• Αδύναμος αστράγαλος

• Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
 #130539  από nanablue
 Τρί Οκτ 02, 2018 6:56 pm
Γεια σας παιδιά! Ελπίζω να είσαστε όλοι καλά, έχω ένα θέμα τα τελευταία χρόνια και ήθελα να δω αν το έχουν κι άλλες κοπέλες. Ενώ αθλούμαι γεννικά 4 φορές την εβδομάδα και δεν υπάρχει κάτι που να μην μπορώ να κάνω στο γυμναστήριο, όταν βάλω τακούνια δεν μπορώ να περπατήσω πάνω απο 20 μέτρα. Το ένα το πόδι γέρνει προς τα έξω, κάτω στον αστράγαλο και κουτσαίνω. Με αθλητικά παπούτσια μπορώ να περπατώ ώρες. Τι είναι αυτό το πράμα που μπλοκάρει το πόδι και περπατώ σαν άντρας που του εβαλαν τακούνια με το ζόρι..;; 😂
Υπάρχει λύση ή να το πάρω απόφαση και ν ακοχαιρετήσω τη γυναικεία μου πλευρά;.. ευχαριστώ ❤️
 #130541  από Marianna30
 Τετ Οκτ 03, 2018 1:30 pm
Έχω ακριβώς το ίδιο θέμα με τα παπούτσια..δεν μπορώ να ισορροπήσω καν μετά από λίγη ωρα
 #130542  από nanablue
 Τετ Οκτ 03, 2018 1:45 pm
Και ο γιατρός τι είπε; Γεννικά είσαι σε φόρμα; Κάνεις κάποια άσκηση γι αυτό ή βαριέσαι σαν εμένα; Και σταδυο πόδια; Ευχαριστώ χχ
 #130545  από Marianna30
 Παρ Οκτ 05, 2018 9:49 am
Περπάτημα αλλά με τα αθλητικά δεν έχω θέμα ούτε όταν με ελέγχει μου είπε ότι είμαι στο ίδιο επίπεδο με πριν ..είχα λίγη αστάθεια κ η αριστερή πλευρά μου είναι πιο αδύναμη..τους τελευταίους 6 μήνες έχω αυτό το θέμα με τα παπούτσια..γάμοι ,βαφτίσεις με παντοφλακια όλο το καλοκαιρι :emojis-22: