• Τα Greeklish απαγορεύονται

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #11744  από costas
 Τετ Νοέμ 18, 2009 5:31 pm
΄΄Τα Greeklish απαγορεύονται και τα μηνύματα διαγράφονται αμέσως και χωρίς προειδοποίηση΄΄

Αυτό είναι ένας ωραίος όρος σε κάποιο άλλο φόρουμ!!! Πρόταση: ΥΙΟΘΕΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΙ ΔΩ

εχω στραβωθεί με μερικούς οι οποίοι δε καταλαβαίνουν!!!!

Τουλάχιστον κάντε με να μη μπορώ να ανοίξω τα πόστ τους
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος costas την Πέμ Νοέμ 19, 2009 5:49 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #11771  από mary_d_ath
 Πέμ Νοέμ 19, 2009 12:55 pm
Εντάξει μην το παρακάνουμε και τελείως...
Και εμένα με "ενοχλούν" τα greeklish και τα θεωρώ δυσανάγνωστα, αλλά είναι επιλογή μου αν θα τα διαβάσω ή όχι (συνήθως τα διαβάζω αναλόγως τα "κέφια"). Ο κανόνας που προτείνεις όμως είναι λίγο ακραίος και δε νομίζω να υϊοθετηθεί εδώ...
 #11772  από Κατερίνα
 Πέμ Νοέμ 19, 2009 1:20 pm
Και εκτός από αυτό που πολύ σωστά γράφει η mary_d_ath,κάποιοι δεν γίνεται να γράψουν με ελληνικούς χαρακτήρες λόγω laptop!!!Ε δεν θα τους αποκεφαλίσουμε κιόλας... :D
 #11780  από soulla
 Πέμ Νοέμ 19, 2009 4:03 pm
KAI ΕΓΩ ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΜΑΙ ΜΕ ΤΑ ΤΟΥΡΚΟΑΓΓΛΙΚΟΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΛΛΑ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑς ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΕΧΕΙ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΡΙΝΟΥΜΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΗΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΑΛΛΟ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ :lol: ΤΑ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ GREEKLISH KAI TA KEIMENA ΧΩΡΙς ΤΟΝΟΥς ΕΙΝΑΙ ΑΣΥΜΑΝΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑς ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΘΕΜΑ :lol: :lol: ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ
 #11790  από manos81
 Πέμ Νοέμ 19, 2009 9:44 pm
eime o manos kai grafw grekglish.

malon den ginome katanoitos sta liga pou lew.opote apo simera den tha ksanastilw minima.tha diavazw ta orea elinika minimatakia sas mono.

xeretismata apo ti thesaloniki.o keros einai yperoxos ;)

antio se olous pedia!
 #11792  από elena
 Πέμ Νοέμ 19, 2009 10:05 pm
Καλησπέρα Μάνο!!!τι κάνεις στην Θεσσαλονίκη?
μην παρεξηγείσαι,και λες ότι δεν θα ξαναγράψεις!!!
 #11796  από aoratos
 Πέμ Νοέμ 19, 2009 10:26 pm
Έχουν ξαναγίνει θέμα τα Greeklish και είναι σημείο διαφωνίας σε πολλές σελίδες.
Πολλές σελίδες τα απαγορεύουν δια ροπάλου και όχι απλά με διαγραφή των μηνυμάτων αλλά και ΒΑΝ του χρήστη που τα χρησιμοποιεί.
Προσωπικά διαφωνώ με αυτή την λογική. Πρωταρχικός στόχος είναι η επικοινωνία και μπορεί να επιτευχθεί σε οποιαδήποτε γλώσσα ακόμη και body language. :lol:

Θεωρώ ότι μπορώ να χειρίζομαι σε ικανοποιητικό βαθμό την Ελληνική γλώσσα στον γραπτό λόγο (ίσως κάνω και λάθος) αλλά δεν με "χαλάνε" καθόλου τα Greeklish και δεν είναι λόγος αποκλεισμού από ένα social group όπως ο παρών χώρος.
 #11797  από soulla
 Πέμ Νοέμ 19, 2009 10:32 pm
GEIA SOY MANOLIO PREPEI NA SYNEXISEIS NA EISAI MAZI MAS KAI OPIOS THELEI THA SE DIABAZEI :lol: :lol: ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥς ΑΛΛΟΥς ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΩ ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ :lol: :lol: ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙς ΜΕΡΕς ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΔΙΝΕς ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΟΥ ΑΝΗΣΥΧΙΣΑ :cry: ΜΗΠΩς ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ :?: ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΓΓΛΟΦΩΝΟς ΦΙΛΟς :?:
 #11805  από litsa
 Πέμ Νοέμ 19, 2009 11:36 pm
hi!
για να πω την αλήθεια ειναι ιδιαίτερα κουραστικά να διαβάζονται και τα ΚΕΦΑΛΑΙΑ και τα γκρικλισσ..

τώρα ο καθένας ας κάνει ότι θέλει και ότι μπορεί ... δεν είναι θέμα παρεξήγησης ...τα έχουμε ξαναπει ως θέμα.. :shock: :shock:

όλοι είναι ευπρόσδεκτοι έτσι ή αλλιώς ... αλλά λίγο ας προσπαθήσουμε .. :lol: :lol: :lol: :lol:
 #11808  από mary_d_ath
 Πέμ Νοέμ 19, 2009 11:45 pm
Καλά βρε παιδιά, με τι βλακείες ασχολούμαστε τώρα... Φυσικά και θα ξαναγράψεις Μάνο και μην παρεξηγείσαι, δεν υφίσταται λόγος να αυτοπεριθωριοποιηθείς!! Θα σε διαβάζουμε όσοι θέλουμε και μπορούμε!!
Ade tora, kalinihta se olus/oles!! (Δεν είναι βέβαια greeklish, αλλά ένα δείγμα φωνητικής γραφής που πρέπει να συνεχίσω να εξασκώ γιατί θα την ξεχάσω!! Ας μη μιλήσω τώρα για τη μεγάλη μου αγάπη της γλωσσολογίας/φωνητικής, γιατί "θa vareθume oli"!! O,ti θimame herome!! :lol: :lol: )
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!