• ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΟΥΛΗ!!!

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #11858  από elena
 Σάβ Νοέμ 21, 2009 8:36 am
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ !!!
σήμερα από ότι θυμάμαι είναι η εορτή σου...σου εύχομαι να είσαι πάντα καλά!!!

Υ.Γ μας έχεις λείψει...δεν θα πιούμε καφεδάκι από τα χεράκια σου? :D
 #11870  από mary_d_ath
 Σάβ Νοέμ 21, 2009 1:38 pm
Χρόνια πολλά Γιούλη!! Να έχεις πάντα ό, τι επιθυμείς!!
 #11871  από litsa
 Σάβ Νοέμ 21, 2009 1:43 pm
Γιούλη να είσαι πάντα καλά και χαρούμενη και υγιείς!!!
φιλιά πολλά! :D :D
 #11912  από LL--MM
 Κυρ Νοέμ 22, 2009 11:43 am
Χρόνια πολλά και ότι επιθυμείς!!! :D
 #11933  από Γιούλη Κ.
 Κυρ Νοέμ 22, 2009 5:07 pm
Ευχαριστώ από καρδιάς την Έλενα που θυμήθηκε τη γιορτή μου, παρότι είναι κόντρα στο ρεύμα του δεκαπενταύγουστου :lol: και φυσικά τη mary-d-ath, τη LL-MM, τον Αλέξανδρο και τη Λίτσα για τις ευχές :lol: :lol: :lol:
Το ό,τι δεν εμφανίζομαι στο καφενείο μας, δε σημαίνει πως χάθηκα κι όλας :roll: μ' έχει κατακτήσει η ιντερνετική ενασχόληση και το πρόβλημα είναι πως δεν μπορώ να γράφω βρε παιδιά :oops: είπαμε δεξί καπούτ... ό,τι κάνω με το αριστερό και είναι κομματάκι δύσκολο :oops: το facebook δεν έχει πολύ γράψιμο, έχει παιχνίδια... έχω ανοίξει κι εκεί cafe χαχαχα!!!
Όσο για το καφεδάκι Έλενά μου... όταν έρχονται φίλοι και φίλες στο σπίτι φτιάχνουν τον καφέ τους και φτιάχνουν και σε μένα :oops: Και χθες κάπως έτσι έγινε :roll:
Τέλος πάντων... σας ευχαριστω πάρα πολύ για τις ευχές, δύσκολο το γράψιμο, πιο εύκολα τα παιχνίδια και η πλοήγηση στο διαδίκτυο :roll: σε γενικές γραμμές είμαι καλά... αλλά σε πολύ γενικές...
Δεν είμαι καλή πια στο γραπτό λόγο... προτιμώ τον προφορικό :roll: Θα τα πούμε από κοντά να σας κεράσω; ;)
 #11934  από Giota
 Κυρ Νοέμ 22, 2009 5:14 pm
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΓΙΟΥΛΗ. ΩΣΗ ΠΕΡΝΑΣ? ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Κ ΑΥΤΟ. ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ
 #11946  από elena
 Κυρ Νοέμ 22, 2009 8:31 pm
Γιούλη ,χαίρομαι που πέρασες για ένα "γειά" :D και φυσικά δεν υπήρχε περίπτωση να ξεχάσω την γιορτή σου!!!αν θυμάσαι σε ερώτησή μου από που "βγαίνει"το όνομά σου,μας είχες διηγηθεί ένα παραμυθάκι,και σου είχα πει πως καταχωρήθηκε η ημερομηνία...
και ακόμα περισσότερο δεν χρειάζεται να με ευχαριστείς!!!μακάρι να μπαίνεις να γράφεις μόνο "γειά",για να ξέρουμε ότι είσαι καλά!!και όπως ίσως είδες διατηρούμε το "καφενείο"ως τόπο καθημερινής συνάντησης :D κάτι που έφτιαξες εσύ....
και φυσικά μην ξεχνάς να χαμογελάς,να είσαι αισιόδοξη,και να σκέφτεσαι ότι κάπου ,έχεις κάποιους φίλους ,που ανά πάσα στιγμή μπορείς να τους πεις κάτι...
αν πετύχεις κανέναν :D άλλοι από δω και άλλοι από κει γυρνάνε ....τι κακό και αυτό :D :D :D
καλό βράδυ!!!! :D :D
 #11948  από mary_d_ath
 Κυρ Νοέμ 22, 2009 8:59 pm
Γιούλη, περαστικά σου!! Θα περάσει η κωλο-ώση, τον κύκλο της θα κάνει και θα φύγει!!
Το ότι είναι στο δεξί χέρι είναι δύσκολο αν είσαι δεξιόχειρας, θυμάμαι πριν 4 χρόνια που είχα κι εγώ μια ώση στο χέρι... Δεν μπορούσα να στρίψω τσιγάρα και έπαιρνα τα του εμπορίου... Σκέτη πίκρα...
Υπομονή και αισιοδοξία να έχεις και όλα θα πάνε καλά!!
Χάρηκα κι εγώ πολύ που μπήκες και μας έγραψες!!
Να σαι καλά και είθε το νέο έτος (το οποίο κοντοζυγώνει παιδιά!! 22 Νοεμβρίου, πάει έφυγε ο μήνας, η αντίστροφη μέτρηση για το 2010 έχει ήδη ξεκινήσει!! Γιούπι!!) να μπει για τον καθένα από εμάς με πολλά "θαύματα" σε όλους τους τομείς!!
 #11955  από soulla
 Κυρ Νοέμ 22, 2009 10:55 pm
KAI GIA MENA H XEIROTΕΡΗ ΜΟΥ ΚΡΙΣΗ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΔΕΞΙ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΠΟΤΕ :cry: :cry: ΟΜΩς ΟΧΙ ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ Η ΚΩΛΟΑΡΩΣΤΙΑ :cry: ΚΑΝΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΞΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΡΙ :lol: :lol: ΚΑΙ ΚΥΡΙΩς ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΟ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΜΑΣΙΑ