• IOS H1 N1

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #12540  από viky
 Πέμ Δεκ 03, 2009 8:58 pm
edo kai 3 mines exo kleistei sto spiti....pao dulia mono ki ekei me polles profilakseis maska pleon ....exo gdarei ta xeria mu apo to plysimo...kai mono mesa mipos kolliso tipota ..o giatros mu eipe na min kano emvolio kai an h pandhmia krathsei allus 3 mines? eimaste kai eleythera koritsia....eimaste pou eimaste ...kana neo? ante na fygei to synnefo pano apo thn elladitsa exume ton kahmo mas mas irthe kai o ios ...a kai vevaia o giatros na leei pos sigura tha exume ypotropi se pithanotita iosis ...peite eseis ti kanete filoi mu?
 #12545  από makisb
 Πέμ Δεκ 03, 2009 9:22 pm
Συνεχίζω και απολαμβάνω την ζωή μου κανονικότατα! :)

Σιγά μην με κρατήσει μέσα μια γριπούλα. Αν κολλήσω, κόλλησα. Σιγά μην μείνω κλεισμένος στο σπίτι.

Εμβόλιο δεν θα κάνω.

Συνέχισε τη ζωή σου κανονικά.
 #12548  από litsa
 Πέμ Δεκ 03, 2009 9:29 pm
να κάνω και εγώ την ανακοίνωση μου?

ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ !!!
NAI NAI!! έθεσα τον εαυτό μου υπέρ της ανθρωπότητας!! ;) :) :) :)

με έχουν πεθάνει :mrgreen: καντο - μην το κάνεις - τα παιρνουνε - δεν τα παιρνουνε...τα οικονομάνε ναι ή όχι??
συνομωσίες κόντρα συνομωσίες κτλ ...

λοιπόν αποφάσισα να βάλω τον αδρανή ιό στο σώμα μου να τελειώνει, και θα είναι πολύ καλύτερα απο το να μπει ο ζωντανός ιός... με αυτή τη λογική πήγα και τώρα ευχηθείτε μου

ΚΑΛΗ ΤΎΧΗ!! αύριο πετάω- θα βάλω και μια μάσκα - και δεν θα με πλησιάζει ΚΑΝΕΙΣ!! ΧΙ ΧΙ! :) :) :lol: :lol: :lol:
 #12553  από maestro
 Πέμ Δεκ 03, 2009 11:41 pm
ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ!!!
ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΚΛΙΜΑ ΠΑΝΙΚΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ(;) ΓΡΙΠΗ.
ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΜΙΛΑΩ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΗΠΑ, Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΘΕΙ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΝ.
ΧΑΡΑΚΤΙΡΙΣΤΙΚΑ, ΕΧΘΕΣ ΜΙΛΗΣΕ Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΜΕ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΤΗΣ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΑΡΚΕΤΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΛΗ ΓΡΙΠΗ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ, ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΗ Η ΒΟΗ ΑΠΟ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΓΡΙΠΠΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ!!!

Σκεφτηκα για πνευμονιοκοκκο, αλλα τελικα ουτε εκεινο θα κανω, αφου δεν ειχα ποτε ιστορικο πνευμονιας.

Μπορει να κανω αυτο της απλης γριππης, αλλα και αυτο δεν το λεω με σιγουρια!!!
 #12555  από aoratos
 Πέμ Δεκ 03, 2009 11:50 pm
maestro έγραψε:ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΚΛΙΜΑ ΠΑΝΙΚΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ(;) ΓΡΙΠΗ.
Δικιά μου γνώμη είναι ότι το κλίμα πανικού το προξένησαν οι ίδιοι οι γιατροί με τις αντιφατικές θέσεις που ακόμα και τώρα αρνούνται να εμβολιασθούν οι ίδιοι αλλά προτείνουν τον εμβολιασμό στους άλλους.

Η γυναίκα μου δεν θα το κάνει (έχει κάνει του πνευμονιόκοκκου), αλλά εγώ εκεί που έλεγα κατηγορηματικά να μην το κάνω, τώρα είμαι φίφτυ-φίφτυ, λόγω του φαινομένου της αγέλης...
 #12559  από Κατερίνα
 Παρ Δεκ 04, 2009 8:13 am
Παιδιά χθες πήγε η αδερφή μου στον γιατρό γιατί είχε πυρετό 39,5 και βήχα!
τελικά έχει τον ιό και της είπε "μην σε πιάνει πανικός,μια απλά γρίπη είναι!"
της έδωσε ένα σιρόπι για τον βήχα,απο αυτά που έχουμε πάρει όλοι όταν κρυώνουμε
απλά για να μην της το γυρίσει σε πνευμονία!
Το ίδιο έπαθε και ο γιος της 2,5 χρονών και τώρα τρίτη μέρα είναι μια χαρά το
παιδάκι!
 #12565  από viky
 Παρ Δεκ 04, 2009 10:27 am
Den tha to kano telika!!!!!!! kai o theos voithos ligo prosoxi parapano xixixixi sta supermarkets kai agora me maskula pao to gelio.....o kosmos mu leei despoinis eiste egkyos? xaxaxax ante kalo mhna se olus!!!!!
 #12566  από makisb
 Παρ Δεκ 04, 2009 10:35 am
Στο αρχείο έχει κάποιες πληροφορίες για τους ασθενείς με ΣκΠ και τον Η1Ν1 (ίσως έχει ανέβει ξανά στο forum οπότε ζητώ συγγνώνη αν το ξαναανεβάζω :) )

http://www.papageorgiou-hospital.gr/cms ... _gripi.pdf
 #12722  από haris
 Κυρ Δεκ 06, 2009 1:29 am
καλημέρα

τελικα λίτσα πώς πάει με το εμβόλιο?παρενέργειες? κι εγω λεω να το κανω γιατί εχω λαλησει με όσους βηχουνε και φταρνίζονται χωρίς να βάλουν ουτε καν το χεράκι τους!!!!!! ασε που πρέπει να λεω συνέχεια βλακίες γιατί πρέπει να προσέχω....

litsa έγραψε:να κάνω και εγώ την ανακοίνωση μου?

ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ !!!
NAI NAI!! έθεσα τον εαυτό μου υπέρ της ανθρωπότητας!! ;) :) :) :)

με έχουν πεθάνει :mrgreen: καντο - μην το κάνεις - τα παιρνουνε - δεν τα παιρνουνε...τα οικονομάνε ναι ή όχι??
συνομωσίες κόντρα συνομωσίες κτλ ...

λοιπόν αποφάσισα να βάλω τον αδρανή ιό στο σώμα μου να τελειώνει, και θα είναι πολύ καλύτερα απο το να μπει ο ζωντανός ιός... με αυτή τη λογική πήγα και τώρα ευχηθείτε μου

ΚΑΛΗ ΤΎΧΗ!! αύριο πετάω- θα βάλω και μια μάσκα - και δεν θα με πλησιάζει ΚΑΝΕΙΣ!! ΧΙ ΧΙ! :) :) :lol: :lol: :lol:
 #12723  από ΠΑΝΟΣ Ζ
 Κυρ Δεκ 06, 2009 1:37 am
Η ενημέρωση που έχω από το γιατρό μου είναι πως το εμβόλιο καλό είναι να ΜΗΝ το κάνουν οι ασθενείς με ΣΚΠ. Μια από τις πιθανές παρενέργεις του εμβολίου είναι ότι ίσως προκαλεί απομυελίνωση, δηλαδή είναι πολύ πιθανό να επιτείνει το ήδη υπάρχον πρόβλήμά μας.
Συνεπώς, προφυλασσόμαστε από τον ιό, όπως και από όλους τους ιούς, αφού ένας ενδεχόμενος πυρετός μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα. Πλένουμε χέρια, δεν φιλάμε (εκτός αν είναι απαραίτητο), αποφεύγουμε συνωστισμούς, κλειστούς χώρους και αν χρειαστεί φοράμε μάσκα.