• Χαιρετώ και παρακαλώ για βοήθεια

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #12592  από msick00
 Παρ Δεκ 04, 2009 4:21 pm
Γεια σε όλους σας. Εχω την ακατανόμαστη εδώ κ 3 χρόνια. Σταματούσα άρχιζα θεραπεία, είχα συμπτώματα σταματούσαν κ πάει λέγοντας. Αποφάσισα πραγματικά να ξαναρχίσω θεραπεία. λιγη βοήθεια θα ήθελα. επειδή τώρα μένω αθήνα από θεσσαλονίκη που ήμουν, μπορεί κάποιοσ να με καθοδηγήσει στο πως μπορώ να πάρω τα φάρμακά μου, δηλαδή έχω γνωμάτευση γιατρού, τι πρέπει να κάνω τώρα, να πάω στο ικα κ να μου τα γράψουν κ μετά από που τα παίρνω? έχω καιρό να κάνω τη διαδικασία κ δε τη θυμάμαι καλά (είπαμε έχουμε κ ένα θέμα). Βρήκα αυτό το site κ είπα να κάνω τις ερωτήσεις που έχω μέχρι να βρω και έμπιστο γιατρό (ακούω προτάσεις). Επαιρνα βεταφερον κ θα συνεχίσω με αυτό.
Ευχαριστώ σε όλους, μακάρι να μιλούσαμε σε κάποιο άλλο φόρουμ, αλλά τι να γίνει σε μας έκατσε η φάση.
 #12598  από makisb
 Παρ Δεκ 04, 2009 4:57 pm
Παίρνεις την έγκριση από το ΙΚΑ και στη συνέχεια πας σε φαρμακείο του ΙΚΑ στο κέντρο (στη Βερανζέρου νομίζω) και το παίρνεις από κει. Κάπως έτσι είναι ακριβώς δεν το ξέρω γιατί ο πατέρας μου πηγαίνει και τα παίρνει. Πάντως όταν πας στο ΙΚΑ νομίζω ξέρουν να σου πουν.
 #12606  από αλεξανδρος1
 Παρ Δεκ 04, 2009 6:25 pm
Κλείνεις ραντεβού με νευρολόγο στο υποκατάστημα του ΙΚΑ που ανήκει η περιοχή σου και μαζί με την βεβαίωση του γιατρού σου πηγαίνεις με τις συνταγές που θα σου δώσουν απο το ΙΚΑ στο κεντρικό φαρμακείο του ΙΚΑ που βρίσκεται στην Αγ. Κωνσταντίνου στην Αθήνα. Η βεβαίωση πρέπει να είναι μέσα στο τελευταίο 6μήνο και να έχει θεωρημένο το γνήσιο της υπογραφής του απο το νοσοκομείο. Για καλό και για κακό να έχεις την βεβαίωση του γιατρού μαζί σου όταν πάς στον νευρολόγο του ΙΚΑ γιατί μπορεί να σου πεί οτι δεν μπορεί να στα γράψει χωρίς γνωμάτευση. Αυτά μου είχε πεί ένας γνωστός μου που πάσχει και αυτός απο ΣΚΠ και πέρνει τα φάρμακα του απο το ΙΚΑ.
 #12699  από Giota
 Σάβ Δεκ 05, 2009 7:27 pm
ναι εκει θα πας με την γνωματευση κ θα στα δωσουν εκει απο το κεντρικο φαρμακειο.