• ΟΠΤΙΚΑ ΠΕΔΙΑ

• Συζητήσεις για ιατρικές, διαγνωστικές και άλλες απαραίτητες εξετάσεις της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Συζητήσεις για ιατρικές, διαγνωστικές και άλλες απαραίτητες εξετάσεις της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #849  από yuli
 Παρ Δεκ 05, 2008 9:18 am
Καλημέρα σε όλους!
Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος έχει κάνει μια εξέταση που λέγεται "οπτικά πεδία" και πού πήγε (Αθήνα). Μου είπε ο doctor να την κάνω αλλά δεν την καλύπτει η ασφάλειά μου. Ιδιωτική σου λέει....
ευχαριστώ!
 #850  από ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΡΩΤΟΓΕΡΟΣ
 Παρ Δεκ 05, 2008 9:41 am
ΑΥΤΉ ΤΗΝ ΕΞΈΤΑΣΗ ΤΗΝ ΚΆΝΟΥΝ ΣΤΟ ΑΙΓΗΝΙΤΕΙΟ . ΕΦΟΣΟΝ ΕΧΕΙΣ ΣΚΠ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΕΙ . ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ .
 #851  από Μαρία
 Παρ Δεκ 05, 2008 10:35 am
Καλημέρα Yuli
Εγώ όταν νοσηλευόμουν στο Αιγινήτειο με έστειλαν να την κάνω σ ένα παράρτημα του Ιπποκρατείου.
Πάντως είναι απλή εξέταση
 #852  από yuli
 Παρ Δεκ 05, 2008 10:58 am
Κι εγώ απόρησα όταν μου είπαν ότι δεν καλύπτεται αφού είναι ενήμεροι από το 2006 κι έχουν ήδη "ξηλωθεί" για 2-3 νοσηλείες. Λέτε να τους κοστίζω ακριβά και να άρχισαν τις περικοπές;;;;; Είναι κι η ριμάδα η οικονομική κρίση... χα χα...
Ευχαριστώ πολύ, παιδιά!
 #855  από manos81
 Παρ Δεκ 05, 2008 2:33 pm
KIEGW STO EGINITIO TIN EKANA OTAN PROTONOSILEUTIKA.DEN EINAI TIPOTA SPOUDEO APLOS SOU VAZOUN KATI SAN KOLA STO KEFALI SOU SE DIAFORA SIMIA GIA NA PIASEI TO ILEKTRODIO PANO KAI META PARAKOLOUTHOUN TIS KINISEIS TOU MATIOU ENO ESY KITAS ENA PC ME KATI SXEDIA KAI MIA KOUKIDA(TIN KOUKIDA PARAKOLOUTHIS APOTI THIMAME)KATARAMENI OIKONOMIKI KRISI :o
 #857  από litsa
 Παρ Δεκ 05, 2008 9:33 pm
απλή εξέταση είναι σε Η/Υ, αλλά αυτή η ιδιωτική γιατί δεν καλύπτει? τι την πληρώνουμε??
στο αιγινήτειο ειναι ο νέος μου γιατρός..
 #867  από ioanna papantoni
 Κυρ Δεκ 07, 2008 10:59 pm
nai einai poly apli eksetasi..
einai opos tin periegrapsan ta paidia..
egw tin ekana perysi sto papagewrgiou alla den mou kostise tpt tin ekana oso nosileuomoun ekei..nomizo pws ean ginete se nosokmeio katw i eksetasi mporeis na zitiseis apo ton giatro sou na sou tin grapsei na kleiseis rantevou sto nosokomeio k na tin kaneis
 #872  από heidi
 Δευ Δεκ 08, 2008 11:08 am
Γεια σας παιδιά,χάθηκα λίγο,ε;;;; Και εγώ την είχα κάνει και τώρα θα την επαναλάβω. Αλλά δεν είχα πληρώσει τίποτα....Γιούλη, ψάξ το,κρίμα να πληρώσεις.