• υπαρχει πιθανοτητα?

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #129894  από stathis19
 Σάβ Απρ 14, 2018 12:42 pm
Υπάρχει πιθανότητα με καθαρές μαγνητικές εγκέφαλο,αυχεένα πριν 2 χρόνια με παρόμοια συμπτώματα με αυτά που έχω τώρα να έχω σκπ? Οι γιατροι λενε αποκλειεται και πως δεν χρειαζεται στον θωρακα μαγνητικη γιατι θα ειχε φανει στις αλλες 2? Ειναι ομως δυνατον να μουδιαζει η μεση και τα γεννητικα μου οργανα, να χω ασταθειες,ζαλη και δεσμιδωσεις απο αγχος?
 #129898  από Konstantinos
 Κυρ Απρ 15, 2018 2:01 pm
stathis19 έγραψε:Υπάρχει πιθανότητα με καθαρές μαγνητικές εγκέφαλο,αυχεένα πριν 2 χρόνια με παρόμοια συμπτώματα με αυτά που έχω τώρα να έχω σκπ? Οι γιατροι λενε αποκλειεται και πως δεν χρειαζεται στον θωρακα μαγνητικη γιατι θα ειχε φανει στις αλλες 2? Ειναι ομως δυνατον να μουδιαζει η μεση και τα γεννητικα μου οργανα, να χω ασταθειες,ζαλη και δεσμιδωσεις απο αγχος?
Το ότι δεν χρειάζεται μου το έλεγαν και εμένα εδώ και 10 χρόνια, όταν είχα πόνους στην μέση, στη ράχη και μουδιάσματα κυρίως στο ένα πόδι. Ο αυχένας μου είναι καθαρός, ο εγκέφαλος είχε πέρσι 3 εστίες σχετικά καινούργιες και ο θώρακας που ΑΠΟΚΛΕΙΟΝΤΑΝ, είχε μία πολύ παλιά με μαύρη τρύπα.
Τρίχες κατσαρές θα είχε φανεί στις άλλες 2. Μπορεί να υπάρχει απομυελινωτική εστία και στον υπόλοιπο μυελό, χωρίς να υπάρχει καμία στον εγκέφαλο ή αυχένα. Δεν θεωρείται ΣΚΠ αλλά εγκάρσια μυελίτιδα και μπορεί να εξελιχθεί σε πλήρη ΣΚΠ ή και όχι.
Δεν μπορώ να καταλάβω μερικούς γιατρούς, από την τσέπη τους θα δώσουν τα 200Ε της μαγνητικής σε μία ακόμη μοίρα, έτσι για να φύγει και η τελευταία υποψία.
Τα μουδιάσματα που αναφέρεις πάντως, μπορεί να είναι απλά από ορθοπεδικό πρόβλημα παρακάτω στην ιερό-οσφυική μοίρα, που είναι συνηθισμένο, οπότε μη σκέφτεσαι κατευθείαν ΣΚΠ και άλλες σπάνιες ασθένειες.
Σου εύχομαι να μην έχεις τίποτε ιδιέταιρο και να είσαι πάντα καλά.
 #129901  από stathis19
 Κυρ Απρ 15, 2018 5:57 pm
Τα συμπτωματα λενε που εχω θα εδιναν αμα ηταν εστιες στον εγκεφαλο... Εσεις πιστευετε οτι απο το αγχος μπορουν να εκδηλωθουν τετοια συμπτωματα?
 #129907  από Konstantinos
 Τρί Απρ 17, 2018 2:06 am
Μουδιάσματα στα γεννητικά όργανα και στη μέση προέρχονται κυρίως από το νωτιαίο μυελό και όχι τόσο από τον εγκέφαλο. Συνήθως είναι από δισκοκήλη ή σπονδυλολίσθηση στην ιερό-οσφυϊκή. Το άγχος αν είναι στα επίπεδα κρίσης πανικού μπορεί να κάνει κάποια μουδιάσματα στα άκρα, αλλά συνήθως περνάνε σύντομα μετά την κρίση πανικού.
 #129909  από stathis19
 Τρί Απρ 17, 2018 1:43 pm
Και ειναι δυνατον ομως για 2 χρονια να μουνα μια χαρα και να ξαναεμφανιστηκαν?