομείο είναι ακόμα ο κ. Βο*********ς θα μείνεις πολύ ευχαριστημένη είναι πολύ καλός γιατρός και άνθρωπος. :emojis-9:
 #133936  από youla
 Παρ Μάιος 28, 2021 9:29 pm
Μάλλον εννοείς το Διευθυντή, κου Βου**************************. Γνωρίζω ότι τους διευθυντές τους ψάχνουμε στα τηλέφωνα... :emojis-27:
 #134007  από Dhm
 Πέμ Ιουν 17, 2021 4:35 pm
Καλησπέρα! Είμαι αρκετά χρόνια στο Αττικόν. Πολύ ευχαριστημένη :) Αν θες κάτι πιο συγκεκριμένο μπορείς να μου στείλεις και προσωπικό μήνυμα ;)
Υ.Γ. Ο Βο*********ς την τελευταία φορά που πήγα με ενημέρωσαν πως δεν είναι πλέον διευθυντής (αν κατάλαβα καλά) και ήταν μέσα στο ραντεβού μου. :)
 #135321  από xtal
 Σάβ Ιούλ 02, 2022 1:44 pm
Γεια χαρά!
πριν από 12 χρόνια περίπου, αποφάσισα (λόγω συνταξιοδότησης του γιατρού μου) να αλλάξω γιατρό και κάποιος μου είχε προτείνει τη συγκεκριμένη κλινική στο ΑΤΤΙΚΟΝ! Ο Βου******ς ειναι ο καθηγητής και δε παρακολουθεί και εξετάζει αυτός τους ασθενείς αλλά ένας αξιόλογος ιατρός και άνθρωπος , ο Δημ**** Κ****! Είμαι ευχαριστημένος .....το πρόβλημα είναι το ΑΤΤΙΚΟΝ που είναι μακριά !