• Χρονια Πολλα στους-στις εορταζοντες

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #12181  από Dhmhtrhs
 Πέμ Νοέμ 26, 2009 11:28 am
Χρόνια πολλα σε όλους και όσες γιορταζουν.Αν και καμια σχεση δεν εχω με τη γιορτη θα μπορουσα κι εγω να γιορταζω όπως και όλοι μας ο καθένας για τους δικούς λόγους.Κι αυτο το λεω ορμώμενος από αυτο που επαθα το περασμενο σαββατο, όταν έπαθα ενα μπλακ αουτ που δεν το χω ξαξαζήσει. Ανέβασα που λετε πυρετο 39+ και δε μπορουσα να κουνησω καθολου τα ποδια μου, ποσο μαλλον να σταθω σ αυτά.Γενικά εχω προβλ με τα ποδια μου αλλα ενταξει κινούμαι, περπατω κτλ.Ηρθε ασθενοφορο και με πήρε με καροτσάκι πηγα νοσοκ αιμα εξετασεις κτλ εφαγα μια ενεση και μετα από λίγο ο πυρετος έπεσε και η κίνηση των ποδιων αποκατασταθηκε την αλλη μερα.Ομως η αληθεια ειναι οτι ταρακουνηθηκα λιγο.Παντα εχω στο πισω μερος του εγκεφαλου τη περιπτωση να μη μμπορω να περπατω καθολου αλλα το σαββατο το εζησα κιολας.Τελος καλο ολα καλα ομως.Οποτε ναι μπορουμε να γιορταζουμε.Να στε ολοι καλα
 #12182  από litsa
 Πέμ Νοέμ 26, 2009 11:32 am
να γιορτάζουμε πάντα !! και έχεις απόλυτο δίκιο!!!
έτσι να ζούμε την κάθε μέρα!! και κυρίως να την εκτιμούμε..

πάντως το έχω ψιλοακούσει κιόλας αυτό με τον πυρετό.. περαστικά όμως!! και να γιορτάζεις πάντα!

:D :D
 #12185  από βικυ
 Πέμ Νοέμ 26, 2009 11:51 am
Dhmhtrhs εσυ σιγουρα γιορταζεις με ολη τη σημασια της εννοιας!
Περασες δυσκολες στιγμες επομενως το οτι σημερα εισαι καλα ειναι το μεγαλυτερο δωρο!
Ευχομαι παντα να παιρνεις τετοια δωρα! :D :D :D
Γιατι ειχες πυρετο?
Ιωση?
 #12187  από soulla
 Πέμ Νοέμ 26, 2009 12:08 pm
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥς ΚΑΙ ΟΛΕς :lol: ΚΑΙ ΚΥΡΙΩς ΣΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ Η ΑΝΟΔΟς ;) ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ
 #12210  από RENAKI 09
 Πέμ Νοέμ 26, 2009 2:49 pm
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ. ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΞΕΠΕΡΑΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ..ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΤΩΡΑ.. ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ..?? ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΗΤΑΝ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΣΧΗΜΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ..
ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΤΟ ΧΤΕΣ ΗΤΑΝ ΧΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ..ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.
ΟΛΑ ΚΑΛΑ..
 #12224  από LL--MM
 Πέμ Νοέμ 26, 2009 6:22 pm
Χρόνια πολλά Λίτσα μου, ότι επιθυμείς, να σε χαίρονται οι άντρες σου!!! :D

Σιδερένιος! Πάντα έτσι Δημήτρη, και θα τον φας το Λυκουρέζο που κυκλοφορεί και αυτός με μοτοσυκλέτα! :lol: