• Μια καινούργια φίλη στην παρέα

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #897  από sia_thessal
 Τετ Δεκ 10, 2008 11:31 pm
Φίλοι και φίλες καλησπέρα σας!!!
Έχει καιρό τώρα που αναζητώ ανθρώπους που πάσχουν απο την ίδια πάθηση και δεν ήξερα που να απευθυνθώ διότι όπως γνωρίζουμε είναι μια πάθηση που τις περισσότερες φορές ευτυχώς δεν φαίνεται.
Με λένα Οσία και στις 13 Φεβρουάριου του 2007 μου ανακοινώθηκε ότι πάσχω απο σκλήρυνση. Ακόμη δεν το πιστεύω.
Έχω πολλές ανησυχίες και φόβους ορισμένες φορές αν και γενικά είμαι πολύ αισιόδοξο άτομο. Χαίρομαι που γνωρίζω και άλλα άτομα που θα μπορούν να με καταλάβουν και να τους καταλάβω.
:roll:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sia_thessal την Κυρ Φεβ 07, 2010 10:24 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #899  από ioanna papantoni
 Πέμ Δεκ 11, 2008 2:52 am
geia sou glykia mou osia...
kalws irthes k esu se auti tin axari ,gia ton logw pou dimiourgithike ,alla toso omorfi parea mas...
oloi eimaste edw k eimaste san tous tris somatofylakes ena pragma enas gia olous k oloi gia enan...edw moirazomaste tis anushxies mas otu fovous mas ta thelw mas ola..
gia auto min distaseis na mas peis otidipote kaneis den tha se katalavei kalutera apo emas..
na eisai kala loipon
 #900  από manos81
 Πέμ Δεκ 11, 2008 8:27 am
kalos orises.min distaseis na mas peis ton provlimatismo sou pote...sigoura an oxi oloi kapioi apo emas to exoume zisei.elpizw na nioseis aneta edo.gia na anikseis to mialo sou mazi mas ;)
 #901  από heidi
 Πέμ Δεκ 11, 2008 10:11 am
Το σίγουρο είναι ότι δεν είσαι μόνη σου σε αυτόν τον αγώνα. Όλοι μας έχουμε τις ανασφάλειές μας και τους φόβους μας, που όμως είναι αντιμετωπίσημοι όταν τους μοιραζόμαστε.Να είσαι καλά....
 #902  από ΦΩΦΗ
 Πέμ Δεκ 11, 2008 10:23 am
ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΦΙΛΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ.ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΙΣ 20 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2008 ΤΟ ΕΜΑΘΑ.....ΥΠΟΜΟΝΗ
 #903  από ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΡΩΤΟΓΕΡΟΣ
 Πέμ Δεκ 11, 2008 11:22 am
Καλώς ήρθες στη σελίδα . Όμως παιδιά θέλω να ρωτήσω την άποψη σας . Σήμερα Πέμπτη ώρα 9πμ πήγαινα στο γραφείο . Στην Σκουφά και Σίνα ήθελα να περάσω απέναντι , πιστεύω ότι κατάφερα να γκρεμοτσακιστώ 2 φορές . Με τα χίλια ζόρια μπήκα στο γραφείο άραγε έχω ώση ;
 #904  από heidi
 Πέμ Δεκ 11, 2008 11:46 am
Ίσως να μην είναι τίποτα το σοβαρό αλλά απλά να φταίει και η κατάσταση του οδοστρώματος και των πεζοδρομίων.Είναι γενικά περίεργη η ατμόσφαιρα,πχ. εμένα με ενοχλούν πολύ τα μάτια μου αυτές τις μέρες.
 #907  από ioanna papantoni
 Πέμ Δεκ 11, 2008 11:55 am
Giorgo mou min stenaxwriesai den tha einai tpt..apla einai vevarimeni i atmosfera k mas epireazoun ola to ksereis...
ola tha einai mia xara skepsou thetika k ola tha pane kala min stenaxwriesai katholou