• Υποτροπή-μουδιασματα

• Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
 #131599  από Πιπιτσα!
 Πέμ Ιουν 06, 2019 2:40 pm
Καλησπερα σε όλους!!εχω υποτροπή εδώ και 2 εβδομάδες με μουδιασματα σε όλη την αριστερή μου πλευρά,στην πλάτη και στην κοιλιά-στομάχι,έχω παρει 5 gr ενδοφλέβια κορτιζόνη και τώρα συνεχίζω με χάπια Medrol,το θέμα μου ειναι ότι ειναι συνέχεια σε μια κατάσταση στρες, σε μια μόνιμη φοβία σαν κάτι θα συμβεί, και γενικά δεν μπορώ να ηρεμήσω.ολο αυτο μου δημιουργεί ένα κόμπο στο στομάχι και κάνει το μούδιασμα χειρότερο.νιωθω ότι δεν μπορώ να αναπνεύσω...το εχει πάθει κανεις αυτο;;χρειάζομαι την βοήθεια σας και συγνώμη αν σας κουρασα :emojis-18:
 #131600  από Gianna
 Πέμ Ιουν 06, 2019 6:17 pm
Πιπιτσα Γεια σου!
Είσαι με διαγνωσμενη ms, new entry ή ms possible?
Όπως και να έχει "παρε" το μήνυμα απο τον οργανισμό σου, μη μείνεις ηθικά πτοημενη σε αυτή την παροδική φάση της υποτροπής και κοίτα με λογική και σύνεση να αναζητήσεις την κατάλληλη ιατρική βοήθεια να συνέλθεις και να επαναφέρεις την ισορροπία στο σώμα σου!
Ήδη, λογικά τα "πάντα ολα" θα έχουν πέσει στην αντίληψη σου. Ειναστε αλλωστε στην εποχη της πληροφοριας και της γρηγορης διαχυσης της! Αναγάγε τα λοιπον, στις ιδιαιτερότητες σου και ξεκινά τη δράση! Με ενσυνείδηση και αποφασιστικότητα! Ακόμα και η αρνητική ψυχολογία σου δίνει τα μαθήματα της ότι πρέπει να δραστηριοποιηθείς!!
Εύχομαι επανάκαμψη και επαναφορά!!
:smile-flower:
 #131602  από Πιπιτσα!
 Πέμ Ιουν 06, 2019 8:24 pm
Είμαι με διαγνωσμένη ΣΚΠ απο τα 22 και είμαι 35.Ευχαριστω πολυ για τη στήριξη,απλά όταν περνάω φάση υποτροπής με πιάνουν πάντα αυτά,ζώντας με το φόβο μήπως και μείνω μόνιμα μουδιασμένη...δεν μπορώ όλο αυτο να το διαχειριστώ με αποτέλεσμα να πέφτω πολυ ψυχολογικά...και αυτο να μη με αφήνει να ηρεμήσω και να μη με αφήνει να κάνω πράγματα ...Εσεις πως το αντιμετωπίζετε;;