• ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

• Προώθηση της επικοινωνίας, της συνεργασίας και συναντήσεων μεταξύ των μελών του φόρουμ.
Προώθηση της επικοινωνίας, της συνεργασίας και συναντήσεων μεταξύ των μελών του φόρουμ.
 #10739  από αλεξανδρος1
 Τρί Οκτ 27, 2009 2:38 pm
Με τον Γιώργο λέμε να βρεθούμε την κυριακή το μεσημέρι σε μεζεδοπωλείο στους αμπελόκηπους.
Όποιος άλλος θέλει να έρθει ας δηλώσει συμμετοχή για να κανονίσουμε τραπέζι.
 #10815  από princeofathens2004
 Πέμ Οκτ 29, 2009 8:59 am
Καλημέρα.

Καλά θα είναι. Αν δε δουλεύω θα ήθελα πολύ να έρθω. Αλλά δε μπορώ να δεσμεύσω θέση. Το πολύ πολύ κάθομαι και όρθιος αν μπορέσω να έρθω. Μακάρι γιατί θέλω πολύ να σας γνωρίσω.
Τώρα αν μπορέσω να έρθω, να είμαι προετοιμασμένος για ... μάχη?

Prince
 #10819  από princeofathens2004
 Πέμ Οκτ 29, 2009 9:54 am
Δεν το έπιασες το υπονοούμενο. Μάχη με τα κουταλομαχαιροπήρουνα εννοώ γιατί σε παλαιότερα μηνύματα διάβαζα ότι ορισμένοι φίλοι είναι τεράστιοι μαχητές!

Μανόλης
 #10820  από elena
 Πέμ Οκτ 29, 2009 9:56 am
καλημέρα σας!!!

είναι πολύ κρίμα γιατί και εγώ μάλλον δεν θα μπορέσω να έρθω..
ήθελα πολύ να σας ξαναδώ!!!κάνετε και καλή παρέα,αλλά εντάξει...να περάσετε καλά!!!
και μην κάνεις καταχρήσεις στα γλυκά Γιώργο :D εντάξει?
αν αλλάξει τίποτα θα σας γράψω...
 #10831  από ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΡΩΤΟΓΕΡΟΣ
 Πέμ Οκτ 29, 2009 10:47 am
Θα προβώ σε μια βαρυσήμαντη δήλωση .
Η Έλενα συνέχεια με πειράζει για την κατάποση των γλυκών , γιατί ως εκπρόσωπος του γυναικείου φύλλου στερείται τη συχνή κατανάλωση τους .
Το έγραψα και ηρέμησα .
 #10834  από elena
 Πέμ Οκτ 29, 2009 10:58 am
Γεώργιε μην στεναχωριέσαι :D :D ελπίζω να φοράς κουστούμι ,γιατί μόνο έτσι γίνονται οι βαρυσήμαντες δηλώσεις :D :D
και να σε πληροφορήσω ότι σε 3 μέρες έφαγα ένα κουτί τρίγωνα πανοράματος :D :D

διαβάστε προσεκτικά την σκηνή....
καθόμαστε όλοι στο τραπέζι και τρώμε...(στην πρώτη συνάντηση)
συγχρόνως συζητάμε κιόλας...κάποια στιγμή και πριν τελειώσουμε το φαγητό,ακούμε τον Γεώργιο
να ρωτάει :-θα φάμε και γλυκό?
δεν απάντησε κανείς,επειδή μιλάγαμε...
μετά από λίγο:-θα φάμε και γλυκό?πάλι δεν απάντησε κανείς...
μετά από λίγο:-ρε παιδιά συγνώμη...θα μου απαντήσει κανείς?γλυκό θα φάμε? :D :D :D :D
 #10839  από ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΡΩΤΟΓΕΡΟΣ
 Πέμ Οκτ 29, 2009 11:36 am
Για να ορίσουμε ξανά ορθώς τα τότε λεχθέντα . Η Έλενα λίγο πολύ λίγο υπερβάλει . Ακόμα θέλω να διαμαρτυρηθώ γιατί σύμφωνα με τα λεγόμενα της παρουσιάζομαι εξαιρετικά καιλιόδουλος πράγμα που δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα .
 #10840  από litsa
 Πέμ Οκτ 29, 2009 12:00 pm
να πω και εγώ ότι σε εκείνη την πρώτη συνάντηση μαζί με τον Γεώργιο απόλαυσα και εγώ ένα γλυκάκι.... τέλειο!!!!!

αχ Γιώργο μου σε πειράζουνε!!!
φάε και για μένα!!!!!! :D :D :D