Καλησπέρα σε όλους! Ονομάζομαι Ελενη και είμαι 31 ετών.Η εμπειρία μου με την ΣΚΠ δεν μετράει πάνω από 3 μήνες.Η ιστορία μου ξεκινάει τον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης μου, που σταμάτησα σχεδόν να κοιμάμαι για τους δυο τελευταίους μήνες λόγο έντονων συσπασεων που βιωνα και λόγο του μεγέθους μου ( μικροκαμωμένη ) και τις έντονης μυικης μου διάπλασης ( αθλήτρια ενόργανης γυμναστικής) το μικρό μου με πίεζε παρα πολύ! Ο πόνος που βίωνα έφερε το άγχος το άγχος την απόγνωση κτλ..με αποτέλεσμα να εμφανισω αγχώδη διαταραχή, πράγμα που έμαθα από την επαφή μου με τη ψυχολόγο μου μετά τη γέννηση της κόρης μου στις 25/11/2017 ! Από τις πρώτες στιγμές μετά το τοκετό άρχισαν πολύ έντονες ζαλάδες και ένα αίσθημα ιλίγγου που συνεχίζεται έως και σήμερα σε πολύ πιο ήπια μορφή! Στην αρχή θεώρησα πως η επισκληρυδιος αναισθησία έφταιγε για τη κλινική μου εικόνα... ο καιρός περνούσε, καθώς ήμουν βυθισμένη στην ευτυχία της μικρής μου ύπαρξης επέμενα και υπεμενα την πολύ άσχημη καθημερινοτητα μου..δεν ήθελα να ακούσω καν τη λογική της υποβοήθησης με ψυχοφάρμακα και αναλόγως επραττα... ο καιρός περνούσε περνούσε περνούσε τίποτα δεν καλυτερευε μέχρι τη στιγμή που συνάντησα έναν ψυχίατρο που μου εξήγησε το κύκλο των ψυχικών διαταραχών, εκτός αυτού με παρέπεμψε ΤΥΠΙΚΑ σε μια μαγνητική εγκεφάλου , αν κ ήταν πεπεισμένος για την αρχή του κακού μου..Σε λιγότερο από 20 μέρες έκανα την μαγνητική που μου συνέστησε...
τα υπόλοιπα θα τα αναφέρω συμπιεσμενα...
Πάνω από 20 εστίες με απεικονιστικους χαρακτήρες MS διαμέτρου 3,5- 9 χιλιοστών και μια εστία 2,1 στη θωρακική μοίρα.ολες ανενεργές
Συμπέρασμα : τυχαίο εύρημα για μένα η σκπ μέχρι τώρα
Δεν ξέρω το αύριο πως θα ναι, αυτό που ξέρω σίγουρα είναι ότι πρέπει να βρω τους σωστούς μηχανισμούς του εσωτερικού μου κόσμου για να το αντιμετωπίσω! Με εκτίμηση και σεβασμό προς όλους , να είστε πάντα καλά!
τα υπόλοιπα θα τα αναφέρω συμπιεσμενα...
Πάνω από 20 εστίες με απεικονιστικους χαρακτήρες MS διαμέτρου 3,5- 9 χιλιοστών και μια εστία 2,1 στη θωρακική μοίρα.ολες ανενεργές
Συμπέρασμα : τυχαίο εύρημα για μένα η σκπ μέχρι τώρα
Δεν ξέρω το αύριο πως θα ναι, αυτό που ξέρω σίγουρα είναι ότι πρέπει να βρω τους σωστούς μηχανισμούς του εσωτερικού μου κόσμου για να το αντιμετωπίσω! Με εκτίμηση και σεβασμό προς όλους , να είστε πάντα καλά!