Καλησπέρα....Επειδή ειμαι άσχετη με το θεμα σκπ χρειάζομαι την βοήθεια σας. Ποτε στην ζωη μου δεν ειχα πρόβλημα υγειας ουτε πονοκέφαλο ξαφνικά πρίν 5 μηνες έπαθα δυνατή ημικρανία και δεν περνούσε με τιποτα πηγα στο Νοσοκομείο κ νευρολογικα δεν ειχα κατι μου καναν κ μια εξεταση δεν θυμαμαι τι. μαγνητικη? Αξονική? Δεν ξερω. Το θεμα ειναι οτι τορα 2 μηνες περιπου οταν σκύβω μουδιαζω κάτω απο την αριστερη ομοπλατη και προχωρά το μουδιασμα σε ολοι την πλατη σαν μιρμιγκιασμα παραληλα εχω μια ελαφρια αδυναμία στο αριστερο πόδι κ χέρι που οταν κουραστώ γίνετε τρεμουλο που δεν μπορω να ποιασω τιποτα πηγα σε ενα παθολόγο και μου ειπε οτι μοιάζει με κατι αυτοανοσο (ηταν σχεδον σίγουρος) να σας πω την αλήθεια δεν το πιστεύω νοιώθω σαν κατι να εμποδίζει κάποιο νεύρο ισως καποια κοίλη. Γιατι αν ειχα κατι θα ειχε φανεί στο Νοσοκομείο οταν πηγα...θα πααω για εξετασεις την αλλη βδομάδα παρακαλώ αΝ θέλετε πείτε μου την αποψη σας ..... Ευχαριστώ και καλη δύναμη σε ολους ....
Όμως δεν σημαίνει απαραίτητα αυτό.
Χρειάζεται εξέταση/εκτίμηση από νευρολόγο, συνεπικουρούμενη από σχετικές εξετάσεις που απαιτούνται.
Καλή τύχη και καλή δύναμη, υπ' όψιν ότι ίσως είναι απ τις περιπτώσεις που εμφανίζεται μία δυσλειτουργία νευρολογική για περιορισμένο χρόνο και έκταση και φεύγει χωρίς να ξαναέρθει ποτέ