• ΕΜΒΟΛΙΟ ΓΡΙΠΗΣ ΚΑΙ ΑΝΟΣΟΚΑΤΑΣΤΟΛΗ

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #131028  από youla
 Πέμ Ιαν 31, 2019 11:37 am
Συνασθενείς καλή χρονιά να έχετε και ό,τι καλύτερο επιτέλους ας συμβεί!
Ταλαιπωρούμε διαρκώς με ιώσεις που κολλάω από το μικρό παιδί μου. Παίρνω το ocrevus που κάνει μερική ανοσοκαταστολήη και όταν ρώτησα τη νευρολόγο για εμβόλιο γρίπης μου είπε ότι μπορώ να το κάνω, τρεις μήνες μετά από το φάρμακο.
Θα ήθελα πολύ να ξέρω τι έχουν πει και σε εσάς.
Σας ευχαριστώ
 #131054  από POIMENIKOS
 Τετ Φεβ 06, 2019 10:02 pm
Youla καλησπέρα και καλή χρονιά!!!Σου εύχομαι να σου πάνε όλα καλά και επιτέλους να γιατρευτείς εσυ και όλοι μας σε ενα καλύτερο υγιές μέλλον!!Το πιστεύω πραγματικά ότι θα γιατρευτούμε όλοι μας!!!Όσο αφορά το πρόβλημά σου το εχω δει μερες αυτό που σε προβληματίζει αλλά ήθελα να ρωτήσω και εγώ τον γιατρό μού σήμερα που έκανα το ocrevus (2ή δόση ολική 600 ml κανενα πρόβλημα) και να σου απαντήσω τι μου είπε.Μου είπε λοιπόν (μπορεί να σε προβληματισω λιγο αλλά ας απαντήσει και κάποιος άλλος)οτι όσο είμαι σε θεραπεία με το ocrevus δεν κάνει να το κανω καθόλου το εμβόλιο τής γρίπης.Σου εύχομαι τα καλύτερα και παντα με :emojis-1: .ΚΑΛΗΝΎΧΤΑ.
 #131130  από youla
 Δευ Φεβ 25, 2019 6:45 pm
Με προβλημάτισες...
Δηλαδή το πρώτο διάστημα όταν έχω πάρει το φάρμακο δεν κάνει να εμβολιαστώ ή για όλο το καιρό που κάνω αγωγή με αυτό το φάρμακο;
 #131133  από POIMENIKOS
 Τετ Φεβ 27, 2019 4:09 pm
Καλησπέρα youla.Ο γιατρος μου που τον είχα ρώτηση μου ειχε πει οτι οσο είμαι στην θεραπεία του ocrevus δεν κάνει να κάνω καθόλου το εμβόλιο τις γρίπης αλλά για σίγουρα ρώτα και αλλού.Το ξέρω ότι σε προβλημάτισα το ίδιο να ένιωθα και εγώ. Ρώτησαι και αλλού για να ξέρεις σίγουρα. :emojis-9:
 #131185  από Kpoplistener
 Παρ Μαρ 08, 2019 5:49 pm
youla έγραψε: Πέμ Ιαν 31, 2019 11:37 am Συνασθενείς καλή χρονιά να έχετε και ό,τι καλύτερο επιτέλους ας συμβεί!
Ταλαιπωρούμε διαρκώς με ιώσεις που κολλάω από το μικρό παιδί μου. Παίρνω το ocrevus που κάνει μερική ανοσοκαταστολήη και όταν ρώτησα τη νευρολόγο για εμβόλιο γρίπης μου είπε ότι μπορώ να το κάνω, τρεις μήνες μετά από το φάρμακο.
Θα ήθελα πολύ να ξέρω τι έχουν πει και σε εσάς.
Σας ευχαριστώ
Αν θες σαν συμβουλή να φοράς και μάσκα προστασίας...κάτι κάνει..