• Φοβος

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #129815  από Helen
 Σάβ Μαρ 31, 2018 6:07 pm
Γεια σας! Τωρα και καποια χρονια εχω καποια συπτωματα τα οποια οι γιατροι μου λενε πως ειναι μονο αγχος αν και εγω φοβαμαι μηπως εχω σκληρυνση! Ολα ξεκινησαν 5 χρονια πριν με τρελες ζαλαδες και εντομη κουραση. Οι γιατροι μου ειπαν πως ειναι αγχος αλλα εγω εκανα μια μαγνητικη και ηταν οκ. 5 χρονια μετα νιωθω καποιες φορες τα πρωινα εντονη κουραση στα ποδια μου που με ανησυχει (σα να ετρεχα ολο το βραδυ πχ) και πριν κανα δυο μηνες ειχα εντονες ημικρανιες σχεδον καθε μερα για 2 μηνες! Σε ολ αυτα εχω και καποιες εμβοες! Ο γιατρος λεει παλι τα ιδια αγχος κτλ αλλα εγω φοβαμαι παρα πολυ ειδικα σχετικα με αυτη την ανεξηγητη κουραση που εμφανιστηκε ξαφνικα παλι και δε μπορω να ησυχασω! Μια φορα επισης ειχα ξυπνησει και δρν εβλεπα απο το εν ματι καλα φια μιση ωρα περιπου.πηγα στα εκτακτα αλλα μου ειπαν πως δεν ηταν τπτ (χωρις καμια εξεταση). Αυτα.Το ερωτημα μου ειναι λοιπον τι πιστευεται εσεις! Συγνωμη για το μεγαλο κειμενο ειμαι πολυ αγχωμενη ..
 #129818  από Gianna Rousodimou
 Σάβ Μαρ 31, 2018 11:46 pm
Αγαπητή Helen, ο φόβος είναι αποτέλεσμα εξάντλησης των νεφρών, συνήθως. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι έχεις καταναλώσει όλο σου το δυναμικό, έχεις στραγγίσει ο σώμα σου από δύναμη. Τώρα βγάζεις από τα βαθειά σου αποθέματα, από τα νεφρά σου. Ξοδεύεις δηλαδή, την ενέργεια που συντηρεί την ίδια σου τη ζωή. Αυτό θέλει το σώμα σου να το σταματήσει, γι' αυτό σε προειδοποιεί με το φόβο. Τα νεφρά διαχειρίζονται το συναίσθημα του φόβου. Φρόντισε λοιπόν αρχικά, να ξεκουραστείς ουσιαστικά, πάρε λίγες βιταμίνες Β-complex για να θρέψεις το νευρικό σου σύστημα, ώστε να αποκτήσει μεγαλύτερες αντοχές και αν έχεις δυσκοιλιότητα, πάρε και προβιοτικά μαζί για 3 μήνες, τουλάχιστον.
Αν οι ζαλάδες σου ξεκινούν από το πίσω μέρος του κεφαλιού σου, από τη βάση του κρανίου σου δηλαδή, μπορεί να είναι πράγματι συναισθηματικής φύσης, αν και μπορεί να οφείλονται όπως και όλα τα άλλα σου συμπτώματα και σε προβλήματα του αυχένα. Μπορείς γι' αυτά, να δεις έναν ρεφλεξολόγο να σου ξεδιαλέξει την κατάσταση, πιέζοντας τα αντανακλαστικά σημεία, ώστε να ελέγξει τον αυχένα σου.
Αν ξεκινούν από τους κροτάφους, μπορεί να είναι θέμα χολής.
Ψάξ' το λίγο και ξαναγράψε μας