Καλησπέρα σε όλους κ συγχαρητήρια για το θάρρος σας την υπομονή και επιμονή σας. Για μένα ολα ξεκινούν πριν απο 2μιση εβδομάδες περίπου όπου έχοντας περάσει ένα πάρα πολύ έντονο και στρεσογονο 2μηνο με πολλή κούραση τρέξιμο καθώς και μια λαχτάρα που πέρασα με ενα δικό μου άτομο ξαφνικά ενα πρωί δουλεύοντας αρχιζω να αισθάνομαι διάσπαρτα μουδιάσματα κυριως τσίμπηματα σε χερια ποδια κεφάλι αυτί μύτη ακόμα και μεσα στο στόμα μου!! Σοκαρομαι κ παράλληλα αρχιζω να αγχώνομαι με ταχυπαλμιες κ τα συναφή προφανώς βιωνω κρίση πανικού σκέφτομαι κ προσπαθώ μάταια να το ελέγξω! Μη σας τα πολυλογώ επισκέπτομαι 1ο νευρολογο ληψη ιστορικού εξέταση κλινική εικόνα ολα καλα έχειε άγχος χαλαρωσε. 2η νευρολογος ιστορικό εξέταση ολα καλα εχεις άγχος ηρέμησε χαλαρωσε θα περάσει. 3ος νευρολογος εξέταση ιστορικό ολα καλα άγχος στρες, είσαι μια χαρά χαλαρωσε με σχόλιο είσαι πιο καλα κ απο μένα. Φεύγω κάπως ανακουφισμενη απο όλους όμως ολα αυτά δεν περνούσαν (να σημειώσω σήμερα 2μιση βδομάδες μετά σχεδόν έχουν εξαφανιστει) λόγω του ότι δεν ηρεμω η 2η νευρολογος μου συστήνει να κάνω μια μαγνητική εγκεφάλου για να μου βγει από το μυαλό! Κ εδω θέλω τα φώτα σας μεσα απο τις εμπειρίες σας οσο μπορείτε! 1μιση σελίδα αναφέρει σε όλα φυσιολογικά κλπ κλπ έχουμε όμως και αυτό :εικόνα ως επί παθολογικων αλλαγων της λευκής ουσίας U B o. Παρουσιάζονται υπο μορφη μικροσκοπικων εως χιλιοστομερτικης ταξεως αμορφων η υποστρογγυλων εστιων συγκριτικής ίσης η χαμηλής έντασης σήματος στις Τ1 και υψηλής στις εικόνες Τ2/flair. Διάσπαρτες μεμονωμένες δεν προκαλουν περιορισμό της διαχύσεως δεν συνοδεύονται απο χωροκατακτητικα σημεία και δεν παρουσιάζουν ανιχνεύσιμη ενισχυση. Εικόνα μη ειδική δεδομένης της ηλικίας χρήζει περαιτέρω κλινικοεργαστηριακης συναξιολογησεως η συκριτικο επανελεγχο. Έντρομη πηγαίνοντας στη νευρολογο με καθησυχασε πως αυτές οι εστίες πολλές φορές είναι αποτέλεσμα ακόμα κ ημικρανίας πονοκεφαλων εκ γενετης κλπ κλπ. Μου ζήτησε μια μαγνητική αυχένα αυτή τη φορά αλλα ηταν καθησυχαστικη. Εγω νιώθω μπερδεμένη και καθόλου ήσυχη. Συγγνώμη για το εκτενές κείμενο αναμένω την άποψη σας η αν κάποιος έχει κάτι παρόμοιο, ευχαριστώ!