• Τέλος το παραμύθι ??

• Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
 #129646  από Γιωτα
 Σάβ Φεβ 17, 2018 11:25 pm
Καλησπέρα, δύσκολη μέρα η σημερινή. Γύρισα από το νοσοκομείο έκανα την κορτιζονη μου και ο λόγος οι έντονες ζαλαδες που έχω τις τελευταίες 4 μέρες. Παρατηρείται νυσταγμος μου είπαν,άλλο πάλι και αυτό. Μπορεί να είναι υποτροπη μπορεί και τίποτα, θα δείξει η μαγνητική που θα κάνω . Μάλλον μας τελείωσε το παραμύθι του μεμονωμενου περιστατικου, το χειρότερο από όλα είναι το είχα πιστέψει. Αυτά προς το παρόν, αν έχετε παρόμοιες εμπειρίες θα ήθελα να τις ακούσω. Ευχαριστώ
 #129650  από mitsos
 Κυρ Φεβ 18, 2018 11:03 pm
Το πιθανότερο ειναι ν ειναι απο βλαβη στη γεφυρα...το καλο ειναι οτι ειναι 2ο συμπτωμα αμα καταλαβα καλα, οποτε θ φυγει πλήρως πιθανότατα...ειναι με διαφορα τ χειροτερο συμπτωμα π εχω αντιμετωπισει...υπομονη ανασουλες κ θα περασει :) καλη δυναμη :emojis-4:
 #129652  από Γιωτα
 Κυρ Φεβ 18, 2018 11:57 pm
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου, έκανα χθες μια ενδοφλεβια και ως δια μαγείας εξαφανίστηκε δεν ζαλιζομαι καθόλου είναι δυνατόν να με έπιασε τόσο γρήγορα η κορτιζονη; Υπάρχει περίπτωση να μην είναι βλάβη και να σχετίζεται με κάτι άλλο;δεν ξέρω τι να πω πια! Από την μία έχω απογοητευτεί τόσο πολύ και από την άλλη ακόμα ελπίζω διότι με το που σηκωθηκα από την ενδοφλεβια είχε σχεδόν εξαφανιστεί. Σήμερα δεν έχω τίποτα.
 #129656  από mitsos
 Δευ Φεβ 19, 2018 10:19 am
Με υποψια σκλήρυνσης κ ζαλαδα με νυσταγμο, το πιθανότερο ειναι να μην οφείλεται καπου αλλου...αλλα γενικα χαλαρωσε, μν βασανιζεις τ μυαλο σ μ σκεψεις...τιποτα δν ειναι τοσο κακο οσο φανταζομαστε στ μυαλο μας :)